Google reader lopettaa, miten seurata?

keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2013

Olen kuullu huhupuhetta jo jokunen aika sitten, että google reader lopettaa. Olin ens alkuun, että mikä readeri? Ilmeisesti kyse on siis kuitenkin tuosta sovelluksesta, jolla voi kirjautua blogeihin lukijaksi. Siis niin mä sen ymmärrän, mutta ei tämän blondin jutuista aina tiedä paikkaansapitävyyttä ;D Kuitenkin, nyt päätin pistää pientä kyselyä kehiin, että mitä kautta te seuraatte blogiani? Oletteko klikkaileet tienne tänne suoraan googlen hausta, bloggerin lukulistasta, blogilista.fistä tai bloglovin.comista? Olisi todella kiva kuulla, miten olette blogiani seurailleet. Google readerin lopetettua Fantazya löytyy siis edelleen kuitenkin Blogilistalta ja Bloglovinista. Tässä vielä suorat linkin niiden kautta seuraamiseen ja tuolta sivupalkista pääsee myös klikkautumaan lukijaksi.Olettehan te kaikki jo lisänneet omat bloginne lukulistoille, että teitä pystyy jatkossakin seuraamaan kunnolla? Muutamat teistä löytyy vain google readerin kautta nimittäin.
Mitä mieltä muuten olette tästä, että blogien lukijakunta katoaa?


p.s. Ihanalla Cavalla on blogissaan menossa kiva arvonta meille muille bloggareille. Käykää ihmeessä osallistumassa ;)

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Google Reader lopettaa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Google Friend Connectin blogiosan kanssa, eli siis juuri tuon lukijasovelluksen. Tämähän on jo vanha huhu ja kuollut ja kuopattu juttu (: Ei siis mitään hätää, ei ne lukijat mihinkään katoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää, onneksi on joku tätä blondia viisaampi :) Kiitos Ine! Olin ihan varma, että lukijatkin katoavat tuon yhteydessä. Onneksi ei :) Kiva tietää ketä täällä käy kurkkimassa.

   Harmi sitten heidän kannalta, jotka blogeja tosiaan seuraa bloggerin avulla pelkästään :(

   Poista
  2. Siis Google Readerin loppuminen ei vaikuta Bloggeriin MITENKÄÄN :D Eli kaikki jatkuu niinkuin ennenkin! Google Readerilla on halutessaan kyllä voinut lukea, mutta ei liity tosiaan varsinaisesti Bloggeriin ollenkaan (: Kaksi täysin eri asiaa.

   Poista
 2. Mäkään en nyt ehkä ihan täysin ymmärrä tätä :D Itse en seuraa blogeja mitään muuta kautta kuin bloggerista, menee mun mielestä hankalaks jos pitää muita sivuja alkaa aukomaan että näkee toisten päivitykset, nyt ne näkee tuosta samalla kun omassa blogissa käy.. Höh ja pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ine tuossa yllä kertoikin, ettei se liity lukijoihin mitenkään :D Kato, ei tät tlontii kannata uskoa :D Mut niin, ilmeisesti tuo bloggerin kautta lukeminen sitten loppuu :(

   Poista
  2. Hehee, siitä on nyt ollut niin monessa blogissa että vähemmästäkin uskoo :D Mutta hyvä etten ole jaksanut asiaan sen kummemmin paneutua, olis menny energiat ihan hukkaan ;D

   Poista
 3. Google readerhän ei siis ole sama asia kuin tuo bloggerin lukijatsydeemi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi te jotkut fiksummat osaatte valaista tällaista pöljää blondia :) ♥ Kiitos siis sullekin ♥

   Poista
 4. :D Mä oon myös luullut että toi lukijapalkki tuolta häviää tulevaisuudessa mutta selvispä nyt tätä kautta että huoli oli turha. Mä seurailen sua sekä bloggerin kautta että blogilistalla mutta useimmiten bloggerin kautta tulen blogiisi. En juri koskaan muualta ja onhan sun blogi mun omassa sivupalkissa niin siitä nään jo usein heti että päivitys on tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi en ole ollut ainut, joka niin luulee :D Mulle kerkesi tulla jo niin blondifiilis :D

   Mä kans vaihtelen blogilistan ja bloggerin välillä, vähän riippuu aina fiiliksestä, mitä kautta sitä blogeihin klikkailee :D

   Poista