Loppuneet tuotteet tammikuu 2014

lauantaina, helmikuuta 08, 2014

Ei menny mun lauantairentoilu sit ihan täysin putkeen. Siis sen ratsastuksen osalta. Menin tallille heti kahdentoista jälkeen ja kelikin sopivasti parani, lakkasi veden tulo meinaan. Polle oli heti kovin säikyn oloinen ja mulle tulikin heti tunne, että tänään kaikki ei taida mennä ihan putkeen. Heti selkään noustuani alkoikin kaikki mennä vähän plörinäksi. Polle säikkyi ihan julmetusti puista tippuvia lumia ja tanssahteli vähän väliä paikoillaan. Vika tikki oli sitten se, kun juuri kohdalla ohittamastamme ladosta tippui lumet katolta. Polle teki täyskäännöksen kohti kotia ja sain sen vasta hetken päästä pysäytettyä. Ladon ohi oli tietysti mentävä, muutenhan se temppuilisi aina sen kohdalla. Sain pollen siihen lähelle, kunnes aloitettiin taistelu. Polle ei suotunut ohittamaan sitä sitten millään ja kenkkulehti koko ajan ojan vierellä. Sanoin monta kertaa sille ääneen, että älä pönttö sinne mene, kohta tiputaan ojaan. Ja niin se kolmas kerta toden sanoo. Kolmannella kerralla ojaan sitten peruutettiin ja takajalka lipsahti sinne ja sen jälkeen polle minä selässä. Mun polvi sitten kosahti siihen ojanreunaan ja siinä samassa polle hyppäsi sieltä pois ja pellon puolelle. En tiedä miten ihmeessä se onnistui, mutta meiltä sitten tipahti siinä hötäkässä toinen jalustin hihnoineen ja mun oli tultava alas selästä ja pistää se paikoilleen. Samalla kun mä pidän pollea ohjista kiinni ja noukin sieltä ojan pohjalta jalustinta, päättää polle hypätä takaisin tielle ja mä vedän sitten rähmälleni siihen ojaan suoraan sille samaiselle polvelle. Jes.
   Hetken aikaa polle kulki nätisti ja ajattelin, että nyt sitten nautitaan niin eikös mitä. Se sai hirveet sävärit jostain ja lähti kiitolaukkaa eteenpäin eikä tietystikään suostunut pysähtymään. Vaikka mitä siellä selässä tein, ei ottanut polle kuuleviin korviinsa. Onneksi lopulta se pysähtyi ja onneksi mä pysyin selässä. Ei siis ollut ihan niin rentouttava reissu, mitä olin ajatellut. Juuri tultiin iltatallin teosta ja polle onneksi näytti olevan ihan kunnossa.

Postauksen pääjuttu ei kuitenkaan ollut kommellukseni vaan tammikuun loppuneet tuotteet. Ehdin sentäs vielä melko alkukuussa tämän toteuttamaan. Olin lopulta aika yllättynyt, monta tuotetta tammikuussa loppuikaan.


Siinä se saalis sitten on. Olin todella tyytyväinen loppuineiden määrään. Kymmenen täysikokoista tuotetta ja vielä yksi näyte. Hyvä määrä siis lähti purkkien hautuumaalle, mutta johan niitä on oikeasti ehditty taas hamstraamaan lisää. Käydääs tuotteet läpi.


Suihkussa käytettäviä tuotteita loppui kolme. Olen käyttänyt pienen ikuisuuden tuota Oriflamen vehnä-kookos saippuaa. Mulla kun on tapana käyttää saippuoita vähän mielen mukaan. Mulla taitaa tälläkin hetkellä kylppärin hyllyllä olla..öö.. kolme saippuaa :D Tekee mieli vaihdella, ettei kyllästy yhteen. Sain myös käytettyä loppuun tuon Livboxista tulleen Born to Bion makgo saippuan. Se ei ollut mun suosikki. Enemmän tykkäsin tuosta Oriflamen saippuasta. Sen jälkeen iho oli kosteutetumman oloinen. Tuoksun perusteella en ostaisi kumpaakaan uusiksi.

Mutta sitten hurraa huudot tuolle uudelle rakkaudelleni! Mä olen äärimmäisen laiska rasvaaja ja multa löytyy monen monta vartalorasvaa ihan käyttämättömänä. Se kuivumisen odottaminen on niin ärsyttävää. Löysinkin itselleni laiskan rasvaajan tuotteen, nimittäin Nivean In-Shower Body Lotion. Kuinka helppoa on löträtä itseensä tuota saippuan jälkeen ja saada sopivasti kosteutettu iho ilman ylimääräistä rasvailua. Tämä on ihan huippu tuote! En tiedä miten olen pärjännyt ilman tuota. Okei, mun iho tarttisi kyllä ehdottomasti lisäkosteutusta tämänkin lisäksi, mutta hyvästi suihkun jälkeen kiristelevä ja hilseilevä nahka. Nivea, olet paras!


