Livbox - helmikuu 2014

keskiviikkona, helmikuuta 05, 2014

Jee jee, Livbox saapui eilen postin mukana. Ja taas se oli jätetty meidän postilaatikkoon. Tosi huippua, ettei tartte aina lähteä postista hakemaan. Vaikka sama kai se. Mä ramppaan siellä muutenkin vähän väliä. Nettishoppailua katsokaas ;P Nyt on kyllä käynyt huono sauma. Lähes kaikki on pitänyt palauttaa. Mutta Livbox ihanuus. Musta on tullut vielä vähän lisää malttamaton, sillä en enää yhtään jaksaisi odottaa aina uutta kuukautta ja Livboxia :D Ikää oli? Ei vissii niin paljo ku numerot väittää :P

Boxi oli tosi täysinäinen kun avasin sen. Tällä kertaa lappusiakin tuli kaksi, mitä ihmettä? Voih, ihanaa! Taas oli ajateltu kaveria tai mun tapauksessa puolisoa <3 Käydään tuotteiden kimppuun.


John Frieda Full Repair Strenghten&Restore shampoo ja hoitoaine kuulostavat todella mielenkiintoisilta yksilöiltä. Niiden sanotaan korjaavan vaurioituneita hiuksia sekä suojaa jauraita hiuksie ehkäisten katkeiluta ja latvojen haaroittumista. Sopivat myöskin värjätyille hiuksille. Huh, mitä lupauksia! Latvojen haaroittuminen on meikäläisellä aikamoinen ongelma. Tai ainakin omasta mielestäni. Kaks, kolme, neljä ja viis! haaraisia on tullut vastaan kun olen lähempää tarkastelua tähän reuhkaan tehnyt. Olisi siis todella kiva, jos nämä ehkäisisivät haaroittumista. Nämä tulivat näytekoossa, mutta ihan reilun kokoiset näytteet silti. Näillä saa pestyä hiukset varmasti useammankin kerran. Hyvä vaan, saa paremman kuvan itse tuotteesta.

Mä jo ihmettelin, että miksi nyt taas tuli sama huulirasva Carmexilta kuin viime vuoden heinäkuussa. Haisteltuani huulirasvaa pääsin kuitenkin perille siitä, ettei ollut kyseessä sentäs sama voide. Tämä on ilmeisesti tavallinen, kun ensimmäiseksi tullut oli kirsikka. Ihan jees, huulirasvat ovat kyllä käytössä, mutta mulla on edellinenkin vielä reippaasti käyttämättä. Voi siis olla, että iloistutan jotakuta tällä yksilöllä. Tiedän kuitenkin, että se on varmasti yhtä hyvää tavaraa kuin kirsikantuoksuinen. Taaiiii, sitten mä vaan siirrän tuonkin odottelemaan käyttöön ottoa ;P

Tähän väliin sitten nuo ystävälle tulleet tuotteet. Minähän tietysti annan ne tuolle mun rakkaalle ukonmörrikälle ja hän oli ihan huuli pyöreänä, kun kerroin Livboxista saapuneen tuotteita hänellekin. Ensimmäinen kommentti oli, että "eikös se ole naistenboxi". Hih :) Iloisena hän kuitenkin tuotteet otti vastaan. Ensimmäisenä ja ihan varmasti käyttöön pääsevä [3D]Mension Hair&Body shampoo. Niin, hiuksille ja koko kropalle tarkoitettu shampoo, mikä sen parempaa. Niksu kun pesee yleensä itsensä kokonaisuudessaan yhdellä ja samalla tuotteella. Onko teidän miehenne yhtä nuukia kuin Niksu? Mä olen hänelle kyllä ostellut kovasti kaiken maailman puteleita ja yrittänyt opettaa käyttämään hiuksille ja kropalle eri tuotteita, mutta ei sillä kuulemma ole väliä. Turha kai siinä on sitten muuta sanoa :D Tuoksuista Niksu kyllä tykkää ihan hirmuisesti ja niitä hänelle saisi ollakin ostamassa vähän väliä. Joululahjaksi ostettu Kenzokin alkaa olla jo puolessa välissä. Ja mä kun luulin olevani hajuvesilöträäjä. Boxissa tuli siis näyte Calvin Klein Encounter Edtstä. Tosi huippua, kun nykyisin nämä näytteet ovat suihkutettavaa mallia. Ihan varmasti tätäkin siis testataan. Jos tämäkin on hyvää, niin varmasti pitää hakea täysikokoinen. Niinhän kävi sen edellisen näytteenä tulleen Just Cavallin kanssa. Mun mielestä on edelleen huippua, että boxissa tulee välillä miesten tuotteitakin :)

Sitten tuote, joka menee ihan saletisti jakoon. Garnierin BB-voidetta on tullut jo testattua ja se ei vain sovi mulle. Finnejä pukkaa naamaan melkein samalla punaisella sekunnilla kun tuota naamaan lätkin. En siis edes halua uudelleen testata tätä. Nyt kun naama näyttää vähän paremmalta kuin aikoihin, niin en ota mitään riskiä finnien saamiselle. Tämä siis lähtee ehdottomasti jakoon. Harmi toistaalta, olisi ollut kiva testata sitä Garnierin rasvaiselle iholle suunnattua voidetta. Mutta toistaalta taas ei harmita, pääsenpähän antamaan jollekin, kenellä tästä oikeasti on iloa :)

Blääh, taas kasvovoide. Pliis, riittää jo! Onneksi tällä kertaa tuli ihan pikkarainen puteli, joten tuon saa tursaistua naappeliin parilla kertaa. Eucerin Aguaphor hoitovoide on kylläkin tuttu entuudestaan. Apteekista sai samanlaisen näytteen ja olen sitä jo testannut. Voi siis olla, että tämäkin lähtee testiin jollekin toiselle.

