Viikko 26 & 27

sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2016

Heippamoikka murmelit! Vieläkö te muistatte mut? Joo, on tullut vähän pitkä paussi tähän kirjoitteluun. Olen ollut lomalla, niin lomalla. Niin lomalla, etten oikeastaan tiedä mikä päivä on kyseessä minäkin päivänä. Olen nukkunut aamuisin niin pitkään kuin nukuttaa ja iltaisin nukahtanut sohvalle telkkarin ääreen. Olen todella antanut itselleni nyt aikaa vaan palautua koko vuodesta. Periaatteessa kahdesta. Viime kesänä kun ei oikeastaan ehtinyt yhtään hengähtää. Voin kertoa, että tää on tehnyt todella hyvää. Kyllä me taas saatiin tänne kesätyttö muutamaksi päiväksi. Minttu-serkku malttoi ihme ja kumma tulla meille viettämään vähän kesälomaansa. Koti kunalla taitaa olla tällä hetkellä joku muu huomion vievä tyyppi ;) Huomenna olisikin tarkoitus lähteä sitten viemään Minttu kotiin ja samalla tehdään pieni Itä-Suomen reissu. Niksu harmillisesti lähteekin jo ensi viikolla takaisin töihin, mutta mä saan jatkaa vielä kaksi kokonaista viikkoa sen jälkeen.Tänne ei siis oikeastaan kuulu mitään uutta. Ei olla lomalla tosiaan tehty oikeastaan mitään eikä näin ollen ole mitään ihmeellistä kerrottavaakaan :D Oon tylsä tyyppi, todella :DAinut mistä todella iloisena voin kertoa, niin meidän olkkarin uudistuneesta ilmeestä. Uusi sohva teki paljon, mutta samalla ostettiin vähän viherkasveja ja peili pääsi vihdoin paikalleen. Se oli siis ostettu jo puolisen vuotta sitten. Pari hyllyä ja uudet tyynyt ja viltti. Kokonaisuus miellyttää omaa silmää ainakin ihan kympillä. Tuossa sohvalla köllötellään mielellään kaikki, vieraatkin siis ;) Nyt mahtuu isompikin poppoo kerralla istumaan. Ja saatiin hyötykäyttöön olohuoneen koko takaseinä tuolla sohvalla.Lomasäät eivät nyt harmillisesti ole kyllä meitä oikeastaan suosineet. Juhannuksena sentäs saatiin lämpöä. mutta sitten onkin taivaalta tullut enemmän pisaroita ja harmautta. Josko se nyt vielä voisi ottaa käännöksen toiseen suuntaan, että ehtisin nauttimaan siitä lämmöstäkin.


Sadepäivien tylsyyden takia on tultu shoppailtua ja nettishoppailtua. Niksu oli niin ihana, että tilasi mulle kauan kaipaamani repun. Itse tilasin Chic Companylta uuden kalenterin, siitä tulette kyllä kuulemaan ihan omassa postauksessa lisää. NIIN IHANA! Minnan ja Mintun kanssa on käyty shoppailemassa alemyynneissä. Muutamia vaatekappaleita tullut siis hankittua. Niistäkin pian lisää. Tai siis pian ja pian. en uskalla luvata mitään milloin seuraavan kerran istahdan tähän koneen äärelle. Nytkin me samalla kuunnellaan musiikkia. Tai siis Minttu kertoo mulle biiseistä, joista olen jäänyt ihan kokonaan paitsi.Mitä teille ihanille kuuluu? Mua harmittaa, miten olen ollut niin out from some. Mä en tiedä oikeastaan yhtään mitä kenellekin kuuluu. Ehkä sit kun Niksu lähtee takas töihin. niin voisin malttaa koneellekin. Mutta palataan siis seuraavan kerran heti kun maltan ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Välillä tekee ihan hyvääkin olla kokonaan poissa koneelta, saisikohan sitä itsekin moisen aikaiseksi kesälomalla!? :D Minun pitäisi vielä pari päivää jaksaa töissä vääntää ja sitten saisi muutamaksi viikoksi huilata.. miehellä valitettavasti ei ole lomaa ollenkaan yhtä aikaa minun kanssani, joten eipä tuohon lomalle mitään pidempiä reissuja sitten pysty tekemään - yksin kun tuskin tulee lähteneeksi..

  VastaaPoista
 2. Hyvää loman jatkoa, itsellä edessä vielä kolmeviikkoa töitä ja sitten lomalle :)

  VastaaPoista
 3. Lomalla ollaan täälläkin ja nautitaan!
  Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Siis ihan paras, ettet ole tehnyt mitään, kun se viime kesä meni työleirin merkeissä sattuneesta syystä. ;) Ihanaa loman jatkoa sinne, kyllä täällä vielä muistetaan. <3

  VastaaPoista
 5. Nautinnollista lomaa ♥ Mä ootan kauhulla sitä kun syksyllä lähden töihin että miten sitä sitten ehtii edes piipahtaa somessa kun nytkin tekee tiukkaa, vaikka on vaan kotona :D :D

  VastaaPoista