Talviturkki heitetty!

maanantaina, kesäkuuta 13, 2011

Onpa muuten ollut ihanat kelit! En ole malttanut istua sisällä laisinkaan ja koneella en ole käynyt kuin laskut maksamassa. Mulla on ihan kauhean huono omatuntokin siitä, kun blogini on jäänyt ihan kokonaan ilman huomiota. En ole kerennyt oikein muidenkaan blogeja nyt seuraamaan ja tuntuu, että on ihan ikävä jokaista. Olenko mä kenties ainut joka on blogiaan nyt jättänyt huomioimatta?

Onneksi nämä työ kuviot nyt näyttävät hieman paremmilta, vaikka edelleen haluaisin paikkaa vaihtaa. Sain koko elokuun vapaaksi :) ja saan viettää sen kokonaan rakkaani kanssa :) Onneksi! Nyt pitää vain elää tiukilla, että rahat riittävät sitten kun ei siitä neljästä viikosta saa mitään rahaa. Toisaalta ihan hyvä, ettei sitten tule mätkyjä. Olen yrittänyt näistä työmatkoistakin etsiä positiivisia juttuja kun tuntuu nuo negatiiviset voittavan. 50 minuuttia per suunta ei ole kovin mukavaa, siinähän oikeasti menettää jo pahasti vapaa-aikaa ja rahaa bensaa ihan tuhottomasti. Okei, se näkyy kyllä sitten verotuksessa ja saanhan mä laulaa sen ajan rauhassa :D Ei onneksi näin valoisalla matka ole tuntunut niin kauhean pahalta, mutta jo hieman pelkään niitä pimeitä aamuja, syksylläkin meinasin nukahtaa rattiin lyhyemmällä matkalla. Tähän olisi nyt vain pakko tottua.

Saihan jokainen otettua viikonloppuna aurinkoa? Mä ainakin sain, nyt on kunnon rajat ja ollaan melkein palaneen puolella, onneksi ei kuitenkaan pahasti. Näyttää ihokin niin paljon terveemmältä, kuin ainainen kalkkuna ihoni. Talvella on joko käytävä solariumissa tai turvauduttava itseruskettaviin. Näyttää niin paljon paremmalta. Tai ainakin omaa silmää miellyttää hieman päivettynyt iho, entä sitten kalman kalpea niinkuin omani. Tosiaan, mä palvoin aurinkoa lähes koko viikonlopun ja kuumasta kelistä innostuneena uskaltauduin vihdoin heittämään talviturkkini pois. Vesi ei edes tuntunut kovinkaan kylmältä ja nyt voin sanoa nauttineeni uimisesta ehkä enemmän kuin vuosiin. Meidän lähistöltä löytyi todella kelpo ranta, vaikkakin pieni. Laiturit todella hyvässä kunnossa ja ihana hiekka pohja. Sinne käy varmasti suunta myös muinakin lämpiminä päivinä.
Eilen illalla saatiin nauttia todella kovasta ukkosen ilmasta. Mun mielestä salamat on todella upeita ja niitä aina jäänkin bongailemaan, tietysti turvallisesta paikasta. Oli melkoisen suuri tämä ilman muutos, mutta ihan hyvä että välillä tulee vettäkin. Kylmyys tuntuu vain todella kurjalta tällä hetkellä. Tietty parempi näin, kun olen iltavuorossa töissä niin ei niinkään haittaa.

Mutta nyt taas tämän pika päivityksen jälkeen on pakko jatkaa töitä ja kohta pääsenkin jo kitoon :):):) Jotain hyvää tässä uudessa paikassa,kun pääsee tuntia aikaisemmin kotiin :)

Jokos teillä on hyviä rusketusrajoja? Vai ollaanko kauttaaltaan ihan mustia? :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mahtijuttu että saat pitää lomaa! Niinkään mahtijuttu ei ole tämä sään muutos, tuollahan on kylmä! Onneksi oli viime viikolla vapaata niin ehdin nauttia siitä auringosta :) Ja tosiaan, hieman päivettynyt iho on kyllä nätimpi kuin esim. minun harmaanvalkoinen talvi-lookkini :D

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt tuntuu sää ihan kauhean kylmältä, ei kiva juttu yhtään.

    Olen kyllä todella tyytyväinen, että saan lomaa, vaikkakin palkatonta, mutta vapaa on aina vapaa.

    Onneksi mä en taida olla ainut joka kärsii äärimmäisen kalpakasta ihosta :D Eli mites me käydään valkoisen ihovärin poisto taistoon? :D

    VastaaPoista