Liikunnat vko 41

maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Tässä sitä taas ollaan, kuola poskella maanantai aamuna. Tää on ihan järkyttävää. Nyt mä huomaan miten nää pimentyneet aamut vaikuttaa. Vedin viikonloppuna ihan kepoisasti  reilun kahdeksan tunnin yöunia ja nyt viime yönä alle kuudeksi tunniksi jääneet unet ei vaan yksinkertaisesti riitä. Itseähän tästä tietysti saa vain syyttää. Mutta eipä tuon pituiset unet kesällä kuitenkaan olleet niin pahoja. Tää pimeys vaikuttaa ihan sata varpisti. Muita pimeyden vaikutuksen alaisia? :D

Jee, jee, jee!!! Kuulkaas muruseni! Vaaka tipahti ensimmäistä kertaa alle 70kg. Meinasin eilen aamulla vetää pienet voitontanssit, kun vaa'an lukema oli 69,6kg. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen alle seitsemänkympin ollut. Oli niin mahtava fiilis :) Tänään on taas mittauspäivä muuten. Viime viikolla ylävatsasta oli kadonnut eniten senttejä, mutta muuten on ollut vähän vähemmän muutoksia. Toisaalta, liikunnatkin ovat olleet vähän heikolla, olisin voinut vetää paljon enemmänkin. Mutta jee, jee, jotain tapahtuu :)MA: Kayla treeni 25min
TI: Salitreeni 1h20min
KE: Kayla treeni 25km
TO: Kayla treeni 25min
PE: -
LA: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min 4km
SU: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min 4km, iltalenkki kävellen/hölkäten 35min 4km


Viime viikko meni todella aerobispainotteisesti ja omasta mielestä se onkin nyt sitä mitä kaipaan. Lihasmassaa olen saanut kerrytettyä ihan kivasti, mutta kun saisi sulatettua näitä löysiä tästä päältä pois. Kaylan treeni on ollut parasta mitä tiedän. Jos siis joku ei vielä tiedä mikä se on, niin australialainen Kayla Itsines on kehittänyt tuon kyseisen treeniohjelman. 12 viikkoa noudatan siis hänen tekemäänsä ohjelmaa, joka on joka kerta erilainen. Ollaan äidin kanssa molemmat ihan rakastuneita siihen ja joka päivä oikein odottaa, että pääsee treenin pariin. Kaylan treeni on lyhyt, nopeatempoinen ja raskas. Mutta joka kerta kun sen on saanut päätökseensä, on olo kuin voittajalla ja sitten on ihana hymyillä. En voi muuta kuin suositella lämpmästi! Kanattaa käydä kurkkimassa vaikka Kaylan Instagramia, sieltä löytyy mm. kuvia millaisia muutoksia käyttäjät ovat saaneet. Niitä muutoksia odotellaan täälläkin :)

Mutta joo, nyt mä koetan pitää silmät auki ja ahertaa töitä. Mitä teille kuuluu näin maanantaina? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kayla treeni kuulostaa houkuttelevalta mutta en ole jaksanut perehtyä siihen sen kummemmin nyt kun en sitä pääse kokeilemaankaan, toivottavasti muistan tämän vielä ensi vuonna :D Mutta onko se siis sellainen jonka voi tehdä kotonakin vai vaatiiko salille menoa?
  Ja hienoa että tulosta on tullut :) mä kyllä niin odotan (ja vaadin) niitä ennen-jälkeen kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, jos nyt vaan ehdittäis näkemään, niin voisin näyttää vähän millainen se homma on. Kyllä sitä pystyy soveltamaan kotona. Me ollaan äidin kanssa käyty tekemässä sitä salilla, kun siellä jäsenyys on.
   Mulla on kuvat otettuna, mutta huih, katsotaan josko joskus uskallan näyttää ne :)

   Poista
 2. JEE, hyvä Janet!!! Upea homma tuo uusi kymmenluku. :) Vitsit, mä oon kuullut niin paljon kehuja tosta Kaylan ohjelmasta, että otan sen varmaan testiin vuoden alusta, kun PT:n kanssa on homma paketissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ♥ Oli kyllä niin mahtia nähdä uusi kymmenys :)
   Suosittelen todellakin testaamaan Kaylan treeniä! Se on niin huikea! :)

   Poista
 3. Huomenta muru!

  Haaste on heitetty: http://curiousnoora.refashion.fi/2014/10/14/sydamia-syksylle/ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen muru haasteesta ♥ Pikaisesti hyökin sen kimppuun :)
   Mutta miksi ihmeessä mun kommentit ei näy enää sun blogissa? :O

   Poista