Kiirettä pidellyt

torstaina, syyskuuta 01, 2011


Voi kuinka mukava mun kolleegani onkaan,hän on taas ystävällisesti jättänyt mulle paljon hommia tehtäväkseni. Ihan kuin en muutenkin hoitaisi jo paljon enemmän hommia kuin hän. Eipä auta valittaa, mutta kyllä hieman ketuttaa kun toinen vetää tuplaten parempaa palkaa kuin minä. Kädet on jo ihan kipeät hommista. Kylläpä olisi muuten mukavaa saada sellainen käsihieronta :)

Viimeisiä aurinkoisia päiviä nauttiessamme sain napsastua pari kuvaa hauvoista. "Piippu" näyttää ihan hassulta kuvissa, ei yhtään itseltään, mutta Nala on ihan itsensä näköinen pölhö.


Nala on ihan hulluna palloihin, se pitäisi varmasti koko päivän suussaan sitä jos vaan antaisin. Lelut on pistetty piiloon sisällä, sillä näillä kahdella tulee kinaa niistä. Olen saanut Nalan laihtumaan ja nyt se näyttää paremmalta kuin meille saapuessaan. Vielä näkyy äitiydestä johtuva löysä maha, mutta huomaa koiran olevan paljon paremmassa kunnossa. Hommiahan tuon kanssa on saanut tehdä ihan liikaakin. Vetämistä ei todellakaan ole helppoa saada pois ja olenkin melko väsynyt siihen. Ihanahan tuo hauva on, mutta kamalan häsläämisen se voisi kyllä lopettaa. Tuolla hännällä, mitä se heiluttaa vielä ihan tuhottomasti, se saa aikaan tuhoa. Kukat näyttää vähän kuolleilta ja kynttilät pöydillä on saanut melkoisia kolhuja. Tuo on niin höppänä koira.

Odottelen koko ajan kotiin pääsyä sillä päikkärit olis aika kova sana tällä hetkellä. Oliko kukaan hereillä viiden aikaan aamulla? Meilläpäin oli ihan kauhea sumu ja sitä taisi kestää kahdeksaan asti, tuntui ihan siltä kuin pilvet olisi laskeutuneet maahan. Ei oikein eteensä nähnyt autoa ajaessa. Mahtavia valokuvia olisi kyllä saanut. Sumu kuvat ovat vain upeita.

Nyt pitää taas ahkerasti jatkaa työntouhua ja päiväunien odottelua :D
Teksistä varmaan taas huomaa kuinka väsynyt olen, punainen lanka puuttuu... taas... :D

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Kääk miten söpöjä hauvoja sulla on! :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Siskonhan tuo isompi rotjake on, mutta meillä asustelee tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  3. Söpöjä ovat silti, kumpainenkin. :)

    VastaaPoista