Ikkunan takana

tiistaina, toukokuuta 13, 2014

Täällä maalla asuessa on kyllä riittänyt ihmeteltävää. Läheisillä pelloilla liikuskelee peuraperhe, ihan lähistöllä asustaa myös ilves poikasineen ja tietysti kaikki perus kotieläimet. Vapaana juoksevia koiria menee silloin tällöin ja kissoja sitäkin enemmän. Tässä alkaa pikkuhiljaa käydä tutuksi kaikki naapureidenkin elukat, ne kun viihtyy niin hyvin tässä meidänkin pihamaalla. Ihmeteltiin Niksun kanssa, kun Cata kävi pitämään ihmeellistä meteliä ja katseli tähystystornistaan pihalle.


Jotain erittäin kiinnostavaa siellä näkyi, kun häntä viuhoi puolelta toiselle räväkästi. Ihan kuin olisi irronnut kohta.


Jaa, siellä onkin kissoja, oikein kaksin kappalein. Niitähän se Cata hämmästeli.Naapureiden katithan ne meidän pihalla paistatteli päivää. Siinäpä vasta riitti ihmeteltävää. Catan mielestä ne ei kyllä ansaitsisi olla meidän tai siis hänen reviirillään. Oli ilme meinaan just sen näköinen, että turpiin antaisi, jos vaan voisi. :D Meidän kääpiökatti, sehän olis varmasti hävinnyt :P


Tare olisi mielellään tutustunut kyllä lähemminkin, mutta vieraat kissat eivät Taresta kyllä innostuneet.
Minkäköhän elukan sitä seuraavaksi bongaa pihalta? Kunhan se ilvesperhe pysyy poissa :o

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. No johan nyt jotain. Näyttää ihan siltä, jotta ovat istuskelleet aikaisemminkin teijän tontilla. Onhan tuo niin rauhan tyyssija koko tienoo. Saas nähhä mitä eläimiä sinne vielä eksyy.
  ~elle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä aamuisin aina jännittää, että mikä elukka sieltä oven toiselta puolelta löytyy. Onneksi toistaiseksi ihan vaan puput ja fasaanit, sekä siis noita kissoja. Kyllä kamera pitää olla koko ajan valmiustilassa, että saa heti tallennettua ;D Juu, kyllä nuo katit meidän tontilla viihtyvät harvase päivä.

   Poista
 2. Meillä on tuollainen kaivo ja sieltä nostetaan sankolla kukkien kasteluvesi. Meidänkin pihalla liikkuu poikakissa ja voi että jos Pipsa sen näkee, se alkaa naukua sen perään ja ravaa ikkunalta toiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella, miten teidänkin Pipsa innostuu. Cata meinaan riehaantuu myös niin kovin.
   Harmillisesti tuo meidän kaivo ei ole sellainen, josta voi nosta veden. Siitä tulee vesi kyllä sisälle, mutta muuten se ei oikein ole ulkoa käytettävissä. Edelliset asukit olivat vain tehdeen sen ruman betonikannen tilalle tuon puisen koristeen :)

   Poista