Liikunnat vko 18 + uusi voittaja

maanantaina, toukokuuta 05, 2014

Voi möh, tuossa nuo veroilmoitukset edelleen odottelee...

Olipas herätys aamulla. Taivaalta tuli räntää oikein olan takaa. Työmatkalla sain jo pienimuotoisen sydärin, kun maahan oli oikein kerrostunut valkea kerros. Onneksi se oli kotiin tullessa jo hävinnyt taivaan tuuliin. Ei enää kylmyyttä ja valkeaa töhnää, kiitos! Onneksi nyt sentäs paistaa aurinko, mutta tuuli on hurja. Niin se viikko sitten taas lähti käyntiin. Shokki aloitus, mutta josko se tästä taas helpottaa :)

Liikunnat on sujuneet taas mielekkäämmin. Ei enää samalaista jaksamattomuutta ollut viime viikolla havaittavissa, mutta pidinkin pari lepopäivää. Teki kuitekin ehkä ihan hyvää. Maanantaina Niksu käski levätä ja keskiviikkona olikin sitten lääkärireissu ja vappujuhlat, joten siitäkin sitten tuli lepo. Lääkärissä kävin olkapään ja polven takia. Oikea olkapääni on vihlotellut ihan mielettömästi jo pidemmän aikaa. Nyt se on sitten kunnon treenissä kipeytynyt sen verran pahasti, että koin paremmaksi mennä tutkituttamaan sen. Sama homma ollut vasemman polven kanssa. Kipeytynyt, joten näyttö suotavaa. Polvesta lääkäri havaitsi hieman nestettä ja määräsi saman tien röntgen kuvat. Kävin niissä siis jo heti keskiviikkona, mutta tulokset kuulen vasta myöhemmin. Molemmille määrättiin myös ultraäänitutkimus ja sinne olenkin menossa sitten tulevana keskiviikkona. Ja vielä näiden kahden vaivan lisäksi mun lonkka poksuu ja sitäkin aletaan tutkimaan. Lääkäri tekee kuulemma lähetteen myös fysiatrille. Onneksi tätä tutkitaan nyt vähän laajemmin. Vielä mitään tarkkaa en siis teille osaa kertoa, mutta särkyä on. Ja siis sama vaiva on ollut mulla jo kauan. Ei siis ole tullut tämän ahkeran treenailun aikana. Muutama vuosi sitten huomasin jo ongelmat, mutta levossa kun ei tuntunut mitään, annoin asian olla. Nyt kun säryt alkavat vähän hankaloittamaan treenailuja, on parempi tutkia kivut kunnolla.

Treeni on siis kulkenut oikein mukavasti. Tuloksia en kyllä näe itse vieläkään yhtään, mutta painavampia painoja jaksan silti koko ajan nostaa. Tuleekohan sitä sokeaksi itseensä, eikä näe mitään vaikka muutoksia tapahtuisi? Eipä mulle kyllä kukaan ole sanonut mitään, että näyttäisin jotenkin erilaisemmalta, joten kai mä edelleen kantelen sitä uimarengasta mukanani :D Ja treeni on varmasti osittain kulkenut mukavammin uusien kenkien kanssa. Nyt on kunnon treenikengät sekä lenkkikengät.

STADIUM Adidas juoksukengät 69,90€

STADIUM Reebok treenikengät 60€

Pinkit Adidakset on siis lenkkeilyyn hankitut. Niissä on pronaatiotuki. Footbalancen tutkimuksen mukaan en kylläkään kärsi ylipronaatiosta, korkeasta holvikaaresta kyllä, mutta kuitenkin mulla näyttäisi nilkat taittuvan sisäänpäin. Lääkäri totesi, että fysiatrille laitetaan lähetteeseen myös tieto, että mun koko kropan asento pitää tarkistaa, varpaista nuppiin. Kengillä on ollut oikein mukava taittaa matkaa alku tottumuksen jälkeen. Tein todellista kuolemaa ensimmäisen lenkin jälkeen. Mulla kipeytyi koko kroppa ja olinkin heittämässä kenkiä kaivoon. Sitkeästi sit jatkoin niillä lenkkeilyä ja oikein hyviltä tuntuvat tällä hetkellä. Reebokit sitten taas salitreenikavereiksi. Ovat muuten olleet niin mukavat jalkoihin, että oikein ihmetyttää. Noissa on oikein mukava holvikaarentuki ja sopivan tasainen pohja painonostoihin. Onnistuneet ostokset siis.


MA: - (haravointi 1h)
TI: Salitreeni 1h 25min, vatsalihakset - istumaannousu 200, rutistus 200, jalkojennosto 100, sivuvatsat 60/puoli
KE: -
TO: Salitreeni 1h
PE: Salitreeni 1h 20min, iltalenkki 40min 4km
LA: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min 4km, salitreeni 1h 20min
SU: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min 4km, salitreeni 1h 25min


Mutta nyt mä oikeasti aloitan noiden veroilmoitusten teon. Taidan tarvita tähän enemmän tsemppiä kuin urheilemiseen tätä nykyä. Mites teidän liikunnat menee? :)


p.s. Koska Neiti Kesäheinä ei ilmoittautunut titiMadam-arvonnan ilmoittautumis ajan sisällä arvoin tänään uuden voittajan. Onneksi olkoon Ine!! Otathan sinä mahdollisimman pian yhteyttä (viimeistään sunnuntaihin 11.5. mennessä) sähköpostiini myfantazya (a) gmail.com, että saataisi palkinto perille :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi hitto nainen, kukaan mulle sanonu, mä en ole ikinä nähny sulla mitään uimarengasta, joten pikkusen paha lähtee huutelee että on kadonnu:P mut hapanderus on mimmillä kasvanu huikeesti:)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto, osimoilleen näytän sulle ens kerralla meitin uimiksen. Täällä se on, piilotettuna xD
   Ja sä ootkin muru sellainen ihanuus, että oli mulle rengas tai ei, niin ei sua sillee inspiroi ;)

   Poista
 2. Ihanat nuo juoksukengät, nam! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Saatan tuijata kinttujani enemmän entä maastoa ;D

   Poista