Sitten mun peruskäytössä olleista tuotteista loppui Batisten Tropical-kuivashampoo. Tuoksui todella vahvasti kookokselle ja vaikka kookoksen tuoksusta tykkään, alkoi se tympimään päivän päätteeksi. Muuten Batisten kuivashampoo on oikein oiva. Mielestäni se ei anna yhtä hyvää tuuheutusta kuin Herbinan tai Klippoteketin kuiviset, mutta puhtaan tuntuiseksi tämä kyllä hiukset ja päänahan teki. Batistea ostan uudelleen, tätä tuoksua en välttämättä.

Rexonan Fresh roll-on oli ihanan tuoksuinen alkuun. Mutta kuten kaikkien dödöjen kanssa, tuoksui mielestäni tämäkin loppua kohden vähän hikiselle. En tiedä mikä siinä on, mutta jokaisen dödön kanssa mulle käy usein samalla tavalla. Käytin pitkään Garnieria, mutta sitten se alkoi haista todella pahasti hielle. En tiedä totunko vain tuoksuun liian hyvin ja alan haistamaan sen viallisesti tai sitten vain kuvittelen. Muuten tästä Rexonasta tykkäsin ihan hirmuisesti. Olen muuten yrittänyt ehkäistä tätä hienhajun muodostumista ja vaihtelen kahta rollonia muutaminen päivien välein.

Pari hammastahnaa myös loppui. Tuosta Emmellestä kirjoitteluin jo täällä Livboxin arvostelussa ja tuosta Colgatesta ei nyt sen kummempaa sanottavaa. Perushampitahna. Pesi hyvin, ei mitään erikoisia vaalennuksia yms. Vaahtosi oikein reippaasti ja oli riittoisaa.


Sitten vielä hoitotuotteet. Voih, tuo Favoran käsirasva. Se on ihan huippua tavaraa! Se oikeasti kosteuttaa kädet todella hyvin, ja yksi laitettu paksumpi kerros saa oikeasti ihmeistä aikaseksi. Se myös imeytyy käsiin todella hyvin eikä jätä inhottavaa rasvaista fiilistä. Tämä meni heittämällä lempparituotteeksi ja tätä aion varmasti jatkossa hamstrata lisää.

Samaa voisin sanoa tuosta ACOn hoitavasta huulivoiteesta. Siis miten ihanan kosteuttava ja hoitava se onkaan. Tätäkin kun laittaa yöksi kunnon kerroksen, on aamulla huulet pehmoiset. Tosin tykkään käyttää tätä enemmän päivisin ja Bebanthen haude aina yöksi, jos on pahasti rohtuneet huulet. Nyt olen kyllä pärjännyt pelkästään tuolla ACOlla. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Viimeisenä vielä The Body Shopin Tea Tree Oil. Joku teistä ihanista mulle aikoinaan tätä suositteli anteeksi kun en muista kuka <3 ja onneksi suositteli! Tämän avulla olen saanut pahaksi äityneet finnit rauhoittumaan yön aikana ja finnit ovat parantuneet ehdottomasti paljon nopeammin. Tämä on myös jäänyt vakkarikäyttöön. Tuon testerin sain, kun ostin uuden putelin ja sen käytin sitten ennen uuden putelin aloittamista loppuun. Tämä tuote on kyllä pelastanut väillä pahan hetken tullen. Saanut juuri sen pahan ison punaisen finnin kutistumaan puolella. Joten jos kärsitte moisesta, suosittelen kyllä kokeilemaan tätä :)


Mutta ihan kivasti loppuneita viime kuussa. Onko teille tuttuja tuotteita joukossa?

Nyt mä lähden tästä kuitenkin saunaan rentoutumaan ja rentouttamaan mun niskat. Ne kun vähän retkahtivat siinä ojahötäkässä. Pää on tänään myös muistutellut pitkästä aikaa olemassa olostaan. Nyt jos loppuillan saisi rentouduttua. :)

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Voi heposta, olisi kannattanut olla sillä pienemmällä ponilla liikenteessä ;) semmosella mäkin ehkä uskaltaisin mennä muutenkin kuin talutettuna.
    En muista oonko ollu mä joka tota teepuuölyä suositellu, mutta sama tuote mullakin käytössä. Tosin joskus muinoin sekin ollut 100% tavaraa, nyt on muutakin joukossa. Kävinkin ostamassa luontaistuotekaupasta vastaavaa..
    Tuo favoran käsirasva on munkin lemppari :) Ja tota nivean suihkusaippuaa oon vähä epäilly et toimiiko muka oikeesti, mut täytyykin ehkä ostaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se olis ehkä ollut turvallisempi vaihtoehto ;D Jalat olis ylttäny maahan. No, tällaista tää urheilu on.
      Joo, kyllä sä ainakin mulle siitä mainitsit. Kiitos ihuna siitä <3 Vai saa luontaistuotekaupasta ihan sataprossasta. Jaahas, pitääköhän mun lähteä metsästämään? Vaikka kyllä tuo TBSkin on toiminut.
      Favora on kyllä oikeesti huippua. Jää kyllä vakikäyttöön :) Ja oikeesti, testaa tota Niveaa! Kerro sit mitä tykkäsit :)

      Poista
  2. Mulla on toinen puikko menossa tuota ACOn huulirasvaa ja hyvä on! :)

    VastaaPoista