Vielä vika kuva Indiedays Awardseista

perjantaina, lokakuuta 31, 2014

Perjantaita murmeliseni ♥

Jee, nyt mä sain sitten kunnon asukuvan lauantain Indiedays Awardseista. Lupaan, tää on vika kuva näistä pippaloista...ehkä ;D Ei vaan, kyllä tää nyt taitaa olla ihan läpi koluttu jo. Mutta vielä tämä illan asu kokonaisuudessaan.

Kuva: Indiedays.com ottanut Nanna Dan / You 2

Mekko // Nelly.com
Kengät // Robin Hood
Korut // H&M
Kello ei näy// Guess
Hiuspanta // Pink Pewter

Kaverikuvassa ihanainen Satu kanssani. Mulla oli ihan jäätävä asukriisijo viikko ennen tapahtumaa. Mulla ei ollut pienintäkään haisua, mitä sitä päälleen vois laittaa. Mutta sitten löysin kaapistani mekon, jota en ollut vielä kertaakaan pitänyt :D Hiuspanta oli se, josta lähdin liikkeelle kokonaisuutta miettiessäni. Ja tuo panta, se olikin päivän pelastus. Se koristi molemmissa tilaisuuksissa hiuksissani ja se on uusin rakkauteni. En tunne mekoissa oloani kovin kotoisaksi, mutta näin jälkikäteen kun kuvia katsoo, niin tuohan olikin ihan kiva mekko. Ehkä mä uskallan joskus toistekin pukea? :)
Mulla oli myös edellisenä iltana ihan jäätävä kenkäkriisi. Eihän multa löydykään mitään sopivia juhlakenkiä. Tähän on tehtävä muutos. Kunnon mustat korkkarit, ne etsintään. Lähdettiin äidin kanssa pikaisesti kiertämään meidän kylän kaupat ja onneksi Robbarista löytyi kengät. Viimeiset yksilöt lähti vitosella matkaan :D Kyllä ne tuon illan vältti, vaikkeivät ehkä niin tyylikkäät olleetkaan. Mutta mukavat seisoa, ei jalat väsy.

Mutta mitä mieltä olette rakkaat muruseni, oliko onnistunut asu vai jätänkö asukuvastelut suosiolla taidokkaammille? :)

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Minä tykkäsin sun asusta, punainen sopii tosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu muruseni <3 Punaisesta kyllä tykkään :)

   Poista
 2. Panta oli tosi kaunis ja ihan sun näköinen, ja se illan kampaus oli niin nätti! :) Ala väkertämään tukkaa useamminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muruseni, kiitos <3 Pitää vähän harjoitella hiusten laittoa siis enemmänkin :)

   Poista
 3. Kaunokainen. Lisää asukuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie kaunokainen siellä <3 Ehkä siis jatkossakin näkyy asukuvia ;)

   Poista
 4. Ihana kuva teistä :) Punainen sopii sulle erittäin hyvin, joten kannatan, että mekko pääsee käyttöön jatkossakin! Ja kampaus oli todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Stella ihanuus <3 Nyt kun mekko on korkattu, niin kai se on useamminkin käytettävä ;)

   Poista
 5. Toistan itseäni mut vitsi että oot upeana näissä kuvissa, hiukset tuollein sopii sulle tosi hyvin ja meikki kaunis ja mekko kiva ja ja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, kiitos paljon <3 Tuosta kampauksesta voisi tehdä enemmänkin juttua :)

   Poista