French mani with gold

keskiviikkona, marraskuuta 12, 2014

Huollitellut kynnet näyttävät kyllä upeita. Ja tällä tarkoitan siis näitä siistejä perus vaaleita yksivärisiä, ranskalaisia manikyyrejä tai nudeja. Kiinnitän monesti huomiota myös muiden kynsiin ja saatan herkästi jäädä ihastelemaan niitä. Vaikka rakastankin erilaisia väri-ilotteluja kynsillä, on nämä siistit peruslakkaukset silti monesti enemmän mieleeni.

ESSIE Spaghetti Strap
ESSIE Blanc
NAIL EFFECT kultainen

Teinkin itselleni pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin ja voi luoja, miten tästä taas tykkäänkin! Miksi tätä ei tule tehtyä useammin? Ehkä siksi, kun se on kuitenkin hieman työläämpi ja haastavampi. Mulla on kyllä tarrat, joilla valkoinen pää on helpompi tehdä, mutta ne tarrat ovat kuitenkin melkoisen huonot. Vapaalla kädellä pistin siis menemään ja lopputuloskin näyttää siltä.


Kultaisen nauhan tein I Love Me-messuilta ostetulla Nail Effect koristelu lakalla. Tuo on kaksipäinen tuubi. Toisesta saa normaalin lakkasudin, kun toisessa päässä taas terävä kynä, jolla nämäkin viivat kynsiin tein. Lopputulos ei ollut ihan täysin halutunlainen, mutta ihan kiva silti.Nämä kynnet tein valmiiksi viime perjantaina ja nämä kuvat on otettu eilen. Ihan virheettömät edelleen. Ihmeellisen kestävät, normaalisti kun mulla alkaa lohkeilla jo kolmantena päivänä.

Mutta mitäs tykkää raati?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Nätit ovat! Mä aina tunnen alemmuudentunnetta täällä, kun en osaa laittaa tukkaa, en meikata (sitä perus meikkivoide, puuteri & ripsari-komboa lukuun ottamatta) ja pureskelen kynsiäni niin, että yritän aina kuvissa piilottaa kädet. Huoh, miksen mä ole tällainen upea nainen niin kuin sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Katja höpönen!!! Sähän olet niin huikean upea nainen ♥ Mitä ihmettä sä oikein höpötät? Nyt tuollaiset kökkö puheet pussiin ja pussin suu kiinni. Olet kaunis ja upea!♥♥♥
   Mutta kiitos murunen ihanista sanoistasi muuten, mä olen nyt ihan hämilläni ♥

   Poista