Superpäivä

tiistaina, kesäkuuta 28, 2011

Takana on erittäin hyvin nukuttu yö ja pirteä olo. Illalla tuli yks kaks kauhea väsymys ja nukahdin kesken Sinkkuelämän ja heräsin ennen kellon soittoa. Tänään sitten jaksaakin touhuta ja päiväksi olisikin kaikkea tekemistä.


Finnkinolla on tänään


ja me rakkaani kanssa ollaan ajateltu, että mentäisi katsomaan Pirates of the Caribbean-Vierailla vesillä.Kaikista aiemmista osista ollaan tykätty ja nyt sitten varmaan tänään katsotaan tämä, jos mahdutaan saliin :D Me ei olla tilattu lippuja etukäteen vaan paukahdetaan vain paikalle. Seuraava leffakertakin on jo suunniteltu, nimittäin Harry Potterin viimeinen on pakko nähdä mahdollisimman pian. Me ollaan odotettu aina kiltisti, että ne julkaistaan blu-raylle, mutta nyt me taidetaan mennä katsomaa teatteriin kun kumpikaan meistä ei malta odottaa, että miten sarja loppuu. Olen ajatellut jopa, että voisin aloittaa lukemaan kirjatkin läpi, mutta en ainakaan vielä ole saanut aikaseksi. Ei vielä ole Twilightin voittanutta... :D Se on mun ihan lemppari kirjoina ja ehkä leffoinakin. Niitäkin täällä siis odotellaan kovasti.

Mutta mukavaa tekemistä tiedossa siis tälle päivälle. Vähän tämmöistä "parisuhteen hoitoa" keskellä viikkoa. Josko sitä löytäisi jonkun kivan ravintolankin missä käydä syömässä. Nautintoa keskellä viikkoa. Olen tehnyt ahkerasti töitäkin joten eikös hemmottelu ole ansaittu? Rakkaani ainakin on ansainnut enemmänkin hemmottelua, sillä hän on joutunut tekemään ylitöitä varmasti enemmän kuin laki sallii. Hän on ollut koko ajan melko väsynyt nii josko tänään sitten hemmottelisin häntä hieman enemmänkin.

Mutta nyt tää tyttö jatkaa töitä ja sitten lähtee kotiin laittautumaan. Kivat päivän jatkot :)

You Might Also Like

0 kommenttia