Viimeisenä vielä Neutrogenan Norwegian Formula käsivoide. Olen monta kertaa miettinyt tämän ostamista. Telkkarimainoksessa se vaan vaikuttaa ihan huippuhyvältä kosteuttajalta. Mielenkiinnolla siis testailen. Nyt on vaan tosi kova vastustaja odottamassa. Favoran käsivoide on mulla tällä hetkellä ihan ykkösenä. Katsotaan siis kuin käy.


Boxi oli kokonaisuudessaan oikein kiva, vaikka muutamat tuotteet eivät itselleni iskeneet. Ihana kyllä ilahduttaa jotakuta muuta, kun itselle ei passaa. Miten te, tuliko samanlaiset boxit vai oliko jotain muuta sisällä? Mitäs muuten tykäsitte?

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Viimeisen vuoden olen tilannut Livboxia, nyt tätä helmikuun boxia ei enää tullut. Jotenkin alkoi kyllästyttää suppea valikoima, epäsopivat tuotteet ja näytekoot. Tuossakaan boxissa ei mitään mielenkiintoista, vaikkakin kaikki ihan käyttökelpoisia. Mutta kun kaapissa jo valmiiksi odottelee käsirasvoja, huulirasvoja ja päivävoiteita, niin ei vaan innosta. Tällainen avautuminen tuli tästä näköjään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän sua kyllä. Muakin harmittaa, että rasvoja tulee rasvojen perään. Meikit innostaisin kyllä hirmuisesti enemmän. Niitä odotellessa siis ;) En voi jättää yhtäkään boxia välistä just sen pelon takia, että meikkejä tulis just siinä boxissa. Mut sama homma täällä, niitä päivävoiteita tuntuu olevan tuhottomasti kaapissa jo valmiiksi :P
      Saa avautua ;)

      Poista
  2. Täällä kanssa yksi joka on lopettanut tilaamisen. Itselle kun meikit iskee paremmin ja niitä aika vähän tuli joten sitten kun joku keksii idean lähettää boxeja jotka sisältää vain meikkiä niin minä tilaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä sua Jenna, niitä meikkejä mäkin odottelen ihan hirmuisesti. Vaikka löytyyhän mulla kaapeista niitäkin jo melkoisesti, mutta niitä saa tulla aina lisää ;) Voi kun seuraavassa boxissa jo tulisi vaikka taas huulipuna, kiilto, luomiväri, ripsari... ihan sama, mutta meikkejä :D

      Poista
  3. Hahah, mä en edes tajunnu et tuo eucerin on kasvovoide kun innoissani sitä heti aatulle kokeilemaan, kaikkialle muualle paitsi kasvoille :D ja tuntui niin hyvältä että meinasin jopa tuubin käydä ostamassa. Mäkin oon miettinyt et vois pitää tilauksessa vaikka taukoa, mut sit ku tilaa uudestaan ni joutuis maksamaan kalliimman hinnan :D josko jokusen kuukauden ainaki vielä tilailis, tai no, nyt mulla taitaa olla huhtikuun boksi vielä tulossa, täytyy sen jälkeen katsoa mikä fiilis. Tosihan on että boksin hinnalla saisi ostettua vaikka jonkin pitkään himoitun tuotteen, mutta toisaalta tykkään kun pääsee kokeilemaan ihan uusia juttuja ja onhan siinä vielä se että kaikki tulee yllätyksenä, vaikkei kaikki tuotteet niin kivoja olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähää :D Mut kai se on sama, mihin sitä rasvaa työntää jos vaan toimii :)
      Just ton takia mä en pidä taukoa. Hinta nousee, saatan jäädä jostain ihanasta paitsi ja onhan se nyt oikeasti vaan ihanaa, että saa yllärin joka kuukaus :) Ja nyt on kyllä oikeasti tullut sellaisia tuotteita vastaan, mitä en todellakaan olisi ostanut itse. Ja vielä ihan huippuja sellaisia! Kyllä mä taidan pysyä Livboxin asiakkaana kuitenkin, vaikka tuotteet ei aina miellyttäisikään.

      Josta tulikin mieleen, tykkäsitkös sinä tuosta Garnierista?

      Poista
    2. Ostin sen juu kesäks mut vähän vähälle käytölle sit kuiten jäi. Mulla oli se tummempi, joka oli ehkä vähä turhan tumma. Nyt mulle tuli vaalea sävy, se vois olla parempi jahka sais aikaseks kokeilla :D

      Poista
  4. Minäkin ajattelin, ettei Eucerin ole kasvovoide. Se on jotenkin niin vahvan tuntuista, etei tullut mieleenkään laittaa sitä kasvoille. Minulla on tuubi jo lähes tyhjä, kun olen rasvaillut sormenpäitä ja lisää ajattelin ostaa heti seuraavalla apteekkireissulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tujun tuntuista tavaraa kyllä on, mutta hyvä vaan jos löytyy parempi käyttötarkoitus :) Sormenpäät muuten kaipaisi täälläkin huolenpitoa. Voisinkin kokeilla Eucerini niihin ;)

      Poista