Kotikierros - keittiö

tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Vihdoin taas hieman kotipostausta. Vielä muutama tila esittelemättä ja sitten lopuksi vielä kuvia pihalta ja olettekin nähneet meidän uuden kodin kokonaisuudessaan. Lyhyt muistelo taaksepäin. Värejä - monta, sisustus - olematon, kunto - tyydyttävä. Tästä olisi siis tarkoitus ajan saatossa saada se upea unelmakoti meille, mutta aikaa todellakin tulee vierähtämään. Ihan liikaa jos multa kysytään. Kurkataan seuraavaksi keittiöön. Tila, jossa ehdottomasti viihdyn tällä hetkellä parhaiten. Moni sanoo, että keittiö on kodin sydän ja se kyllä ehdottomasti toimittaa meilläkin sitä virkaa. Valoisin tila kodissamme ja keittiö olikin tila, johon ensi käynnillä ihastuimme palavasti. Alla vielä linkit kotimme muihin tiloihin. Eikun siis keittiöön, josta muutamia kuvia on kyllä täällä jo vilahdellut.
Keittiö on talossamme ainut, joka värimaailmalta on hitusen sinne päin, jota me haluamme. Silti vain hitusen. Hommia senkin kanssa tulee olemaan, mutta tämä ei sentäs ole tila, joka kaipaa muutosta heti ensimmäisenä.


Keittiö on siis heti ulko-ovesta sisään tultaessa oikealla. Kauppakassit on helppo viedä suoraan keittiöön ja keittiö on muutenkin hyvässä kohdassa mielestämme. Keittiöstä löytyy samaa laminaattia kuin vierashuoneesta ja makkarista, olkkarissa kun puolestaan oli vaaleampi parketti. Keittiössä on myös katto maalattu kuultovalkoiseksi, joten sekin tekee tilan heti valoisammaksi.


Tiskiallas, tiskikone, hella ja leivinuuni löytyy kaikki samalta seinältä.


Keittiömme ehdoton valtti on ikkunat kolmeen suuntaan. Pöydän ääressä on ihanaa istuskella ja katsella maisemia, siitä kun näkee vähän joka suuntaan. Keittiön ikkuna osoittaa etupihallemme, joten pöydän ääressä voi hyvin istua kytiksellä, jos tietää vieraiden tulosta ;) Keittiömme on hieman ulokkeena talossamme ja pakko sanoa, että se tekee kyllä paljon. Keittiö on todella viihtyisä.


Kaappeja löytyy kaikilta komelta seinältä ja tuntuu, että tilaa on huomasti enemmän kuin edellisessä kodissamme. Kuitenkin nämäkin kaapit ovat jo ihan tupaten täynnä. Mistä sitä tavaraa oikein tulee? :D


Edellinen asukas oli vähän aikaa sitten uusinut jääkaapin ja se on rosterin värinen. Samalla voisin kyllä sanoa muutaman valitun sanan tuosta jääkaapista, mutta jätän sen nyt pahemmin moittimatta. Ihan kakka se on ja ahdas :(


Yksi uusi kodinkone meidän piti ostaa melkein heti. Talon alkuperäinen tiskikone sanoi itsensä irti ja heitti vedet lattialle. Onneksemme olimme taas kotosalla ja saatiin vanha tiskikone heti heivattua pihamaalle. Hella on vielä tätä nykypäivää, öö, tai sitten ei. Kellertävä ja toimii vähän miten sattuu. Uuni on todella pieni ja meidän joulukinkkukin mahtui juuri ja juuri. Leivinuuni on ihan huippu juttu! Mä en ikinä olis voinut kuvitella, miten hyvää ruokaa siinä saa tehtyä! Siellä on tehty rapeapohjaista pizzaa, luistaan irtoavaa erittäin mehukasta kanankoipea ja mitä kaikkea. Ja se lämpö mikä tuosta tulee <3 Ihana tuo on! Maalia sekin vain kaipaa pintaansa. Tässä vielä kuvaa siitä vanhasta tiskikoneesta.Keittiön haitariovesta pääseekin sitten kodinhoitohuoneeseen ja se onkin esittelyvuorossa seuraavana. Sitä saatte odottaa kyllä taas hetken aikaa.


Sellainen oli siis meidän keittiö. Mitäs te sanotte? 

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Kaunis keittiö ja tuo leivinuuni ihan huippu. Ikkunat ihanasti moneen suuntaan , siis aika makee kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivinuuni on kyllä ihan huippu! En olisi ennempää uskonut, mutta nyt kun siellä on tehnyt vaikka mitä ruokaa. Nam! Tulee ihan hirmu hyvää ruokaa. Kiva, jos sielläkin tykätään :)

   Poista
 2. Onpas ihanan valoisa ja kaunis muutenkin. Leivinuunikin! Ei sillä että itse osaisin semmoisella MITÄÄN tehdä, mutta kyllä leivinuuni on kodin lämpöä sykkivä sydän. :D <3
  Ihan tässä tulee kateelliseksi kun katselee. Meillä keittiö on se paikka, josta ruoka haetaan, jossa laitetaan kynnet ja jossa tälläkin hetkellä dataan, koska ei ole mitään väliä miltä ympärillä näyttää kun silmät on naulittuna ruudulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valoisuus on kyllä niin ihanaa. Ja tuonne paistaa ilta aurinko :) Silloin siinä vasta onkin ihana istuskella. Ja leivinuuni, se on huippu! Varmasti osaisit tehdä ruokaa, on meinaan helppoa :D Sinne vaan tuikkaset ;) Se lämmittäminen on ollut mulle haastavampaa ja Niksu onkin saanut hoitaa sen osuuden. Se on ihana ja todellakin sykkii lämpöä :)
   Elä oo ihanuus kateellinen <3 Hih, kyllä mäkin laitan aina kynnet tuossa keittiön pöydän äärellä :D
   Tule kuule kylään ja taiteillaan yhessä kynsiä <3

   Poista
 3. Ihanan tilava keittiö, oon kade !

  En ole juurikaan tän vuoden puolella ehtinyt blogeja lueskelemaan, kun pikaisesti aina oikolukemaan postaukset. Nyt jos aikaakin jo hieman olisi niin täytyykin syventyä näihin postauksiin teidän uudesta kodista. Hyvältä ainakin pikavilkaisulla vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MILMA!!!! Ihanuus! Sä vielä käyt täällä!♥ Voi miten ihana kuulla susta ♥

   Elä oo kade! Tuu kahvittelee meille :)

   Poista
 4. Niin upea tää teiden kyökki, ihanan tilava ja kaappeja vaikka muille jakaa. (Vaikka hyvinhän ne saa itsekin täyteen :D ) Ja leivinuuni ♥

  VastaaPoista