e.l.f. - eyes, lips, face

tiistaina, kesäkuuta 25, 2013

Elkäätte järkyttykö! :D
Taisinhan mainita, että olen shoppaillut kosmetiikkaa. Se on tapahtunut ihan vaan vahingossa, oikeasti! Tai no, ketä mä tässä yritän huijata? Itseäni varmaan. Kosmetiikka nyt vaan sattuu olemaan mun heikko kohta ja sitä jotenkin kummallisesti tulee haalittua. Taas siis puretaan tätä ostosmäärää, jota nurkkiini olen onnistunut haalimaan.

En olisi uskonut, että kerrankin tein fiksun päätöksen olla tilaamatta tuotteita netistä, vaikka kuinka olisi himottanut. Seuraavana päivänä ne samaiset tuotteet vaan jotenkin kummallisesti kävelivät mun eteen ja vielä niin paljon helpommalla tavalla, että piti ihan itseään taputella olkapäälle :D Olen jo melko pitkään himotellut E.l.f.in tuotteita, mutta niiden tilaaminen ulkomailta ei ole ihan kamalasti innostanut. Tai ainakin olen kokenut sen jotenkin haastavaksi. Olen siis lykännyt ostoksia joka kerta, kunnes eräänä perjantaina tilauksen tekeminen oli enää vahvistuksen päässä. Silloin olisi saanut tilauksen toimituskuluitta, mutta jotenkin kummallisesti sain hillittyä itseni ja laitoin selaimen kiinni. En tiedä minkä ihmeen mielenhäiriön tuolloin sain, kun tilaus jäi tekemättä. Jotkin ylemmät voimat taisivat puuttua tässä vaiheessa peliin tai sitten tämä oli vaan puhdasta sattuman kauppaa. Kyseisen merkin tuotteet kirjaimellisesti hyppäsivät silmilleni heti seuraavana päivänä. Nimittäin Flamingo Spa Shopissa oli kokonainen teline vain E.l.f.in tuotteita. Ei siis tarvitse mennä kylpylöimään, vaan nämä löytyvät kylpylän ulkopuolella olevasta kaupasta, mikäli siis mielit näitä :)

E.l.f. on tullut mulle puhtaasti tutuksi vain Youtube-videoita ja blogeja seuratessa. En muuten olisi koskaan ollut koko merkistä milläänsäkään tietoinen. Ja niinhän siinä käy, kun moni niitä hehkuttaa, että itsekin haluaa niistä päästä kokeilemaan. Meinasin totaalisesti seota halvoista hinnoista ja hyppysissäni taisikin olla kymmenkunta tuotetta, mutta lopulta sain ne karsittua näihin.


FLAMINGO SPA SHOP E.L.F Sivellin puhdistus 5,70€
Poskipuna aurinkopuuteri duo 5,70€
Korostus aurinkopuuteri 5,70€
Kulmaväri+vaha 5,70€
Ripsi+kulmakarva sivellin 2,90€

Voitte kuvitella, kun näin nuo hinnat. Sen vuoksi tuotteita olikin alkujaan syli täynnä, mutta koetin takoa järkeä päähäni. Ensinnäkin, ihan tuntematon merkki itselleni. Enhän voinut edes tietää pidänkö niistä. Toisekseen, enhän mä oikeasti niin paljoa niitä edes tarvitsisi. Valitsin siis tuotteista sylissäni vain ne, jotka todella paljon kiinnostivat. Huulituotteet jäivät kokonaan pois ja samoin luomivärit. Huulituotteita tuntuu multa löytyvän vaikka mistä laukunpohjilta, joten niitä on varmasti tarpeeksi ja luomivärit jäivät sen takia pois, kun ne näyttivät niin halvoilta. Toki tuote itsessään olisi voinut olla todella hyvä. Kerkeänhän mä vielä niitäkin testaamaan jos kovin himottaa.

Tosiaan, nämä jotka kotiin kiikutin, aiheuttivat eniten pamppailuja rinnassani. Tykästyin noihin pakkauksiin ihan hirmuisesti. Tuntuvat jämäkiltä ja laadukkailta, siis ainakin nuo paletit.Sivellin on nököttää edelleen käyttämättömänä pakkauksessaan, samoin sivellinpuhdistaja ei ole päässyt kokeiluun. Poskipuna-aurinkopuuteriduoa olen naamatauluun ehtinyt jo sutia ja säikähdys oli suuri! Kun on tottunut Hennesin aurinkopuuteriin, johon sivellintä saa hinkata ihan reilulla otteella eikä silti tarvitse pelätä tummaa lopputulosta, oli tämän kanssa homma hieman toisenlainen. Tuikkasin siveltimen ihan reilusti puuteriin ja sen jälkeen poskille. Virhe! Tämän kanssa saa todellakin olla varovainen, ellei tietysti halua eriruskeita poskia. Poskipuna vähän hailakampi. Väri ei tullut niin tujuna, mutta sävy ihana. Hieman samantyylinen kuin Sleekin Rose Gold.


Kulmaväri duoa olen myös kokeillut, mutta sille en ainakaan ensikokeilulla sydäntäni menettänyt. Väri joko liian haalea tai sitten se ei vaan ole tarpeeksi pigmenttinen. En siis saanut kulmiini mitään kovin näkyvää eroa. Vaha oli...erikoinen. Siitä sai väriä, mutta jumpen vaikea. En jotenkin vaan osannut sitä käyttää. Harjoitus tekee mestarin tai niin ainakin sanotaan. Uusintakokeiluun siis pitää ottaa tuokin.


Eilen iltasella nämä kuvat napatessani päätin pikaisesti vielä swatchata nämä puhtaalle kädelle, sillä kultainen aurinkopuuteri oli edelleen koskematon. Mä luulin sen olevan ihan vaan aurinkopuuteri erisävyissä, mutta mikä ilo musta lähtikään, kun tuote olikin tuollainen hohtokorostusnelikko. Eli vasemmalla alhaalla ovat duon swatchit ja yllä oikealla kaikki neljä tuosta hohtopaletista. Nyt oikein innolla odottelen, että saan sutaistua noita naappeliinkin. Sen verran ihanilta vaikuttavat kuitenkin.

Tämmöisiä haalintoja siis tällä kertaa. Onko e.l.f. teille tuttu merkki? Mitä olette pitäneet? Tai jos ei, niin oletteko edes kuulleet? Kiinnostaisiko testata?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Noista olen lueskellut, mutta en ole koskaan testannut. Epäilen pettyväni laatuun, joten odotan ensin maata mullistavia kehuja, kunnes uskallan testata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans monesti pelkään, että petyn, mutta näiden alhaisen hinnan takia ei edes harmita, vaikkeivät toimisi ihan kunnolla. Tuu testaa meille, et tykkäätkö <3

   Poista
 2. :D Mä en kestä ! Mihin noi kaikki sun meikit mahtuu ? Ihana kosmetiikka hamsteri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeasti yritän nyt loman aikana kuvata kaikki kosmetiikkani. Se on koko ajan mielessä, mutta nyt tuo remonttikin vie niin paljon, etten kehtaa levitellä kaikki puteleita ympäriinsä. Olen kyllä jommoinen hamsteri :D

   Poista