LivBox - joulukuu arvostelu

tiistaina, tammikuuta 08, 2013

Tammikuun Livbox tupsahtaa varmaan ihan piakkoin jo postiin, enkä todellakaan enää malttaisi odottaa hetkeäkään, mutta mä haluaisin sanoa muutaman oman mielipiteen kuitenkin tuosta joulukuun boxista. Tästä saattaa tulla kyllä ihan tapa, kun tällainen kosmetiikkahörhö olen, joten koettakaa kestää ♥ :) Ja jos te tätä tilailette, niin kuulisin erittäin mielelläni myös teidän kokemuksia tuotteista ja tuleeko jotain ostettua sit näiden kokeilujen jälkeenkin :)


Sally Hansenin kynsitarrat odottelee kyllä vielä käyttöä, sillä mä vähän pelkään pettyväni näihinkin. Vika ei varmasti ole itse tuotteessa vaan mun kynsien muodossa. Ne ovat vaan niin kuperat, että ryppyjä tarraan tulee väistämättä ja ensikertakokeilu jätti mieleeni sen, että laitto juuri oikealle kohdalle oli vähän hankalaa. Parempaa arvostelua ja juttua tulossa siis heti, kunhan rohkenen näitä kokeilemaan.

♥ Laulunlurituksia Kerastasen Cristalliste- seerumille! Tässä vaiheessa on siis vielä pakko sanoa, että mä en ole koskaan käyttänyt hiuksille juuri mitään tavallisten pesuaineiden ja lakan lisäksi muuta, mutta tähän tuli niin muutos! Kun tuon putelin olen tyhjentänyt, tulee mun hyllyyn ihan sata varmasti joko samaa tuotetta tai sit jotain uutta. Mä niin rakastuin tuohon. Hiukset ovat helpommin selvitettävissä, ne pysyvät suorempina ja tuntuvat paljon ihanemmilta. Erittäin hyvä tuote!

Lancômen La vie es belle- hajuvesi ei ollut mun makuuni sopiva, äiti rakastui siihen kyllä. Eli tämä suloinen puteli löysi samantien uuden ja rakastavan kodin. Pitäisikin kysyä, kuinka paljon sitä on käytetty. Mun mielestä tää tuoksuikin ihan äidille :) Muutoin siis todella hyvä, mutta tuoksu ei ihan itseäni.

Louis Widmerin Skin Appeal Peeling- kuorinnalle sellaset ylistyshuudot ja hurraat! Nyt löyty sellanen kuorinta, mikä oikeasti näytti tekevän muutosta myös mun naappelille. Tosin itse tein virheen, kun nyt tässä remontin vallatessa kotimme olen pakannut tuon ihmeaineen jonnekin syvyyksiin, etten ole päässyt hetkeen kuorimaan. Kuorinta on kyllä todella rajun tuontuinen kasvoilla ja välistä musta tuntui, että naama olisi jo vereslihalla, mutta ei. Huuhtomisen jälkeen tuli niin pehmoinen iho ja rasvauksen jälkeen vielä siloisempi, että mä olin ihan hämilläni! Tätä alankin seuraavaksi bongailemaan apteekeista normaalissa koossa. Tätä on saatava omaan kaappiin ihan vakituiseksi. Kunhan ne kaapit nyt vaan tulis ensin valmiiks :)

Dr. Hauschkan Ruusuvoide oli itselleni aika vaikea tuote. Mä en tykkää yhtään ruusuntuoksusta tuotteissa siis itse ruusu kukkana kyllä tuoksuu niin ihanalle, joten tuoksun takia välillä jätin rasvaa käyttämättä. Kuitenkin se toimi mulla erittäin hyvin yövoiteena. Yllätyin jopa, kuinka mun sekaiho tykkäsi voiteesta ja punotuskin ehkä hieman rauhoittui poskilla. Leuka ei kyllä tykännyt tuotteesta yhtä paljon kuin posket, sillä voide tukki finnejä välillä pahasti ja saattoivat suurentua vaan entisestään. Osta ja posket kyllä nauttivat kunnon voiteesta. Vaikka tämä ei mulle ollut ehkä se ihan lempparein tuote, niin ei tätä kyllä enää ole paljoakaan jäljellä. Uusintakierrokselle voidetta ei kyllä varmaan tule. Varmasti sopii täydellisesti vähän kuivemmalle ja herkemmälle iholle.

Ja teille jotka tätä tilailette ja pähkäilette, että miten sitten toimitaan, kun oma tilausaika on mennyt umpeen, että pitääkö heti kärppänä olla paikalla pyytämässä uutta kutsua. Ei huolta! Mä olin tästä itsekin niin paniikissa, että pistin kysymystä Livbox-tiimille aiheesta ja ihana Tuuli vastasi, että tilauksen loppuessa he lähettävät jo tilanneille uusintakutsun. Voitte siis vaan arvata kuinka huokaisin helpotuksesta. Mä en tästä boxista enää niin helpolla luovu. ;D Tää on aivan liian kiva juttu!

Nyt siis tekin kertomaan omia kokemuksia tuotteista, joita olette kokeilleet. Jos ette siis Livboxia tilailekaan, niin olettehan saattaneet näitä kokeilla :)You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Täälläkin aika malttamattomana odotellaan pakettia saapuvaksi :) Tulis jo.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :D Sulle kun se on vielä ensimmäinen :)

      Poista