Viikko 22

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Nyt mä vasta niitä päiviä laskenkin. Kesälomaan tietty! Täällä on meinaan yksi superduper uupuneen väsynyt tyypperö, joka tarttee nyt ehkä eniten lomaa. Moi siis taas parin päivän tauon jälkeen. Meillä oli ihan vain pikkasen kiireinen, joskin todella ihana lauantain päivä. Me siis suunnattiin auton nokka kohti Itä-Suomea lauantai aamulla jo heti yhdeksän jälkeen ja palattiin kotiin yöllä kahdentoista jälkeen. Käytiin tosiaan juhlimassa mun serkkua Jennaa sekä pikkuserkku Mariaa, jotka molemmat yluoppilaiksi itsensä lukivat. Tai kirjoittivat. Miten se nyt sanotaan? :D Päivään sisältyi siis todella paljon autossa oloa, sukulaisten kanssa rupattelua sekä syömistä. Ihan mahtava päivä oli, vaikkakin rankka. Sen mä huomasin tosiaan eilen. Mulla riitti unta taas ihan kevyesti aamulla pitkään, vielä päiväunet ja illalla vielä ihan ajoissa nukkumaankin. Taitaa tää kolkyt alkaa pikku hiljaa painamaan :D Ei ole enää nuoruuden energiaa ja voimaa viilettää yötä päivää pitkin maita ja mantuja. Tosin, ei mua haittaa, mä olen ihan mielelläni pieni kotihiiri ;)


Mua vähän pelottaa. Mulla olisi tänään taas fysioterapia aika heti töiden jälkeen. Viimeksihän mulle kävi vähän huonosti. Tosi huonosti. Mähän olin aivan totaalisen hajalla, rikki ja kipeä edellis maanantain fyssarin jälkeen. Niin kipeänä, että kyllä sitä välillä jo mietti, etä leikkaisko pään irti vai miten oloa olisi saanut helpotettua. Kunhan vaan tänään en koe samaa hajoamispistettä. Mä en jaksa kivun takia taas alkaa oksentamaan ja menettämään monia tunteja ihan vain kivussa maatessa. Ymmärrätte varmaan, että mua vähän jännittää. Aion kyllä avata suuni ennen hoidon aloittamista, että nyt et kyllä murjo mua samalla tavalla kuin viimeksi. Ja se mikä tässä on kaikista mielenkiintoisinta. Mä tosiaan menin fyssarille työpaikkalääkärin suosituksesta hakemaan apua olkapäälle, joka on ahtautunut. Sille ei olla tehty kuitenkaan vielä yhtään mitään. Lääkäri sanoi, että saan sieltä jumppaohjeita, mutta niistä ei ole ollut pienentäkään puhetta. No, kaksi kertaa siis ainakin vielä jäljellä, tänään ja ensi maanantaina. Pitäkää pliis peukkuja, etten tänään taas saa kamalaa kipukohtausta ja mene ihan toimettomaksi. Mä haluisin tehdä välillä jotain muutakin kuin sairastaa.


Viime viikko meni tosiaan suurimmaksi osaksi kipeänä. Maanantaina fyssarin jälkeen puoli tuntia ja skädäm, pää hajoaa. Tiistai ja keskiviikko menikin sitten ihan usvassa, todella huonovointisena. Niskat ihan kosketusherkät, pää niin kipeä että joutui oksentamaan. Torstaina olikin sitten sellainen mä en nyt oikein tiedä olo päällä. Oli paha olo, mutta kuitenkaan ei niin paha. Perjantaina piti alkaa valmistautumaan lauantain lähtöön ja siinähän se viikko sit tosiaan hurahti. Sairastaessa, tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Että näin hehkeä life täällä tällä hetkellä. Ei todellakaan kehumista saatu mitään mahtavia tarinoita teille kerrottavaksi. Mun viikon jännittävin kohokohta oli lauantain kemut ja arvatkaa muuten mihin sekin päättyi? Mähän jo ihan unohdin. Mä tosiaan nukuin auton takapenkillä takaisintulo matkalla ihan pitkin pituuttani, kun taas pää meinasi hajota. Niin, että tosi vahvalla linjalla menty.


Nautinpa muuten viime viikolla kesän ensimmäiset mansikat. Suomalaiset vielä. Mä harvemmin noita ulkomaalaisia ostan, ne kun mun mielestä maistuu useimmiten ihan vaan puulle. Maksoin noista kyllä ihan jäätävän suolaisen hinnan. Kuusi euroa tuo pieni rasia. Saatiinpa kuitenkin suut makiaksi Niksun kanssa, kun tein meille pienet annokset mansikkamaitoa. Nyt odottelenkin sitten jo seuraavaa satsia. Saa kyllä luvan vähän halventua hinnat ensin. Mä olen vararikossa alta aikayksikön, jos noin kalliita manskoita alan syömään :D


Että sellaista tylsyyttä täällä. Toivottavasti teille jotain paljon mahtavampaa! Ja palataan sen verran postauksen aloitukseen, että niitä päiviä joita tässä kuumeisesti lasken on enää 13! Tai siis 13 herätystä ja sitten mä heitän todellakin kannat kattoon, juhlin Juhannusta ja loman alkajaisia. Vielä vähän aikaa kun jaksaa. Viikonloppuja kun ei tosiaan lasketa tähän ;P

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Toivottavasti säät muuttuu tässä vielä takaisin parempaan suuntaan ennen lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta. Vielä pari viikkoa aikaa helteellä tulla takaisin. Toivottavasti Juhannus olisi tänä vuonna superlämmin ja aurinkoinen <3

      Poista
  2. Kuulostaa ihan kamalalta tuo fyssarissa käyntisi. Mulle on kerran hierojalla käynyt niin, että tulin sieltä ulos kipeämpänä kuin sinne menin. Kaksi päivää hieronnan jälkeen, mulla oli selkä täynnä sormenjälkiä, mustelmien muodossa. Ei kivaa.
    Mullakin alkaa loma juhannukselta, IHANAA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kolme kertaa käyneenä pitää tosin todeta, että mun olo taitaa olla vähän aloitusta parempi ;) Mutta katsotaan, vielä yksi kerta jäljellä.
      Ihanaa, meidän lomaan on enää hetki! <3

      Poista