Livbox - tammikuu 2014 arvostelu

sunnuntaina, helmikuuta 02, 2014

Moi ihanaiset!

Mulla on takana niin ihana viikonloppu, etten vain mitenkään ehtinyt saati malttanut tulla koneelle. Saimme vieraiksi koko viikonlopuksi veljeni perheen ja sain nauttia rakkaitteni seurasta. Tädin pienet muruset saivat hymyn huulille vähän väliä ja olisi tehnyt mieli rutistaa toisia koko ajan. Veikan ja Skeitin kanssa oli niin ihanaa rupatella ja viettää aikaa. Harmi, kun viikonloppu menee aina liian nopeasti ohi. Niin kävi siis tälläkin kertaa. Mulle jäi niin hyvä fiilis mun ja veikan syvällisestä juttutuokiosta ja tällä hetkellä mulla pyörii päässä niin paljon ajatuksia, että tekisi mieli purkaa ne ihan paperille kirjoittaen. Mutta aika loppui ehdotomasti kesken ja mun mielestä juttua olisi voinut jatkaa vaikka kuinka paljon lisää. En voi muuta kuin todeta, että mulla on maailman paras veikka ja arvostan häntä kuuhun ja takas. Ja Skeit, mun wakas <3 Mä olen niin onnekas, että mun elämässä on upeita ihmisiä.

Mut joo, mulla on siis tällä hetkellä niin paljon ajatuksia päässä, mutta veikkaan ettette jaksa sellaista sekavaa ajatusten virtaa lukea. Pistetääs eetteriin tammikuun Livboxin arvostelu, helmikuu kun ehti varkain tulla viikonloppuna. Herranjestas vaan! Vuosi lähti käyntiin ihan älyttömän nopesti!


Lumene LABin silmänymärysvoide on ollut kovassa käytössä heti boxin avattuani ja voih, olen ihan rakastunut tuohon tököttiin! Ensinnäkin Lumenelle täydet pisteet putelin muotoilusta ja varsinkin annostelu pumpusta. Ehdottomasti paras koskaan eteeni tullut tuubi. Annospumppu on niin pehmeä, että sillä on niin helppo annostella oikea määrä tuotetta sormelle. Sitä todella saa niin vähän kuin haluaa. Tuote itsessään on myös todella hyvää tavaraa. Kosteuttaa sopivasti, ei liian rasvainen ja tämä on kyllä tehnyt ihmeitä tummille silmänalusilleni. Ei ole enää mielestäni niin tummat kuin ennen aloittamista. Tykästyin siis tuotteeseen ihan hirmuisen paljon ja jopa tuntuu siltä, ihan kuin pienet juonteeni olisivat hieman pienentyneet. Käyttö jatkuu kyllä ehdottomasti!

Rimmelin Scandaleyes luomiväri- tai rajauskynä tuli mulle tosiaan sävyssä 006 Paranoid Purple eli siis violetti. Mä olen kokeillut tätä vasta yhden kerran, mutta kyllä siitäkin jotain makua sai. Käytin tätä Urban Decay Vice meikin teossa lilan luomivärin alla ja tykkäsin kyllä tästä siellä alla.



Tätä kynää on ulkonurkassa tummemman lilan alla ja se piti kyllä meikin paikoillaan oikein hyvin. Ei lähtenyt karkailemaan luomivakoon ja aamusta iltaan oli siellä missä piti. Sen avulla sai myös luomivärin sävyn toistumaan kauniimmin, joskin kuvasta sitä ei kyllä näe. Tässä vielä kuvaa itse tuotteesta yksinään.


Lisää käyttöä vaan, että saa paremman kuvan. Tämän kokeilun perusteella kyllä tykkään.

No7 päivävoide oli boxin yllättäjä. Olin ihan sata varma, etten voisi käyttää kuivalle/erittäin kuivalle iholle suunnattua tuotetta, mutta toisin kävi. Kokeilin tätä ensimmäisen kerran yövoiteena ja yllätyin siitä, miten se ei todellakaan ollut rasvainen. Mielestäni noi mun akneiholle suunnatut rasvatkin ovat tujumpia. En siis kokenut tämän olevan mikään huippukosteuttaja. Naama kuitenkin oli sopivasti imenyt rasvasta tehot itseensä ja itseasiassa tykkäsin jopa tästä. Katsotaan nyt, kun saan tuubin jossain vaiheessa loppuun asti.

System4 shampoo ja seerumi olivat melko tujun hajuisia tuotteita. En oikein osaa sanoa, mikä haju niistä tulee mieleen, mutta tuitsake on! Jopa niin ärtsy, että meinasi jäädä testaamatta. Pistin kuitenkin shampoot päähän ja pistin pesten. Ihan hyvää kamaa ja hiukset peseytyivät puhtaiksi ja pysyivätkin ihan hyvin puhtaina. Ei kuitenkaan hajunsa vuoksi pääse muuttaaan uudelleen mun kaappiin. Seerumi toistaalta teki vähän ihmeitä mun päänahalle, että voisin ostoa jopa harkita. Mun päänahkaan kun psoriasis tekee kovasti tuloaan, auttoi seerumi kovastikin kuivana hilseilevään nuppiini. Nahka on myöskin rauhoittunut eikä kutise tai kirvele. Ihan kelpo seerumi siis. Vielä sitä on jäljellä, joten testausta vaan vielä.

Emmellen hampitahnan kerkesinkin jo käyttää loppuun ja tätä en tule kyllä ostamaan uudelleen. Tämän sanottiin vaalentavan hampaita, mutta mulla se ei kyllä tehnyt sitä eikä ollut muutenkaan kovin mukava käyttöinen. Tahna ei vaahdonnut ollekaan eikä sillä mielestäni saanut täysin puhtaita hampaita saati puhtaan raikasta suuta. Tahna jäi todella liruksi harjatessa ja onnistuin muutamaan kertaan aamulla väsyneenä tiputtamaan sitä paidallenikin. Ei, tämä ei siis sytyttänyt yhtään.

Etré Bellen Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-pads silmälappuset testasin torstaina huippuväsyneille silmille. Lätkäisin lappuset silmille ja kurkkailin Instagram kuvia sen aikaa, kun lappuset vaikuttivat silmänympärysiholla. Jotenkin mun mielestä nämä olivat todella hassut, mutta silti tehokkaat kosteuttajat. 15 minuutin jälkeen kun lappuset jo tipahtivat kuivahtaneina silmiltäni, ajattelin niiden olevan tehneen työnsä. Mun silmänympärysiho oikein imaisi itseensä kosteutuksen, eikä mulla jäänyt mitään ylimääräistä töhnää jäljelle. Nämä oli ihan kivat lappuset, mutta en välttämättä ostaisi uudelleen.


Boxi oli tällä kertaa oikein mielenkiintoinen ja käytännöllinen, mutta kyllä mä jo odotan uutta boxia saapuvaksi. Toivottavasti tulisi tulevalla viikolla :)

Mitäs fiiliksiä teiltä jäi tammikuun boxista ja mitä mieltä olitte tuotteista? Mikä oli teidän lemppari?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kiitos, kiitos, kiitos vielä kerran ihanasta viikonlopusta<3 Oli aivan mahtavaa. Lapset todella oli autossa todenneet, ei kotiin kun takas tätille ja Nipsulle:)
    Olet pawas wakas<3
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne rakkaat♥ Hirmu iksu ja olisitte voineet kyllä kääntyä takaisin heti ♥

      Poista
  2. Blondi täällä taas terve! Onks toi luomivärikynä teroitettavaa mallia? :D

    VastaaPoista