Livbox - toukokuu 2015

tiistaina, toukokuuta 12, 2015

Mä vähän veikkaan, että jokaine on varmaan tähän mennessä jo saanut oman mustan mysteeriboxinsa. Tai jos ei, niin sitten on kyllä postipate hukannut johonkin. Omani sain jo viime viikolla, mutta hulinasta johtuen en ole oikeastaan ehtinyt omaa boxiani avaamista enempää ihmetellä. Tässä kuussa jää siis muutama päivä vähemmän käyttöaikaa tuotteille, mutta nyt otinkin välitömästi kaikki tuonne hyllyille testattavaksi.


Toukokuun boxin värinä oli ihanan pirtsakka oranssi. Esitelippunen paljasti, että boxista paljastuu kuusi tuotetta. Paitsi oli siellä vielä yksi ylimääräinen, jota kortissa ei ollut.


Jejee! Nivea Lip Butter kookoksena, en kestä! Mä oon aikamoinen kookosfani ja avasin tämän pakkauksen intona. Mikä tuoksu! Boxista on aiemmin tullut mustikkainen ja se on ollut ihan mahti huulivoide, joten tämän korkkaus on välttämätöntä. Varmast vuoronperään tuoksuja laitan huulille.

Huikeeta, meikkejä ;) Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick sävyssä Subtle Coral 20. Ihana oranssinen koralli ja varmasti ihan täydellinen kesäsävy. Ehdottomasti käyttöön :) Tämän kaverina tuli tuo kaksiosainen terotin, jota ei ollut korttisessa. Mahtia! Mulla on aina terottimet hukassa kun niitä tarvitaan Tämä pitää laittaa johonkin näkysälle :D

Dove Deeply Nourishing suihkusaippua on lanseerattu uudelleen uudella koostumuksella. Olenkohan mä testannut sitä edellistä koostumusta? Sopivankokoinen näyte tulee testattua nyt ainakin kotona, ellen nappaa sitä viikonloppuna edessä olevaa pientä matkaa varten mukaan. Dove on vanha tuttu tuote, joka on todettu ihan toimivaksi.

Naturel Nail Cover Stickers - kynsitarrat eivät harmillisesti tulleet itselleni mieluisassa kuviossa. Crackle-lakkaus ei oikeastaan koskaan iskenyt muhun kauhean kovasti, joten tuo halkeilukuviokaan ei itseäni hirmuisesti innosta. Enkä oikeastaan tiedä, viitsinkö näitä lähteä edes kokeilemaan. Olen vielä vähän kahden vaiheilla. Mulla kun on niin kuperat kynnet, ei mitkään tarrat ole istuneet nätisti vaan ryppyyntyneet jo laitossa. Katsotaan siis mitä näille teen.

Lumene heleyttävä BB-vartalovoide, wuhuu! No nyt kiinnostaa! Mä ostin viime kesänä ensimmäistä kertaa sellaista kultaista öljyä mitä voi laittaa iholle tekemään siitä kauniin, niin tämä todellakin kiinnostaa! Kesäkuun lopulla on Minttu-serkun rippijuhlat, josko sinne saisi kauniit kesäsääret ;)

La Roche-Posay Eau Thermale - lähdevesi kasvoille. Mä en ole oikein vielä tajunnut näiden käyttötarkoitusta. Juu, pullosta suihkuava vesi rauhoittaa herkkää ihoa, mutta mä en ole oikein päässyt vielä ainakaan sinuiksi tällaisten tuoteiden kanssa. Testaan kyllä ja katsotaan josko hiffaan tämänkin tarkoituksen.


Tämä boxi oli mielestäni edellistä parempi. Mitä te olette mieltä? Saitteko jotain eri tuotteita? Ja missä sävyssä puna tuli teille?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Tuo Lumenen tuote vähän mietityttää, kun Lumenen sivuilla kerrotaan tuotteessa olevan formaldedyin vapauttajia, joten ei hyvä. Suojakertoimen puuttumista myös ihmettelin, mutta INCIstä löytyikin sitten titaanidioksidia, joten jotain suojaa on tarjolla. La Rochen suihkupullo osoittautui taivaalliseksi kosmetologilla käynnin jälkeen, se tehokkaasti vie punaisuutta kasvoilta, mutta ei sille varmaan jokapäiväistä käyttöä löydy. Ehkä kesäkuumalla tai pitkillä automatkoilla lisävirkistystä? Kynsitarroja testasin, oli riittävän mieto kuvio. Pari päivää olivat ja lähtivät ihan kivuttomasti eikä kynsille tullut vaurioita. Laiskalle naiselle sopivaa piristyskivaa. Huulikynä tosi pigmenttinen, pitää varovaisesti laitella ja siveltimellä tasoittaa, ainakin tätä "intohimon punaista", joka sattui omaan lootaan. Kaiken kaikkiaan ihan passeli boksi, tuli itselle ainakin ihan uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, sulla tuntuu riittävän tietoa :) Mä en tollaisista edes ymmärrä mitään.
      Mutta kyllä, oikein passeli boxi :)

      Poista
  2. Lip butter on ihanaa, mulla oli joku vadelma ja on todella hyvää herkillekin iholle (en tykkää mistään viilentävistä ja muista). Toi on myös varmasti ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kookos on ihana, pakko kertoa jo nyt! Haluisin sen vadelman ja vaniljankin :)

      Poista
  3. Mulle tulee aina livbox-kateus kun katson muiden esittelyjä. En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia sitä itselleni :D

    VastaaPoista