Elämäni ensimmäiset blogipirskeet

keskiviikkona, toukokuuta 28, 2014

Multa taisi jäädä muutama sydämenlyönti välistä, kun sain sähköpostissa kutsua blogipippaloihin upealta Anskulta. Ensimmäinen ajatus oli, että on tainnut vahingossa tulla väärään osoitteeseen koko viesti. Hetken häkellyksen jälkeen vastasin kutsuun myöntävästi ja tuli iloinen vastaus takaisin. Se siis todella oli mulle. En mitenkään voinut sitä käsittää. Miten minä ja mun pieni blogi voisi yks kaks päästä joihinkin mahtaviin blogibileisiin mukaan :o Alkoi kova pirskeiden odottelu ja jännitys kasvoi päivä päivältä kovemmaksi. En tiennyt yhtään mitä tuleman piti, olihan nämä ensimmäiset blogijutskat mulle koskaan.

Herätys pärähti viime lauantaina soimaan jo puoli seitsemältä, että ehtisin meikkaamaan ja valitsemaan vaateet tapahtumaan rauhassa. Rauhassa ja rauhassa...viimeisen tunnin ajan pidin niin kamalaa vaatekriisiä yllä, että meinasin repiä hiukset päästä. Mitä ihmettä olisi hyvä pukea päälle? Taisin kokeilla kymmenkunta eri kokonaisuutta, mutta yksikään ei tuntunut sopivalta. Tiesin, että paikalle oli kuitenkin tulossa muodin ja pukeutumisen mestareita. Jännitys oli siis niin tapissa kuin vain voi olla ja meikkihän siinä tuskassa alkoi sulaa. Onneksi olin saanut vinkkiä ihanaiselta Tarulta ja hänen vinkkamaan asukokonaisuuteen sitten päädyinkin. Pakkasin kamat autoon ja matka kohti Hämeenlinnaa ja Sokos Hotel Vaakunaa saattoi alkaa.

Matkalla jännitys hieman hellitti, kun sain lauleskella ja katsella ihania maisemia. En toisin sanoen ehkä vaan muistanut jännittää. Perille löysi todella helposti ja samassa LittleB soittelikin minulle ja koukkasin hänet vielä kyytiin. Jännittys kohosi hetkeksi pilviin, mutta tuttavallinen halaus poisti kaikki jännäykset <3 Ihka ensimmäisenä purkasimme itsemme hotellihuoneeseemme. Oli todella jännittävää astua sinne, olihan tämäkin minulle elämäni ensimmäinen hotelliyö koskaan. :D Hotellineitsyys tuli siis samalla menetettyä ;p



En yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta huoneemme oli oikein kiva. Siellä tuoksui uudelle, mutta niinhän koko hotelli olikin uusinnan alla. Ainut miinus mitä voisin huoneesta sanoa...se oli tukalan kuuma! Hiki virtasi koko yön. Tässä välissä piipahdimme pikaisesti syömässä ja teimme vielä viimeiset silaukset olemuksellemme. Kohti alakertaa ja tapaamaan upeita bloggaajakollegoita. JÄNNITTÄÄ!!


En tiedä mitä oikein jännitin. Tapasin niin mielettömän upeita, lämpimiä ja kaikin puolin mahtavia naisia! Kaikki niin ihanan avoimia, puheliaita ja ehkä hieman samanhenkisiä kuin itsekin. Siis wau, sanoinhan jo! Voi te upeat naiset <3

Anskun tervetulohalien ja bloggareiden saapumisen jälkeen meillä oli ensimmäisenä vuorossa hotellin uudistettujen sviittien kurkkaus. Itse hotellin johtaja kävi meille sviitit näyttämässä ja toinen niistä olikin itse Teuvo Lomanin suunnittelema. Olisin yöpynyt siellä ehkä enemmän kuin mielelläni. Mä tykkään Teuvon tyylistä. Ihanaa värien käyttöä, vaikka kotiini enemmän neutraalia tahdonkin.


Ihan ensimmäisenä katseeni kiinnitti upea sängynpäätysienä. Tykästyin siihen ihan hulluna ja nuo leijuvat yöpöydätkin valoineen oli niin mageita. Piti heti näyttää Niksulle, sillä hänkin pitää moisesta tyylistä.



Sviitin näköalakaan ei ollut lainkaan hullumpi! Kyllä tuohon maisemaan olisi mukava herätä.

