Yksi ja kaksisataa

torstaina, marraskuuta 03, 2011

Hokasin jo maanantaina, että kohtahan on mun blogin yks vuotis synttärit ja päätin samalla tarkastaa, kuinkas monta postausta sitä on tullut vuodessa tehtyä. Voitteko kuvitella, tänään blogini 1-vuotis päivän kunniaksi tulee myös

200. postaus!

Tämä vuosi on mennyt todella nopeasti ja olen enemmän ja enemmän innoissani tästä kirjoittelu touhusta. Vakkari lukijoita on vuoden aikana tullut jopa neljä ja kiitos teille, kun olette lukeneet juttujani (ja äidille ihan erikois kiitos, sillä tiedän sun lukevan juttujani :)  En uskonut saavani yhtäkään lukijaa, mutta nyt teitä on jo monta ihanaa ja maisamiisa sekä Karoliina kiitos teille, kun jaksatte aina kommentoida ja olette olleet niin ahkerasti blogini seurassa :) Tulee hymy huulille aina kun laitatte kommenttia ja tietysti jokaisen kommentti on yhtä ihana, te vaan aina jaksatte laittaa kaikkea kivaa.


kuva: google


Nyt olisikin aika kysyä teiltä, olisiko teillä jotain uudistus toiveita, kritiikkiä, postaustoiveita, ruusuja/risuja tai ihan mitä vaan taivaan ja maan väliltä? Eli pistäkäähän kysymyksiä tai parannusehdotuksia tai ihan mitä vaan mielenpäällä on. Olisi kiva kuulla mikä saisi blogistani ehkä viihtyisämmän, vai mennäänkö edelleen samoilla linjoilla? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Onnea yksivuotiaalle blogille ja sen "emännälle"!!
  Ja kiitos kauniista sanoista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos maisamiisa :)
  Pitihän sinulle antaa tunnustusta kun olet ollut niin ihana blogilukija :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogille! :)
  Ja kiitos - mielellään sitä tulee kommentoitua kivaa blogia :)

  Minusta sinulla on kivoja kirjoituksia ihan arkielämästä ja niitä on kiva lukea. Kuvat on aina plussaa blogisteksteissä ja varsinkin ne itse otetut kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Karoliina :)

  Mä kans tykkään, kun blogeissa on itseotettuja kuvia, mutta kuinka ollakkaan jotenkin se aina välillä on hankalaa itse ottaa niitä :D Tähän koitan siis tehdä parannusta :)

  VastaaPoista