Vihdoin saapui

keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2011

Olipa eilen illalla kiva saada viestiä Postista, että Hennesin pakettini on vihdoin ja viimein saapunut. Enhän mä sitä tosiaan kerennyt oottelemaan ku lähes pari kuukautta. Pointsit Hennesille kuitenkin lähtee siitä, kun ilmoittivat ja pahoittelivat monta kertaa paketin viivästymistä. Tietää ainakin, ettei mun tilausta ole unohdettu vaan tuotteita odotellaan. Ja taas kerran olin kyllä tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin. Viimeiset tilaukset ovat kyllä kaikki olleet hyviä. Nytkin pitäisi taas katsastaa ale tarjonta :D jos siellä olis jotain älyhalpaa :D


kuvat:Janet

Aivan ihania kaikki :) Opin vasta tänä kesänä käyttämään tuubitoppeja sen edellisessa tilauksessa tulleen valkoisen yksilön vuoksi. Ostin jopa olkaimettomat rintsikat jollaisia olen aina inhonnut käyttää, mutta nyt ne onkin älyttömän kivoja :D Yksi olkaiminen rypytetty paita on ihana, tykästyin siihen oitis paketin avattuani. 

Olipa taas höpölö turhuutta ja sanallinen antini jostain kuusesta, mutta pakkohan nämä ihanuudet oli esitellä. Huomen aamulla on ilmeisesti aikainen herätys, sillä rakkaallani on niin kauhea uuden moottoripyörän kuume, että pitäsisi lähteä katsomaan ennen hänen töihin lähtöään yhtä. Katsotaan tuleeko se samalla matkalla kotiin. 
Jatketaanhan taas, mukavaa illan jatkoa :) 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kivoja! Etenkin toi yksiolkaiminen toppi näyttää tosi kivalta. Hmm..pitäisiköhän itsekin (taas) käydä katsomassa onko tullu lisää tuotteista alennukseen ;)

    VastaaPoista