Nails

perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Olen ollut reipas koko viikon, joka päivä käynyt jollain jumppatunnilla ja pyöräillyt, syönyt melko terveellisesti ja nukkunut hyvin. On mukava huomata näin perjantaina, ettei viikko ole mennyt vain löhötessä. Jaksoin pitkästä aikaa jopa lakata kynsiänikin.

kuvat:Janet

Mielestäni nämä ovat olleet oikein kesäiset, mutta olisivat ehkä kaivanneet kaveriksi jotain kuvia. Noh, näillä ollaan menty nyt muutama päivä ja olis jo aika tehdä uus lakkaus.

Tänään olin ajatellut töiden jälkeen meneväni pikaiselle kirppis kierrokselle pyörällä. Pitkään aikaan en ole taas käynyt ja samalla voisi käydä katsastamassa Seppälän alet, jos sinne olisi tullut lisää kivoja juttuja. Samalla sitten, jos löytyy jotain uutta kivaa, laitan kuvaa myös muistakin viime aikaisista löydöistä, jotka olen unohtanut esitellä. Toivomuksena tietty olis löytää kaikkee kivaa, mutta mun tuurilla ei kuitenkaan ole mitään. Viikonlopun suunnitelmat ovat vielä melkoisen auki, mutta hommaa on silti vaikka millä mitalla. Näillä kuumilla keleillä kun tuota pyykkiäkin tulee ihan kauhean paljon.

Mutta löpinät sikseen ja jatketaanhan tätä perjantaita rattoisasti eteenpäin. Muksaa viikonloppua :)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanat kesäkynnet!
    Kivat viikonloput sinnekin ja toivottavasti teit kivoja löytöjä alesta ;)

    VastaaPoista