Oliver 11 kuukautta

lauantaina, marraskuuta 04, 2017

Oliver, äidin ja isin rakas, sinä täytit tänään jo 11kuukautta.
Miten ihmeessä aika hurahti näin nopeasti? Äidin pienestä nyytistä kasvoi nopeasti osaava poika.
Sinä olet todella reipas ja osaava poika. Kävelet ihan itsekseen jo pieniä matkoja. Välillä kuitenkin jännittää ja nelinkontin pääset vielä vähän nopeammin perille minne haluat. Ja sinähän menet minne haluat. Sinulla on vahva tahto ja osaat ilmaista hyvin mitä sinä haluat. Jos äiti tai isi kieltää, ilmaiset kyllä harmituksesi. Kohta kuitenkin taas mennä viipotat seuraavaan kohteeseen.

Äiti tietää, että ylähampaat kiusaavat tällä hetkellä todella kovasti. Välillä tulee kiukunpuuskia, vähemmästäkin. Laittelet suuhun kaikenlaista, että saisit olosi helpottumaan. Jääkaappikylmät purulelut onkin tosi kivoja tällä hetkellä. Kyllä ne hampaat rakas pian puhkeaa ja sitten olokin helpottaa. Kunhan muistat, äitiä ei sitten purra ;)Tykkäät ulkoilusta todella kovasti ja nyt kun saatiin hetkeksi lunta, käytiin me ensimmäistä kertaa jo pulkkailemassa. Sieltä olikin hyvä huudella äidille, minne haluat seuraavaksi. Ja äitihän meni. Sinulle tulee monesti harmitus, kun tulemme takaisin sisälle. Sinä pienokainen et vain vielä oikein ymmärrä sitä, että välillä pitäisi syödä ja nukkuakin. Onneksi sekin harmitus kestää vain hetken.Sinä rakas olet pieni nautiskelija. Päikkäreiden jälkeen tykkäät jäädä äidin kainaloon köllöttelmään. Sinä nappaat aina käteni ja kierrät sen ympärillesi. Voi miten äiti tästä aina ilahtuu. Siinä me sitten köllötellään. Sinä räpellät käsiäni tai korviksiani. Painat päätäsi päätäni vasten. Nämä hetket ovat täydellisiä.Sinä rakastat raejuustoa ja maustamatonta jugurttia. Jääkaapista kun ottaa purkin esille, sinä huudat kovaan ääneen "nam nam!". Äitiä hymyilyttää. Se taisikin olla ensimmäinen sanasi, jota höpöttelet kyllä päivittäin. Sinä syöt muutenkin yleensä todella hyvin. Mitä nyt välillä on päiviä, kun mikään ei kelpaisi. Paitsi se raejuusto.


Alat myös selkeästi opettelemaan muita sanoja, Äiti kuuluu välillä ja lamppu on hatarasti tullut myös. Olet kyllä selkeästi isän poika, kun kaikista valoista ja vehkeistä tykkäät niin kovin. Auto ja mopoleikeissä päristelet niin kovin, että huulet melkein irtoaa :D Ja pihalla ollessa aina pitää nähdä, kun tiellä joku kaahottaa. Autotallissa isin mopoakin pitää aina päästä tutkimaan. Tykkäät myös istua auton ratin takana. Mutta muuten autossa välillä tuskastuttaa, kun pitää istua niin pitkään.

Äiti on vähän huonona, koska tästä lähtee sinun viimeinen vauvakuukausi. Olet ihan pian jo taapero. Aika on mennyt aivan liian nopeasti. Vaikka rakastankin nähdä miten sinä kasvat ja kehtityt, jää silti ikävä sitä, kun olit aivan pieni nyytti.

Äiti rakastaa sinua ♥

Kuvituksena viime päivien puhelinräpsyjä.

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Ensimmäinen vuosi taitaa kaikilla melkoista vauhtia hurahtaa :D

  VastaaPoista
 2. Onnea Oliver! Pikku herrasmies jo kasvanut valtavasti, terveiset myös vanhemmille!

  VastaaPoista
 3. Oletteko suuriakin kuuluisuuksia, kun pitää lapsen kasvot peittää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, en tiennyt että pitää olla kuuluisa että lapsen kasvot saa peittää :D Olemme mieheni kanssa tehneet sen päätöksen, että Oliver saa itse joskus päättää haluaako kasvojaan someen. Ihan vaan tiedoksi, jos niin kovin kiinnostaa :)

   Poista
 4. Eka vuosi meni kyllä tosi kovaa vauhtia... Meidän muksu täyttää ensi vuoden alkupuolella jo viisi vuotta! :O <3 Aika menee nopeesti. Ja peukku muuten, et tekin annatte lapsen päättää isompana et haluaako ollenkaan someen - meillä sama periaate ja miusta on ollut ihana miten hyvin muut ovat ottaneet toiveen vastaan, eivätkä siis julkaise kuvia somessa muksusta kuin korkeintaan niin, ettei kasvot näy tunnistettavasti. Myös silleen saa otettua hyvin kuvia, joista kuitenkin tilanteen tunnelma tulee esille. Mut peukku teille, harva on samalla linjalla tämän asian kanssa! <3 :)

  VastaaPoista