Lomamuistelo

perjantaina, elokuuta 29, 2014

Niin se sitten ensimmäinen työviikko hurahti. Mä selvisin siitä! Eikä oikeastaan tuntunut mitenkään todella pahalta. Mitä nyt väsymys tuli takaisin kaksin verroin ja silmäpussit siinä ohessa, mutta muuten työviikko sujui oikein mallikkaasti. Töitä olis ollut vaikka muille jakaa, mutta tarvitseehan lomaltapalaaja sellaisen viikon palautumisjakson. Eli en ole raatanut ihan pärseruvella. Arki palasi muis muilta osin, eli liikunnat ja terveellinen elämäntapa siinä samalla. Yllättävän kivuttomasti nekin palasi. Tai siis kipuja on tullut, salilta. Lihakset on saaneet taas sellaisen herätyksen, että ovat olleet hieman...juntturassa. Eipä siinä, hyvältä tuntuu :) Ei tää arki nyt niin kamalaa ollutkaan. Ajanpuute on se, mikä eniten tässä harmittaa. Kaikki muut, ne erittäin kivat jutut nyt vaan seisoo.

Mutta mä en ole teille vielä sen ihmeemmin eritellyt, että mitä lomalla oikein tapahtuikaan. No siis lomailua joo, mutta tehtiinhän me vaikka mitä.

Eka viikko mun piti ottaa todella rennosti ja touhuta hommia itsekseni, Niksu kun jatkoi vielä töitä. Piti herätä joka aamu ajoissa lenkille ja nauttia olosta. Mitä nyt kuitenkin heti soittivat takaisin töihin ja tiistain tein etänä hommia. Loppu viikon "lomailin", mutta samalla tein puhelinopastusta pomolle, joka sitten otti työni hoitaakseen. Eli työn täyteinen eka lomaviikko. Ehdin mä silti aurinkoa ottamaan ja vietettiin äidin kanssa tavaksemme tullut Helsinki-päivä. Ihanaa oli ja shopattiin taas sielumme kyllyydestä. Kamerahan mulla oli melkein koko loman ajan unohduksissa ja nythän se sitten harmittaa. Olin niin lomalla, että aivotkin olivat ihan löröä. Instagram on onneksi sentään muistunut mieleen aina silloin tällöin.
Toisella viikolla saimme sitten vieraiksemme ihanat serkkutyttöseni Mintun ja Masun. Masu on siis vanhin kummilapseni. Tytöt olivat meillä reilun viikon ja seuraavan viikon alusta heidän vanhemmat, eli minun kummit, tulivat hakemaat tytöt kotiin ja me samalla Niksun kanssa tehtiin kesälomareissu moottoripyörällä heillepäin. Käytiin katsomassa Imatran koskea ja Savonlinnassakin pyörähdettiin. Eli viikko tyttöjen kanssa sisälsi niin shoppailua, kyllä olen shoppaillut ihan liikaa!:D, kävimme Linnanmäellä ja Orimattilan kotieläinpuistossa, sekä uitiin tottakai. Samalla tietty hoidettiin tätä meidän kodin remonttia. Tyttöjen kanssa muunmuassa käytiin Bauhausista hakemassa ilmatointiputkia ja voi sen kolme metrisen putkilon kanssa. Se piti änkeä mun pikku kippoon. Köytettiin vaan jotenkin ja matkan ajan tytöt piti siitä vielä kiinni :D

Olisin voinut pidempäänkin jäädä lomamatkalle, mutta kotona hommat odottivat. Loppu loma menikin sitten täysin remontoidessa. Tai no pidettiin me yksi autokauppapäivä ja lopulta joitan sieltäkin lähti mukaan. Monta ihanaa suunnitelmaa jäi toteuttamatta, mutta vielä nekin ehtii. Ystävien moikkailu jäi laittoman vähälle ja se harmittaa. Piti käydä vaikka kenen luona kylässä, joten tämä pitää korjata niin pian kuin vain mahdollista.
Loma oli todella ihana ja kaipaamaanhan sitä jäi. Ja kesää ennen kaikkea. Kauhea kylmyys, koleus ja kosteus on jo iskenyt. Josko vielä muutama lämmin päivä silti saataisiin. Lomaa muistellaan siis haikean onnellisena, ensi kesänä sitten uudelleen <3


Nyt sit vaan ahkeroidaan töissä reippaina, sitten se loma taas tuntuukin niin spesiaalilta :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi, ihania kesäisiä kuvia ja sä olet niin nätti ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana loma ollut ja ihania kuvia, kesää jo kaipaillaan täälläkin ♥ Onneksi se on tainut muutamia vähän lämpimämpiä päiviä vielä lupailla :)
  Katoin jo instassa tota vikaa kuvaa et hitsi näytät hyvältä ja noi lasit sopii ihan älyttömän hyvin sulle! Kaunokainen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisu ihanuus, kiitos♥ Ihan posket punottaa :)

   Poista