Turvameikki

sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2013

Siis voi apua! Miten tää aika hurahti taas ihan valonnopeudella? Mun piti jo eilen postailla tämä meikkipostaus, mutta jotenkin kummallisesti löysin itseni laulamasta äiteen luona karaokea ja sit jotenkin kummallisesti päädyttiin istumaan naapurin terassille vielä yöistujaisia :D Aamupäivä menikin tätä meikkiä tehdessä ja kuvaillessa ja sit pitikin kiireen vilkkaan lähteä maalikaupoille ja muille tavis ostoksille. Siinä se päivä olikin sitten mennyt. Tänään sit otettiinkin Niksun kanssa aurinkoa aamusta kolme tuntia, kävin kaupasta ostamassa autonpesuaineita ja loppu ilta menikin sit autoa puunatessa. Naama näyttää ainakin siltä, että auringossa on tultu oltua vähän pidempään, kun punottaa niin reippaasti :D Muuten olen tainnut ruskettua ihan pikkasen. Joten tässähän tämäkin päivä sitten on mennyt. Nyt halusin tulla vielä pikaisesti postailemaan, vaikka tekin taidatte olla pikku hiljaa siirtymässä nukkumatin kanssa sänkyyn :) Mutta nyt sitten aiheeseen.

Taas kerran erittäin turva-alue meikkiä mulle. Ruskea on se sävy, johon tartun aina kun mielessä ei ole jotain muuta spesiaalia. Ruskea on mulle niin tuttu ja turvallinen sekä se tuntuu onnistuvan lähes aina muitta mutkitta.  Ruskealla meikillä tunnen olevani kotona. Se on ihan mua toisin sanoen. Tällä kertaa tein lähes samanlaisen meikin, jonka olen kyllä jo kertaalleen toteuttanut, mutta tykkään näistä väreistä vaan niin kovin.


Valkoista, kylmää ruskeaa sekä mustaa. Onhan tuo varmasti melko tumma monien mielestä ihan päivä käyttöön, mutta mä vaan tykkään. Mulle meikissä yleensä tärkein osa on silmät ja tykkäänkin usein tummasta meikistä.


Musta oli tämän meikin ainut mattainen väri. Kulmakarvat eivät taas nähtävästi suostuneet olemaan yhteistyössä kanssani. Ripset ja kulmat useimmiten epäonnistuu. Ne tuntuvat elävän ihan omaa elämäänsä :D Sain myös uusimmalta lukijaltani pyynnön, että olisi kiva tietää, mitä meikissäni käytän. Ilmeisesti eniten toivottiin luomivärien tietoja, mutta mä nyt sit kerralla kuvasin kaikki, mitä tähän meikkiin tuli käytettyä.


Pojustuin kasvot The Body Shopin Tea Tree pohjustajalla ja meikkivoiteen virkaa toimitti CC-voide. Ei näin kuumalla oikein paksumpaa pysty käyttämään. Tällä kertaa levitin meikkivoiteen siveltimellä, kuten yleensäkin kunnon meikkiä tehdessä. Arkena sudin voitteet naamalle ihan vain sormin. Sitten silmänalusille Maybellinen Fit Me peitevoidetta. Make Up Storen peitevoidepaletista taas käytin korjaamaan näppyjen punaisuutta sekä kirkastin amorinkaaren, nenän, otsaa sekä kulmakarvojen reunukset, kun olin ne saanut väritetty. Siihen hommaan käytänkin Inglotin paletista tuota keskimmäistä mattaruskeaa sävyä nro360. Väritin kulmat siis sillä käyttäen Coastal Scentsin viistopäistä sivellintä. Lopuksi koetin saada karvat muuten vain kuriin Lumenen kulmakarvageelillä. Silmät pohjustun Urban Decayn Eye primer potionilla ja luomivärit otin tuosta Viva la Diva paletista. Värit merkitty nuolin. Nelly.comista ostamasta 88 paletista käytin tuota vaaleaa kulmaluulle. Linerina tuo Lavera, joka on tyylikkääsi kuvassa pystyssä, joten sitä ei oikein tunnista. Sisäluomet väritin ylhäältä kokonaan sekä alhaalta osittain Maybellinen Master Drama linerillä. Se on ihanan pehmeä ja todella pigmenttinen! Otin varta vasten tätä meikkiä varten käyttöön tuon YSL:n Shocking ripsarin, mutta ensimmäiset käyttökerrat on aina vähän huonoja. Tuote on liian "uutta" eikä mielestäni anna silloin vielä parasta lopputulosta. Sit vasta puuteroin kasvot Lumenen Natural Codella, varjostin H&M:n aurinkopuuterilla, poskipunana Sleekin Rose Gold ja hehkua kasvoille Loréalin kolmevärisellä poskipunalla. Siitä on siis mun meikki tehty. Ja siveltimiä tuli käytettyä taas melkoisen paljon :D Tässä sit vielä koko lopputulos.



Aa, ja huulille sutaisin pikaisesti Yves Rocherin kiiltoa, sellaista läpinäkyvää. Mitä mieltä olette mun turvameikistä?

Nyt äkkiä nukkumaan, että pääsee taas aamulla ylös sängystä. Mukavaa viikonalkua <3

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Voi apua miten upea olet! <3

    VastaaPoista
  2. Jestas mikä kasa eri puteleita :D pitäis itsekin panostaa edes juhliin lähtiessä noin, tiedä mitä saisi aikaiseksi (sotkua todennäköisesti :D ) Mut kyllä vaan taas oot upea! Vau. Meikkikin just niin mun makuun että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Mä hallitsen tuon purkkien hamsraamisen, mutta osaan mä niitä nähtävästi käyttääkin ;D Voi kiitos sinäkin ihana ♥

      Poista
  3. Sulla on kyllä tosi nätit kasvot :)En kyllä ikinä ite onnistuisi tekemään tuollaista meikkiä, ei ole luotu niitä lahjoja, epistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinäkin, kiitos ihana ♥ En mä ole tottunut tällaisiin ihaniin sanoihin. Ihan posket punasena :) Ja ihan varmasti osaisit :) Mäkin olen harjoitellut vaan ppiiitkän aikaa. Voi muistan kyllä ne ensimmäiset meikit xD

      Poista
  4. Kaunis oot :) ja ihana meikki taas. Ruskean sävyt on munkin lemppareita silloin mun ei muuta ehdi/jaksa. Ne tosiaan yleensä natsaa aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei teitä ihania ♥ Kiitos sullekin ♥
      Ruskea taitaa olla monen turvameikki ja mun mielestä se sopii yleisesti lähes kaikille :)

      Poista
  5. No huhhuh, että osaat olla kaunis <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä *punastus*! ♥ Kiitos :) En osaa sanoa enää mitään :)

      Poista