Arki palasi

maanantaina, elokuuta 25, 2014

Voi mikä loma! Ihan mahtava sellainen!♥ 

Hei vain muruseni! Mitä teille kuuluu? Vieläkö teistä joku lomailee vai onko kaikki jo palanneet arjen pyörteeseen? Vaikka tänne arki tuli taas ihan varkain, voin silti hymyssä suin sanoa, että loma oli mitä ihanin! Sain nautittua elämästä ihan eri tavalla ja olin kyllä koko loman ajan niin hyvällä tuulella, että ihan hämmästyttää :D Eikä tämä arjen aloittaminenkaan tänään tuntunut mitenkään todella pahalta. Toisaalta jopa odotin sitä, pääseepähän takaisin perusrytmiin. Loma on kyllä ehdottomasti ihmisen parasta aikaa! Voinette siis arvata, että lomalla olin ihan lomalla, ihan kaikesta. Liikunnat jäi sitten ensimmäisen viikon jälkeen nollille, syötyä tuli kaikenlaista herkkua ja ei niin terveellistä. Nukuin miten huvitti, vaikka yleensä nousin aina viimeistään yhdeksän jälkeen, noh okei, ennen kymppiä. Oli ihanaa, kun ei ollut velvoitettu tekemään sitten mitään jos ei huvittanut. Enkä aina tehnytkään vaan olin vain. Meillä kävi vieraita. Serkkutytöt olivat meillä reilun viikon verran ja muitankin rakkaita sai ihan yökuntiin. Me Niksun kanssa kävimme sukuloimassa ja tehtiin samalla hieman pidempi moottoripyörämatka. Sitten me rempattiin ja ihan kivasti saatiinkin rempattua. Harmi vaan, ettei mitään näkyvää niin paljoa, mutta tästä lisää sitten omassa postauksessa. Loma oli kiteytettynä todella ihana ja jää kaipaamaan sitä kovasti.


Blogiin mulla oli kyllä joka päivä ihan kamala ikävä. Pakko myöntää, että saatoin Niksulle jopa vähän narista, kun en päässyt blogiin kirjoittelemaan. Varmasti teki hyvää tämä koko tietokonetauko netittömyyden takia, mutta samalla se oli ihan kamaa, olla nyt erossa omasta rakkaasta harrastuksesta. Eikä me olla katsottu telkkariakaan pitkään aikaan. Meillä on siis remontti täällä menossa ja sen vuoksi viihdelaitteet ovat olleet pusseissa suojissa kaikelta pölyltä ja lialta. Netti onneksi saatiin viime viikolla vihdoin takaisin, mutta vasta tänään sitten sain palattua kaikien perusjuttujen äärelle. Ja siis töihinkin palasin, yllätys yllätys. Paluu oli rankka. Pitihän se arvata, että tuuraaja tai periaatteessa tuuraajat ovat onnistuneet hoitamaan hommat sen verran mielenkiintoisesti, että mulla on ihan järkyttävä työmäärä siellä odottamassa. En jaksa ottaa siitä stressiä, teen kun ehdin. Paluu ei siis ollut mitenkään helppo saati kiva, mutta sitähän se vain on, työtä. Univelat tuli kyllä kertarykäisyllä takaisin, olihan tuo 4:45 herätys sen verran kaamea näin loman jäljiltä. Tästä on siis hyvä jatkaa :D


Mitäpä muuta? Ei kai sen kummempaa. Kamalasti on postauksia odottamassa, niitä kun pääsi kertymään tässä loman aikana. Muuten tänne kuuluu hyvää ja aika lailla samaa kuin aina. Liikuntoja jatketaan entistä suuremmalla innolla ja motivaatiolla. Tavoitteet on loman aikana ehkä hieman jopa nousseet ja sen eteen aherretaankin sitten kahta kauheammin. Remontit jatkuvat ja taloa yritetään saada enemmän omaan makuun sopivaksi. Ja tietty pyöritetän arkea siinä samalla. :)


Pakko silti todeta, viisi viikkoa meni silti ihan liian nopeasti. Jäi juttuja tekemättä, muutamat vierailut jäi välistä ja remonttikin jäi pahasti kesken. Niinhän se taitaa vain olla, loma loppuu aina kesken. Mutta nyt tämä blogi palaa takaisin entiseen malliin. Oliskos teillä jotain erityisiä postaustoiveita, mä kun olin niin kauan poissa? :)

Ihana olla taas täällä, ikävä oli teitä murusia <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin. ♥ Silloin tietää, että on ollut loistava loma, kun paluu arkeen ei tunnu niin hirmuisen pahalta. ;) Mulla on vielä tämä viikko lomaa ja sitten alkaa se arki.
  Ehkä se ei kuulosta niin ahdistavalta, kun sataa ja on muutenkin synkkää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muru, ihana olla takaisin. Oli kyllä ihan loistava loma, vaikka olisin tietty voinut jatkaa sitä pidempäänkin ;D Nautihan sinäkin vikasta lomaviikosta ja yritetäänhän vielä tämän vuoden puolella treffata ♥

   Poista
 2. Tsemppiä arkeen, siitä se taas lähtee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus♥ hyvin lähti rullaamaan. Silmäpussit on back :D

   Poista
 3. Welcome back♡ on sinuu odotettukin:)♡
  -Skeit-

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin ja iloa arkeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi maisu ihanuus, kiitos paljon ♥ Onneksi ilolla onkin menty eteenpäin :)

   Poista