Livbox - huhtikuu 2014 arvostelu

keskiviikkona, toukokuuta 07, 2014

Olipa taas tylsää odotella postin palautumista toimipaikkaansa, että sain noudettua Livboxin kotiin. Meillä siis posti menee jo kuudelta kiinni ja tavarat tuodaan sinne vasta viiden jälkeen. Minä sit saapumisilmoitus käsissä odottelen kellon liikkumista eteenpäin. Oli se lukoton postilaatikko kiva, mutta turvallisempi tämä lukollinen on. Sainhan mä näinkin uusimman Livboxin käsiini, mutta vaatii vähän enemmän tekoja ;D Käydään nyt kuitenkin vielä viime kuun boxin sisältö läpi ennen kuin hypätään uuden boxin sisältöön.


Arcan Care Healing Smoothie, Reconstructice Hair Mask pääsikin mulla jo loppuneisiin tuotteisiin. Kuten arvasin, loppui se mulla kolmen kokeilukerran jälkeen. Yllättävän hyvin sain sen riittämään niinkin moneen kertaan, mutta kolmas oli jo vähän köyhempi setti. Tykkäsin tästä hiusten tehomaskista todella paljon! Mun leikkuuta kaivanneet, todella kuivat ja harottavat latvat muuttuivat yllättävän pehmeiksi ja helposti hallittaviksi tämän avulla. Hiusten harjaus ei ollut enää työn ja tuskan takana vaan harjakset liukuivat niissä yllättävän hyvin. Voisin siis ehdottomasti ostaa tuotetta uudelleen, mutta koen saavani melkein yhtä hyvää hoitoa halvemmillakin tuotteilla. Jos jostain alesta bongaan, niin sit ainakin :)

Arcan Care Moisture Shot, Hydratin Styling cream, tuota noin...kokeilin tätä tasan yhden kerran, joten mun arvostelu tuotteesta on ihan yhtä tyhjän kanssa. En oikein hiffannut, miten tuotetta olisi hyvä käyttää. Mä kun laitan hiuksia vielä vähemmän kuin miehet konsanaan. Tässä se letillä tai ponnarilla niin helposti kulkee mukana. Kerran suihkun jälkeen heitin siis tuotetta latvoihini ja pistin letin päähän. Pakko sanoa, etten huomannut mitään uutta ja ihmeellistä. Ehkä jos joskus innostun jotenkin laittamaan hiuksia, niin kokeilen tätä uudelleen. Kävin kylläkin kurkkimassa Livboxin-sivua, mitä tuotteesta sanotaan, niin "Nuorentava, puhdasta luonnon arganöljyä sisältävä öljyhoito vahvistaa hiuksen rakennetta ja tervettä elinvoimaa. Silottaa ja korjaa vaurioituneita latvoja ja antaa loistavan kiillon. Pitkäkestoinen hoitovaikutus ilman tahmaisuutta." Ei kait siinä sitten. Eipä siinä mitään muotoilusta sanota. Ehkä mä ymmärtäsin väärin koko tuotteen käytön :D Styling nyt vaan auttamatta tämän pöntön päässä muuttuu muotoiltavaksi... :p

Nivea Pure & Natural Body Lotion saa multa kyllä täyden kympin! Kuivat kintut muuttuivat yhden yön aikana mukavasti pehmeiksi ja hipelöitäviksi sääriksi. Jos jo yhden kerran jälkeen iho tuntui niin mukavalta, arvanette, että tahdon tuotetta lisää. Se myös imeytyi hyvin ja tuoksu oli todella kiva. Mutku en mä saa ostaa vielä uutta vartalovoidetta. Ennestääkin vielä niin monta käyttämättä :P

Mun naama on taas kuin miinapommin jäljiltä. Finnejä olis vaikka muille jakaa ja naamaa syyhyttää koko ajan. En tiedä mitä tässä nyt lähtisi syyttämään, ehkä niitä uusia pillereitä, mutta tietysti sitä sitten karsi siitä helpoimmasta kohteesta. Nimittäin Ella Baché Créme Tomate l'Originale. Käytin sitä boxin saatuani oikein tunnollisesti joka ilta ja tuntui, kuin finnit olisivat joka yön aikana lisääntyneet muutamalla patilla. Lopetin siis käytön parin viikon jälkeen ja nyt olen pitänyt tuotteesta taukoa. Vielä ei ainakaan mitään ihmeellisiä muutoksia ole tullut, mutta naamanhoito on todella tehokasta tällä hetkellä. Voide muuten oli kyllä ihanan tuntuista ja koin sen tekevän kasvoille silti ihan hyvää, mutta hajusta en pitänyt sitten yhtään. En osaa kuvailla sitä lainkaan, mutta mun nenuun se tuntui inhalta. Kunhan naappeli tästä taas tasaantuu, taidan ottaa riskin ja kokeilla uudelleen.

LadyVita Beauty tabletit taisivatkin lopulta nousta boxin suosikki tuotteeksi. Olen napsinut näitä iltaisin naamaan ja vaikka mitään sen ihmeempiä vaikutuksia en ole huomannut, saa tabut multa silti pojot kotiin. Ja Livbox, kun moisen tuotteen boxiin pistivät. Ihan mahtavaa, että testiin tuli tällainenkin tuote :)

Herbinan Fresh puhdistusvaahto muutti kylppäriin ja satunnaisiin kasvonputsauksiin. On muuten tosi rasittavaa aina saunaan mennessä huomata, että kasvoputsari on taas vessassa ja kipitätä sitten pylly paljaana talon poikki hakemaan sen. Kylppärissä pitää siis ehdottomasti olla oma putsari, jotta nämä viuhahtelut loppuu. Ja onneksi Livboxista tulikin apu ja vaahto on ollut kovasti käytössä. Onneksi ruusun tuoksu ei vaahdossa ole voimakas. Tai jos totta puhutaan, niin mä mitään ruusua siinä edes haista. Vioittunut nenu, ehkäpä. Putsarina tuote on kuitenkin hyvä, vaikka vaahto tuntuukin hieman ei pesevältä. Silti nassu on oikein puhdas eikä sitä kyllä kiristelekään. Yllättävää kyllä, tykästyin tuotteeseen melko kovastikin. Herbina on yllättänyt jo monta kertaa. Jatkossakin voisin hyvin pitää Herbinan putsareita kylppärissä, niissäkin kun on hinta ihan kohdillaan :)


Mitäs te tykkäsitte tämän boxin tuotteista? Mikä nousi teidän lemppariksi? Pakko paljastaa sen verran tänään saadusta boxista, että saatoin oikeasti täräyttää ilmoille sellaiset intopiukeat huudot, että naapurit pellon toisella puolenkin kuuli ;D

You Might Also Like

0 kommenttia