Livbox - kesäkuu 2016

sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2016

Jokohan kaikki ovat saaeet oman Livboxinsa? Toivottavasti nyt jo tähän mennessä, sillä mä sain omani jo maanantaina hakea smatrpostista. Tällä kertaa en hakeanut boxia samalla suurella innolla kuin aiemmin. Tää mun kosmetiikkalukko taitaa vaikuttaa siihen. Innostun tavallaan ja vielä kovastikin, mutta samalla mulla on sellainen olo, että ihan kiva. Innostus on siis vähän kateissa, mutta mä tiedän sen tulevan kyllä vielä takaisin. Näitä kausia on tullut ennenkin  ja yhdistän tän innostuksen puutteen kyllä täysin siihen, että mä olen ollut niin kovin väsynyt. Nyt on oma stressi päällä töissä, kun mun ihana tuuraaja pitää saada koulutettua vielä uusimpien juttujen osalta. Tiedän, että hän kyllä osaa, mutta silti mä stressaan. Eli kunhan pääsen levähtämään, niin uskon kaiken innon palaavan ja energiamäärät kohoavat taas normaalille tasolle. Mutta nyt se kesäkuun Livbox kuitenkin esille.


Kesäkuun Livboxista ilmestyi yhteensä kuusi tuotetta ja yksi ylläripylläri. Tähänkin boxiin oli päässyt yksi bloggaajan kestosuosikki tuote. Tuotteista puolet oli täysikokoisia ja toinen puoli kohtalaisen kokoiset näytteet.


Eat Naturalin käsintehty välipalapatukka oli tämän kuun yllätystuotteena. Patukka ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita saati säilöntaineita. Se on myös gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Varmast ihana herkku onkin kyseessä. Pistin tämän kaappiin jemmaan odottamaa pahan päivän varalle.

Dove Advanced Hair Series Regenater Nourishment shampoo ja hoitoaine ovat uutuus tuotteita ja näitä lähden kokeilemaan jo heti tänään saunaan. Mulla on ollut Dovelta ennenkin hiustenpesuaineita ja niistä olen kyllä kovasti tykännyt. Nämä vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetyt pesuaineet ravitsee erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Tuote sisältää punalevää, joka lupaa korjata hiuksen rakennetta syvältä ja palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen. Mun hiukset ovat tällä hetkellä kyllä ihan kohtalaisen hyvässä kunnossa tai ainakin luulen niin. Silti testaan mielenkiinnolla tänään.

Batiste Blush kuivashampoo on mm. Nella Törnroosin kestosuosikki tuotteista. Samaa voin sanoa itsekin. Batisten kuivashampoot ovat olleet aina omia suosikkejani. Batistea multa löytyy kätköistä useampikin pullo, mutta tämä blush tuoksu on uusi tuttavuus. Sopiva otettavaksi laukkuun kannettavaksi hätätilanteita varten. Batistea onkin boxista tullut aiemminkin, mutta ihan mielelläni tämän kotiutin silti.

Essence on boxin uusin merkki ja se oli kyllä miellyttävä tulokas. Essencellä on halvat hinnat ja niihin nähden todella hyviä tuotteita. Boxista tuli Essence Forbidden Volume ripsiväri. Lähden testaamaan tätä todella mielelläni, sillä ripsaria mä laitan lähes joka päivä. Myöskin sen takia, että Essenceltä en ole ripsareita vielä testannut yhtäkään. Tämä oli siis miellyttävä tuote boxissa.

ACO Sunkissed kasvovoide on itseruskettava, joka tekee ihosta asteittain ruskettuneen näköisen. Mä en ole vielä koskaan käyttänyt kasvoilleni itseruskettavaa ja olen hieman kahden vaiheilla vieläkin, että testaanko tätäkään. Mun kasvot kun eivät ole ihan siloisammasta päästä, niin pelkään kovasti sitä, että tämän ja finnien lopullinen tulema on se, että mulla on kasvoilla vaaleita läikkiä finien takia. Niitä kun siis tulee ja menee edelleen, vaikkei yhtä pahasti kuin ennen. En jotenkin pidä ajatuksesta, että olen hieman ruskea, punaisilla ja valkoisilla läikillä. Katsotaa nyt, mitä tälle teen.

Vaseline Aloe Siithe suihkutettava kosteusvoide on ihan mahtava! Tai siis en mä tästä uudesta tuoksusta ja aloe veraa sisältävästä voiteesta osaa tietysti sanoa, mutta nämä suihkutettavat Vaselinet ovat olleet ihan mun ykköstuotteita. Boxista aiemmin on tullut siis se keltainen vastaava, mutta mulla on homattuna myös ruskea kaakaon tuoksuinen ja nyt vielä tämä. Tykkään tuotteesta kovin, joten sen takia tuote on kiva. Ainut ihmetys, niin miksi toistamiseen periaatteessa sama tuote. Vaikka tuotteesta ei siis mitään valitettavaa löydykään.

Kokonaisuudessaan boxi oli oikein kiva. Mitäs te sanotte? Nyt mä hilpasen laittamaan saunan päälle. Ihanaa alkavaa viikkoa!

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Essencen ripsiväri oli yllättävänkin hyvä, juuri eilen sen käyttööni korkkasin :) Itsekin olen tuon itseruskettavan kanssa vähän samoilla linjoilla - tosin jos sitä haluaa testata mutta ei kasvoille niin voihan se vartalollekin kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta! Miksi mä heti ajattelin, että se sopii vain kasvoille xD No, nyt on kuitenkin kesä ja aurinko, joten ehkä mä vedän luomuvärin ;)
      Ripsari lähti käyttöön jo täälläkin. Paremmat arviot sit taas ennen ensi boxia ;)

      Poista
  2. Aika samankaltaisia tuotteita kuin aiemmissa bokseissa, en nyt itse tilaa Livboxia kun on kerääntynyt niin paljon tuotteita, mitkä ajattelin käyttää ensin pois. :)

    Ainiin, otsikossa taitaa olla jotain pielessä? ;) Ellei tarkotuksena ollut kirjoittaa Libnox. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto että repesin xD Hyvin sitä on taas luettu, mitä on kirjoitettu. Kiitos siis huomautuksesta.

      Totta, kovin samankaltaisia tuotteita on kyllä tullut ja itselläkin on jo aikamoinen kasa kartynyt kaikkea :D

      Poista
  3. Ihan kiva boxi, suosikit oli pähkinäpatukka, ripsari ja Vaseline. Muut tulee käytettyä, Acoa kyllä kokeilen mielenkiinnolla kun moni kehui sitä :) mukavaa maanantaita, mulla alkoi tänään loma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikkituotteet siis sielläkin :)
      Hei ihan mahtavaa lomaa sulle! <3

      Poista
  4. Tämä oli aivan huippuboxi! Multa olivat juuri sopivasti loppuneet sekä shampoo, kuivashampoo että kunnolla kosteuttava rasvakin, joten tämä boxi oli aivan napakymppi. :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sullahan sitten osuikin sopivasti, että puuttuvat tuotteet tulikin boxista :) Ihan huippua!

      Poista