Valaisin vinkki!

keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

Muistan, kun Niksu ehdotti meille olohuoneeseen kattokruunua. Se olis kuulemma hänen mielestään niin magee, sellainen pramea tänne tilaan. Mun silmissä vilisi sellaiset vanhanaikaiset kunnon jyhkeät kruunut ja olin heti ihan nou nou, ei todellakaan! Niksu hämmästeli mielipidettäni, olenhan mä sellainen harakka. Kaikki kiiltävä, kimmeltävä on niin mun juttu. Toinen katsoo haavi auki, että mikähän mammaa vaivaa. Asia jätettiin sitten siihen.

Kävelin jossain kaupassa kuukausia sitten ja näin sen, ihana kristallilamppu. Haaveeksi sai jäädä, hinta koreili lähemmäs 500€. Eihän nyt valaisimesta moista summaa voi maksaa. Sitten mä tajusin, ettei Niksu ehkä sittenkään tarkoittanus sellaista vanhanaikaista kruunua. No, sekin sitten unohtui ja olkkarista on puuttunut valaisin.

Nyt kun me täällä oikeastaan viimeistellään tilaa, alettiin etsimään lamppua oikein urakalla. Niksu liputtaa ledejä ja niitähän meillä oikeastaan on pelkästään valaisimina. Mutta tämä olkkarin lamppu aiheutti miettimistä, siinä kun on himmennin, joka sopii vain halogeeneille. (Okei, nyt kerroin sellaisen jutun, jonka muistan Niksun selityksistä kovin hatarasti. Kuitenkin, ledi ei siihen sopinut.) Istuttiin sunnuntai iltana ihastellen uutta telkkariseinäämme ja pohdittiin lamppuvaihtoehtoja samalla. Netti auki ja valaisimet syyniin.

TÄSSÄ SE ON! mä kiljaisin, kun Anttilan nettisivuilta löytyi upea kristallivalaisin. Valaisin, joka oli meidän molempien mieleen ihan täysin sopiva. Hinta oli vieläkin melko kova, mutta olimme valmiita maksamaan sen, sillä se oli kuitenkin juuri täydellinen valaisin meille. 149,90€; tili tulossa tiistaina. Piti siis malttaa sinne asti.

Onneksi me saimme kuitenkin sisäpiirin tietoa ja kuinka ollakaan, meillä oli onni matkassa! Valaisin oli tulossa tarjoukseen lokakuun eka päivä, eli tänään. Mikä tuuri, mikä mäihä! Kerrankin oltiin oikeaan aikaan liikenteessä, sillä tätä alea ei oikeasti kannata ohittaa. Linkki siis vain helpottaakseni teidän hommaa, ei ole mainos! Valaisimen hinta olikin nyt vain 39,90€ plussakortilla. SIIS MIKÄ ALE!!!


Ää!! Bling, bling <3
Jos siis yhtään tykkäätte vastaavasta valaisimesta, niin nyt on oikea hetki käydä nappaamassa Anttilasta mukaan. Jos Anttilaa ei ole lähellä, niin tosiaan tuolta NetAnttilastakin sen saa tilattua. Ja tämä on puhdas vinkki, ei mikään mainos. Arvostan meinaan suuresti, kun muutkin jakavat tietoja huikeista alennuksista eteenpäin :) Eli jos vaan joku samanlainen harakka nyt kaipaisi tietoa, niin tässä.

AIII LAVIT! <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Pitäsköhän käyä ostamassa jemmaan odottamaan sitä päivää kun saan teetätettyä eteiseen toisen valopistokkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No otahan tuosta Ellun lisävinkistä vielä pontta ja tilaa ihmeessä. Eihän tuo lamppu maksa enää mitään noilla aleilla :)

   Poista
 2. Ja vielä nettikaupasta tilattuna sai -30prossaa tostaki hinnasta. :) valaisimelle tais jäädä 27e hintaa :) tilasin eteiseen meille tuon. Samanlainen löytyy jo keittiöstä ja olkkarista :P oli vaa pakko tilata ko se on niin kiva ja halapa oli. Kun muita lamppujaki tilasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeeta Elluu! Kiitos lisävinkistä! Mä maksoin vähän enemmän, kun oli saatava heti ;D Tuo on niin kaunis valaisin! Teille jo useampikin, mahtia! :)

   Poista
 3. Tiäksä, täm on tosi kaunis! Mä kyllä tykkäään vanhemmistakin kruunuista, mutta tää on ihanan moderni ja raikas. Millähän mä saisin miehen suostuteltua tän hankintaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajatella, meillä ukko taas suostuteli mut :D Tuo on ihana, tykkään kympillä. Käyt vaan ostamassa ja sanot, että Rakas, laitatko kattoon ;D

   Poista
 4. EDIT: on muuten loppunut jo nettikaupasta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä ihmettele. Se on niin ihana :) Äkkiä siis kivijalkakaupoille vaan. Ale on hyvä sielläkin :)

   Poista