Livbox - huhtikuu 2015 arvostelu

tiistaina, toukokuuta 05, 2015

Mulla on tänään ollut henkisesti vähän uuvutava päivä. Kyllä vaan nuo työjutut imee itsestä energiaa ihan hullun lailla. Toistaiseksi ainakin hommat jatkuu ihan vanhaan malliin, pitäisi kuulemma jopa parantua ja hommien selkiintyäkin. Ota siitä nyt selvää. Kai tää on ihan hyvä näin. Mä nyt vaan olen niin kova ennalta murehtia ja huolehtija, että käy tällainen kunnon päälle. Kaikki suunnitelmat salille ja lenkille menosta kaatui siihen, kun päänsärky iski mut kanveesiin. Tää on niin tätä, jännitys kun laukesi niin heti iski hedari. No, huomenna sit urheilemaan. Nyt yritän puolella silmällä tehdä postausta, joten jos luette hepreaa, johtuu ihan siitä etten mä nyt ihan hiffaa kaikkea :D

Jos hyvä tuuri käy, saan huomenna Livboxin käsiini. Olen huomenna etäpäivällä töistä ja toiveet on kovat, että boxin saisin. Joskin Livboxin facebook-sivuilla kerrotaan pakettien lähteneen eteenpäin eilen, en tiedä ehtisiko jo heti huomiseksi. Innolla odottaen. Ja innolla sen takia, että toivon sen todella päihittävän tämän viime kuun boxin.


Huhtikuun boxi ei siis innostanut mua niin paljon kuin edeltäjänsä. Tuotteet olivat kaikki ihan jees, mutta kokonaisuus oli lopulta vähän laimea. Tai aika tosi laimea. Pitkäaikaistilaajan lahja pelasti omalta osaltani paljon, mutta jos olisin ollut ensimmäisten boxien saaja, olisin saattanut pettyä erittäin pahasti. Kuinkin pitkään tilanneena tiedän, että välillä hutejakin tulee, enkä sen takia tästä nyt niin kamalasti harmistunut.

Toinen boxin normaalista sisuksesta lemppariksi noussut tuote oli Essien Sugar Daddy kynsilakka. Harmitti vaan, että siitäkin piti tulla tuollainen miniversio. Tai ei se mua ensin niin harmittanut, mutta ensimmäinen käyttö todisti sen, että lakkaa saa laittaa vähintään sen kaksi kerrosta sävyä saadakseen ja nyt sitten mulla on putelissa jo huomattava vaje. Ja siis niin, tykästyin sävyyn paljon. Sillä saa omat kynnet näyttämään terveemmiltä. Tavalliset omat kynnet, mutta vähän paremman näköiset. Voisin siis ehdottomasti ostaa tätä lisää.


Rfsu Nice 'n' Cool hoitovoide intiimialueelle ilmestyvien punaisten näppyjen ehkäisyyn. Ehkä teille liikaa informaatiota, mutta mulla ei ole ollut tapana rasvailla tuolta allaalta, downstairs you know xD Nyt sit tietysti uteliaana tein senkin eikä se nyt huonojuttu ollutkaan :D Mulle ilmestyy sheivaamisen jälkeen vain hitusen punaista näppyä ja pakko myöntää, että kyllä tämä hoiti hommansa oikein pätevästi. Ne vähäisetkin näpyt otti ja rauhoittui tällä. Ehkä tätä pitää kesän bikinikaudella käyttää enemmänkin ;) Voin siis suositella alakerralle tätä, mutta miksei se toimisi vaikka herkillä kainaloilla tai säärilläkin. Ken testannut paljastakoot tietonsa kommenttiboxiin :)

Rfsu Easy Shaving ei mun  mielestä ollut ihan niin iisiä sheivaamista. Mun mielestä paikat eivät tulleet tarpeeksi liukkaiksi, että ajelu olisi ollut sujuvaa. Siis geeli toimi hyvin, mutta paremmin mulla on toiminut Venuksen ajelugeelivaahto tai L'occitanen öljy. En siis ole tällä hetkellä vaihtamassa kelkkaani vaan pysyttelen noissa vanhoissa tutuissa.

