Blogi(t) aiheuttaa koukutuksia

perjantaina, toukokuuta 11, 2012

Tää alkaa olla huolestuttavaa. Mun ostoslista senkun kasvaa, mun himotuslista pitenee ja aivoni imee koko ajan uusia ihania juttuja. Blogit on aiheuttanut mulle jo vaikka vallan mitä himotuksia ja erinäisiä koukutuksia, niin vaatteisiin kuin nettisivuihin. Sanokaa etten ole ainut. Enhän? Enhän.... Viimeisimpänä koukutuksena tuli Polyvore.com, nettisivusto jossa pystyt tekemään kollaaseja. Hihii, tänhän pitäis olla mulle oikein oiva, koska olen niin peukalo sen paintin kanssa. Mut mitäs sit, ku en malta lopettaa ja voisin tehdä niitä kollaaseja yhden tai vaikka sata lisää? Ja nää tavarat ja vaatteet, joita näkee monissa blogeissa.. Mä haluuun vaikka mitä!

Mut tässä pari kokeilua jotka väsäsin. Tuotteita siis joita haluaisin... Hemmetin himotukset :D


kuvat: polyvore.com


Kertokaa nyt mulle ihan vaan rehellisesti, että tekin olette koukuttuneet ;) Siis oikeesti, helpottakaa mun mielen taakkaa näistä koukutuksista!

Mut mitäs tykkäätte kollaaseista? Onko yhtään onnistuneet vai jätänkö leikin samantien sikseen?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Todella kivoja kollaaseja olet tehnyt! Kaikki nuo ensimmäisen kollaasin tuotteet saisi tuoda minullekin, kiitos! ;D

  En ole Polyvorea koskaan käyttänyt. Viimeksi olen koukuttunut fashiolista.comiin. Looklet.com on myös hyvä sivusto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) ♥ Kiva kuulla! Jo pelkästään noi ekan kollaasin tuotteet vetäis mut pieneen konkurssiin. :D

   Mä oon kans ihan koukussa fashiolistaan. Milläs nimellä sut löytää sieltä? :) Voi ei! Mä en uskalla mennä ees kattoo tota Looklet.comia! :D Vielä koukutun siihenkin. Jos koukutut yhtä herkästi ku mä, nii älä kokeile polyvorea :D Siihen jää koukkuun!

   Poista
 2. Siis koukuttua johonkin nettihommaan..?! Eeei, ei tapahu mulle ei... (uskoo ken tahtoo ;) )

  Oon ihan tietoisesti jättänyt tutustumatta tuohon polyvoreen, jottei kaiket päivät menisi koneella. Vaikka meneehän ne muutenkin ;D
  Tosi kivat kollaasit oot tehny :) Ekasta kelpais mullekin kaikki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan. Noihin kaikenmaailman sivustoihin kuten fashiolista ja nyt tuo polyvore. Varmana säkin oot koukussa, haluut vaa et mä kärsisin tästä yksin ;D No ei, hienoo jos et oo! Kerro miten se onnistuu :)

   Mä en tiedä miksi mä edes avasin ton polyvoren :D Vahinko, sormet teki työtä ilman käskyä :D Ja kiitos :) Mä haluun ehdottomasti nuo kengät ja laukun <3

   Poista
 3. Kyllä koukuttaa! Tuntuu et kaikki aika menee tässä koneella haaveillessa ja kaikkia ihanuuksia kuolatessa :) Postasinkin joku aika sitten tästä, et käyn ihan ylikierroksilla kun on niin paljon kaikkea ihanaa ja inspiroivaa tämä blogimaailma pullollaan! Polyvoreen olen kans tutustunut, en tosin osannut tallentaa sillä kollaasiani, pitäs ottaa uusintayritys. Fashiolista on käytössä täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Mäkin haaveilen harvase päivä kaikista ihanista jutuista. Ja blogimaailma on tosiaan täynnä kaikkea inspriroivaa!

   Jos koukutut yhtä helposti ku mä, nii suosittelen jättämään sen polyvoren ;) Sinne saa herkästi kulumaan, tunnin...kaksi..seittemän :D

   Poista