Haaste: 10 kuvaa kesään - helmikuu

tiistaina, helmikuuta 18, 2014

Onhan vatsalihashaaste aloitettu? ;)
Mä oon tänään ollut ihan töttöröö. Pitkästä aikaa pääkin on vähän jomotellut, mutta onneksi ei mitenkään tosi pahasti. Taisin eilen kuluttaa tämänkin päivän energiat. Mä olinkin eilen ihan ihmeellisen tehokas. Treeni kulki, kotona sait siivoskeltua ja mitä vielä. Tänään olenkin sitten ollut ihan vastakohta. Ihan pelkkä eteenpäin meno on tuntunut raskaalta. Josko huomenna taas paremmin.

Vaikka tänään olenkin ollut ihan nuukahtanut niin koko ajan lisääntynyt valonmäärä kyllä piristää vaan ihan hirmuisesti. Havahduin tänään puoli kuuden aikaan päikkäreiltä joo oli pakko :D ja silti oli valoisaa! Olin ihan satavarma, etten olisi nukkunut kymmentä minuuttia kauempaa. Hupsheijaa, reilu tunti oli jo vierähtänyt. Ihan parasta tuo valoisuus. Kesä siis vain lähenee ja enää neljä kuvaa jäljellä. Tänään on ollut vähän kurjempi keli. Vettä, räntää, lunta. Kaikkia tullut vuoronperään. Vaikka valoisuus on lisääntynyt, tuntuu maa iltaisin huomattavasti paljon pimeämmältä lumen sulamisen myötä. Tällä hetkellä pihalla näyttää tältä.


Pikkuhiljaa alkaa olla maata näkyvissä. Puista on kaikki lumi jo kadonnut, mutta vielähän sitä kuitenkin löytyy. Paremmin minäkin vilukissa olen tarennut, kun lämpötila ei ole enää laskenut nollan alapuolelle. Pysytellyt pikemminkin parissa plus asteessa koko ajan. Se antaa kyllä hirmuisesti toiveita kesästä ja sitä me kyllä odotetaan. Päästään kunnolla aloittamaan talon remontointi. Siis se kunnon remontointi, ei pelkkä maalailu ja sisustaminen. Päivittelen teille kyllä, mistä hommat pitää sitten aloittaa. Tässä nyt kuitenkin kaikki menneet kuvat ja kuukaudet.


Melko ankea talvihan meillä on ollut, mutta nyt ei enää jaksa harmittaa, kun kevät on jo ihan ovella. Siitä kyllä olen ollut niin iloinen, ettei tänä vuonna ole ollut niiä järkyttäviä 30 asteen pakkasia. Mehän oltais jäädytty pystyyn tänne uuteen kotiin. Täällä kun ei edelliset asukkaat oikein ole tunteneet sanaa "eristys". Täällä vetää ikkunoista ja ovista sekä katolla liian vähän eristettä. Täällä on siis paleltu ihan kamalasti, joten kiva vaan, että ei ole ollut liian kylmä. Vieläkös teillä on paljon lunta?

Nyt mä ajattelin siirtyä Emmerdalen pariin. En mä ole kun taas vain 14 tuntiä jäljessä :o

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Sullakin näyttää tuo tammikuu kyllä talven parhaimmalta... toivottavasti tulisi ihan tosi pian pikkupakkanen, lumipeite ja aurinko tai sitten oikeasti alkaisi pikku hiljaa pilkahtelemaan kevätkelit. Jompi kumpi, kun eihän tätä harmaata räntäsadetta jaksa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tammikuussa ehdottomasti ollut kauneinta. Kurjaa taas nää vetiset kelit :/

      Poista