Dove talc soft dödön kanssa me ei tultu juttuun. Se tuoksui ihan kivalle putelissa, mutta kainaloissa..eiii ei vaan toimi. Niksun mukaan mä en haissut hielle, mutta omaan nenään tuoksu muuttui hajuksi päivän aikana ja illalla musta tuntui, että kainalot tarttee pikaista pesua ja jotain todellista raikastinta. En tiedä uskoako Niksun nenää vai omaani. Kaipaan siis omilta dödöiltäni selkeää raikkauden tuoksua, en tällaista pehmeää mikä tässä oli. En siis osta tätä tuoksu uudelleen, muutamat Doven dödöt on olleet ihan jees kyllä.

Toinen perusboxin lemppareista oli Lumene hydrasmooth silmänympärysvoide. Voi miten siloisaksi se todella teki mun silmänaluset. Tummuutta tämä ei mielestäni poista ihmeemmin, mutta iho näytti paljon terveemmältä ja siloistalta kuten tuote lupaa. Olen laittanut tätä aina yöksi, aamuisin harvemmin käytän mitään voiteita. Yön aikana tämä on siloittanut silmät kivasti eikä aamulla peilistä katso pussisilmä. Kosteutusteho tällä ei mielestäni kuitenkaan ole mikään huippu, joten voisin kuvitella tämän sopivan monille päiväkäyttöön ja illaksi sitten tuhdimpaa voidetta.


Lisänä tulleet tuotteet rfsu sheiveri ja Iberon meikkisienet eivät ole päässeet käyttöön vielä. rfsun ajattelin säästää tulevalle kesänmatkalle, kun ollaan Niksun kanssa suunniteltu käyvämme sukuloimassa kesälomalla ja pitäähän karvat siellä ollessakin ja tämä mahtuu kivasti matkaan mukaan. Tuollaisia kolmionmallisia meikkisieniä en ole kasvoillani käyttänyt sitten yläasteen. Nämä pääsevät kynsihommiini, joskin en ole vielä jaksanut tehdä liukuväriä. Toiminee kuitenkin moitteetta siinä hommassa.


Viimeisenä vielä pitkäaikastilaajan lahjana tullut Seacret mud therapy jalkavoide. Tämä pelasti boxia paljon. Erittäin ihanalta tuoksuva ja jalkoja hyvin hoitava voide. Mun erittäin kuivat kantapäät siloittuivat jo ihan yhden käyttökerran jälkeen todella paljon, joten säännöllinen käyttö tekisi varmasti jaloista ihan vauvanpyllyt :) Mutta pakko myöntää, vaikka tuotteesta kovasti pidänkin, en olisi valmis maksamaan jalkavoiteesta sitä 35€ jonka tämän hinnaksi sanotaan olevan. Mulle on välttänyt nuo halvemmatkin voiteet, jotka toimii ihan yhtä lailla. Kyllähän tämä on sellaista arjenluksusta kinttuloille, mutta mun mielestä tuo summa kuulostaa aika kovalle jalkavoiteelle. Mutta mielipiteitä on monia. Moni meinaan varmasti pitää mua ihan kahjona, jos voin kuitenkin jostain meikistä maksaa simosummia sen ollessa ihan fine. Mutta suosittelen tätä silti erittäin lämpimästi :)


Niin on taputeltu huhtikuun Livbox ja tämä laimeampi boxi voidaankin seuraavaksi painaa unholaan. Innolla odottaen seuraavaa :) Toivottavasti se löisi älläkällä, sillee hyvällä tavalla :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tää oli tosiaan aika vaisu boxi, mutta kohti uutta parempaa huomista. :D Kiva lukea tästä boksista sitten, kun tuotteita on jo ehtinyt käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tullut tänään uutta, vaikka innolla odottelin :D Mutta josko huomenna tahi perjantaina ;)
      Kiva kuulla, että käyttökokemuksista on kiva kuulla :) <3

      Poista
  2. On vähän vaisu kyllä, varsinkin kun id tilaisuudesta tuli niin paljon samoja kamoja mukaan... mmh. Mikä tuon hinta siis oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxi maksaa tällä hetkellä 16,90€/kk. Jokainen boxi on kyllä ylittänyt tuon summan, joten siinä mielessä hinta ei paha, mutta tämä boxi oli nyt harmillisesti muita vaisumpi. Joo, ID:stä sai nyt lisää samoja :D

      Poista