Luo täydellinen meikki - #Avonhaaste

keskiviikkona, marraskuuta 01, 2017

Äänestys #Avonhaasteeseen on jo auki ja multa on vielä esittelemättä haasteen kolmas ja viimeinen meikki. Viimeinen haaste kuului - Luo täydellinen meikki, joka on kuin taideteos. Tämä antoi meille kilpailijoille mahdollisuuden tehdä meikistä millaisen ikinä halusimme. Mä mietin pitkään, miten tämän haasteen toteuttaisin. Menisinkö luonnollisella klassisella vai vetäisisinkö jotain ihan extremeä. Ja muutama olikin tätä jälkimmäistä totauttanut. Upeita luomuksia meinaan! Mutta mä lopulta päädyin kuitenkin tekemään sen kaikista klassisimman meikin mitä tiedän. Siipirajaukset punaisilla huulilla. Mun mielestä tämä kombo on vaan täydellinen meikki, sillä se sopii jokaikiselle kantajalle. Meikki on toteutettu siis täysin Avonin tuotteilla ja tässä on lopputulos.


Avonin Mark tussirajaus oli oikein kiva tuttavuus. Tussirajauksen kynäpää on jo valmiiksi viistoon muotoiltu, joten sillä oli äärimmäisen helppoa saada siipi juuri oikeaan kohtaan. Kulmat on tehty luomivärpaletin harmahtavalla ruskealla ja luomiin sipaisin taas vaaleita sävyjä. Kaikki tuotteet on kuvattuna tuolla alempana (paitsi muutama kun nähtävästi unohdin ne kuvasta :D). Avonin luomivärinpohjustus on muuten myös yksi suosikkejani. Pitää todella hyvin luomivärit paikallaan. Silmänalusiin laitoin valokynää sekä väritöntä puuteria. Ripsissä Mark Big and style.Cream to powder voidemainen meikkipohja toimii kiireessä todella hyvin. Se on super helppo levittää eikä välttämättä tarvitse puuteria. Minä leivitin Luxe-sarjan puuteria vain t-alueelle. Aurinkopuuteri myös Luxea, poskipuna ihana Mark Candy flush. Hohtopuuterina toimi Flawless CC puuterikuulat, joilla saa todella maltillista hohtoa ja samalla se tuntuu korjaavan vähän ihon sävyä.Huulet muotoilin hieman erilaisiksi, yritin saada niistä symmetrisemmät. Huulipunasiveltimellä levitettynä Mark Rebel Red pysyi huulissani todella hyvin. Ja pidin tämän punan sävystä todella paljon.


Tässä siis minun viimeinen kilpailumeikki. Ensimmäisessä haasteessa oli ombre-huulien teko ja sen voit vielä kurkata täältä. Toisessa osassa olikin rokkimeikki ja sen voit kurkata tästä. Olen itse ihan kohtalaisen tyytyväinen omiin suorituksiini, mutta kyllä vaan taso on kova! Minä amatööri taas siellä muoden taitureiden joukossa.


Kuvasta jäikin siis puuttumaan muutama tuote. Luxe aurinkopuuteri sekä puuteri sekä huulipuna. Pohjustukseen käytin tosiaan tuota Luxen mattaavaa ja lopulta kiinnitin kaiken tuolla setting sparylla.

Loppuun vielä instagramkuva, jolla siis tässä haasteessa kilpaillaan.


Mitä mieltä olette mun viimeisestä kisameikistä?

*tuotteet saatu Avonilta

You Might Also Like

0 kommenttia