Liikunnat vko 7, 2014

maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Tää päivä on ollut outo. Tai siis outo siksi että minä, maanantaivihaaja, olen ollut huisin pirteä. Olen saanut tehtyä ihan huimasti juttuja. Olin supertehokas töissä. Vedin älyhullun aerobisen treenin salilla ja sitten vielä kotona pessyt pyykkiä, tehnyt ruokaa ja muuten vaan touhunnut. Taitaa taas kerran olla maailmankirjat meikällä sekaisin. En todellakaan valita, ihanaahan tää on ollut. Outoa kuitenkin. Voi kun aina olisikin näin tehokas. Pelkään vaan, että huomenna taas kostautuu ja saan hilata itseäni pakosta eteenpäin. Ei manata vaan mennään positiivisesti eteenpäin.


Veikkaan kyllä, että tähän huisin hyvään fiilikseen vaikuttaa myös ihana viikonloppu. Lauantai aamuna heräsin ajoissa, että ehdin Ikeaan heti sen aukeuduttua. Mä lähdin sinne metsästykselle, tai niin ainakin luulin joutuvani tekemään, kun eräs huonekalu oli tarjouksessa. Ihan törkeen hyvässä tarjouksessa vielä. Me kun oltiin suunniteltu juuri sellaisia meidän sisustukseen, niin minähän reippaana lähdin ostoksille heti aamutuimaan. Niksu jäi vetelemään sikeitä :D Olin tosiaan paikalla juuri kun ovet avattiin ja käpyttelin reippaasti tarjouksen luokse ja ostin heti pari kappaletta niitä. Sitten vaan autoon kamat ja kunnon kierrokselle. Tulihan sitä taas shoppailtua, mutta vielä sinne jäi vaikka mitä kaikkea ihanaa! Seuraavalla kerralla sitten :) Mutta mikä parasta, näin samalla reisulla rakasta ystävääni Reettaa. Taas oli mennyt ihan liian kauan aikaa edellisistä treffeistämme. Oli niin ihanaa kierrellä ystävän kanssa ja samalla shoppailla. Kävimme muuten Ikeassa aamupalalla ja se niiden kahden euron aamupala on huippu! Pakko päästä uudelleen. Mutta joo, jotain kivaa tuli siis ostettua, mutta ne te näette vasta myöhemmin.

Samalla reissulla kävin sitten katsastamassa Reetan uuden kodin ja sen jälkeen hän pakkasi kamat ja kisunsa autoon ja suunnattiin meille. Tupatarkastukset puolin ja toisin. Ja niin, Reetan Siru-kisu tuli meille myös kylään ja siinä vasta olikin ihmettelemistä. Ei siis pelkästään elukoilla vaan myös meillä ihmisillä :D Taisi vierähtää useampikin tunti ihan vain noita elukoita ihmetellessä. Sain ihan huippuja kuvia Catan ja Sirun tutustumisesta. Harmi, kun Taren tutustumista en muistanyt kuvata. Tästäkin tulossa juttua sit myöhemmin :) Eilinen menikin sit ihan sunnuntaimöllötyksessä ja Reetan lähdön jälkeen tulikin taas niin hiljaista. Ihana viikonloppu oli, mutta kyllä se meni taas ihan liian nopeasti!

Ja niin, niitä liikuntoja taas. Ei mennyt viime viikko ihan niin upeasti kuin edellinen, mutta ihan kohtalaisesti kuitenkin. Treeni maistuu ja nyt kyllä ihan harmittaa, jos päivän treeni jääkin välistä. Ei tällaisia fiiliksiä ole kyllä ollut aikoihin! Kunhan vaan saan pidettyä motivaation kohallaan ja en lusmuile... Mutta ne viime viikon liikunnat.

MA: Salitreeni 1h 15min, iltakävely 30min
TI: Reipas kävelylenkki 45min
KE: Tallityöt 40min, ratsastus 1h
TO: Salitreeni 1h 15min
PE: -
LA: - (shoppailua Ikeassa 4h)
SU:

Perjantaina piti mennä salille, mutta olin niin uupunut koko viikosta, että koin päikkäreiden olevan parempi valinta. Perjantaipäikkärit alkaa tulla kyllä jo vähän tavaksi. Ne on kyllä niin jees. Tietää, ettei pidemmät päikkärit haittaa ja silti illalla tulee uni huisin hyvin. Sunnuntaina piti myös mennä salille, mutta mieluummin olin Reetan kanssa enkä sitten illalla enää malttanut. Mutta nyt taas uus viikko ja uudet kujeet. Ja uusinmmaksi kujeeksi ajattelin haastaa tietysti itseni, mutta myös teidät 30 päivän vatsalihastreeniin. Tässä tämä kuun haaste.


Kolkyt päivää, neljä eri vatsalihas liikettä ja toivottavasti littanampi vatsa sen jälkeen. Mä olen aloittanut tämän jo kerran aiemmin, mutta muutto tuli ja häiritsi sitten hommaa ja lopulta unohdin koko asian. Nyt olis siis tarkoitus taas aloittaa ja toivon, että saisin teidät mukaan tähän haasteeseen :) Huomenna siis päivä yks ja loppuun asti olis tarkoitus jatkaa. Kuka mukana, ilmoittautuu heti kommenttiboxiin!!? :)

Miten muuten teidän viikko lähti käyntiin? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Pitääkin alottaa toi Ab challenge. Tuntuu, että salitreenit kulkee muuten, mutta vatsalihaksiin en saa lisää voimaa millään. Aina yhtä vaikeeta vääntämistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mä taisin just pyörtyä ja silmät tipahti päästä. Ou mai gaad! Annie ihanuus! Sinä, lukijani?! :o VOOOUUUU! <3<3<3
      Sama homma täällä. Vatsamakkarat kasvaa eikä vatsalihakset tunnu kehittyvän. Pakko siis vaan treenata kovemmin.

      Poista
  2. Ohnou ku paljon toistoja, ei pysty :D Jotain pitäs kyllä tehä, kaivoin kyllä yks päivä nuo vempaimet tähän olkkariin mutta lähinnä ne tuolla sohvan takana lojuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei ees oo ;) Tee vähän kerralla ;P
      Kotona on muuten vaikee treenata. Paremmin salilla pystyy. Käy Aatun kans tekee kimppatreeniä ;)

      Poista