Sitten palasimme takaisin alakertaan ja Anskun alkupuheen jälkeen päästiinkin nauttimaan upeista tarjoiluista. Onneksi mulla oli herkkupäivä, saatoin vetää pienoiset överit ;D





En tainnut olla ainut, joka rakastui noihin mansikka-vaahtokarkkivartaisiin. Ne meinaan loppuivat melko nopeasti ja melko moni niitä jälkikäteenkin on kehunut. Ihan mielettömän ihana tarjottava ja pääsee kyllä ehdottomasti meidänkin juhliin mukaan. Skeit, miten olis jussina? ;)

Ahimisen Syömisen jälkeen meitä odotti ihan mielettömän mahtava ohjelma, sillä paikalle tuli Kumman kaasta tutut Anne ja Ellu tai siis Heli Sutela ja Minna Koskela. He kertoivat uudesta sarjakuvastaan ja nauru taisi raikaa useammankin kerran heidän tarinoidessa ja Anskun haastatellessa heitä. Mahtavia tyyppejä! 

alempi kuva: Taru

Piti tietysti päästä yhteiskuvaan näiden mahtavien naisten kanssa. 

Sitten olikin ihan vain ihanaa rupatteluaikaa ja tutustumista Matexin sekä Foreverin tuotteisiin. Ansku oli kyllä homannut paikalle mahtavia juttuja!


kuva: Jani Kasanen

Mä olen vieläkin ihan onnesta soikeana, kun pääsin tapaamaan ihan mahtavia bloggaajia, esikuvia ja niin ihania naisia! Tottahan toki mun oli pakko pyytää näitä suuren luokan bloggaajia ja omia esikuviani yhteiskuviin. Huomatkaa erimuikea ilme xD

kuva: LittleB

Mun henkilökohtainen julkkis, Nelliina <3 Erittäin suuri inspiraation lähde, hänen takiaan siis joskus sain lisäpontta blogin aloittamiselle sekä yksi Suomen ensimmäisistä bloggaajista. Niin upea ja valoisa nainen!

kuva: LittleB

Ja toinen julkimoni, Noora <3 Niin ihana ja herttainen, että oksat pois. Ja Nooran blogi, niin ihana!

kuva: Dahlia

Ja Taru <3 Sinä ihana, mun jännäkakan poistaja. Olet kyllä niin mahtava tyyppi, että ihan ikävä jäi <3 Harmittaa kyllä, ettei meistä kaikista otettu kunnon yhteiskuvaa. Ja tietty olisin kaikkien kanssa mieluusti ottanut henk.koht kuvatkin :)

Siinä siis aika kului ihanasti rupatellessa ja katsellessa, kun kaikki saivat toinen toistaan upeampia kampauksia. Minä olikin viimeinen, kuka sinne penkkiin sitten istahti. Ja rakastuin kampaukseeni ihan totaalisesti, sen näette vilaukselta tässä, mutta se vaatii kyllä ihan oman postauksen. Kauneusvarikon ihanat kampaajat tekivät kyllä ihan mielettömiä kampauksia ja omani oli lopulta ihan itseni näköinen ja pidin siitä niin paljon, että nukuin se päässä. :)

kuva: Jani Kasanen
Kampaajan tuoleissa Dahlia ja Amanda


Upeaakin upeampi ilmestys Anna-Maria sai myös niin upean kampauksen. Sopi hänelle ihan täydellisesti <3

kuvat: Jani Kasanen
Parolan asema, Suvi, Lila, joku mies, en muista ;P

kuvat: Jani Kasanen
Saara, Ilona ja Ansku

Pikkuhiljaa kuitenkin päivä alkoi lähennellä loppuaan ja ihanaiset lähtivät jokainen kohti omia suuntiaan. Me vielä kävimme pienemmällä porukalla jäätelöllä ja voi miten ihanaa sielläkin oli <3 Kiitos siis ihanasta jätskiseurastannekin naiset <3


LittleB, mie, Ansku ja Reetta

Siis mielettömiä naisia, niin mielettömiä <3 Sanoinhan jo? Jokainen kenet tuona päivänä tapasin. En voi oikein vieläkään käsittää, miten upeisiin tyyppeihin olenkaan saanut tutustua. Kiitos siis Ansku ihan miljoonasti, että kutsuit minutkin mukaan! Tämä oli niin upea kokemus, että tulen muistelemaan tätä lämmöllä varmasti vuodet jos toisetkin. Toivon kovasti, että pääsisin joskus vielä uudestaankin moisiin pirskeisiin. Niin ihana päivä! Äärimmäisen suuri kiitos siis <3

Kiitos myös teille ihanille blogikollegoilleni! Olette jokainen niin upeita ja ihania, että toivon teidätkin kaikki tapaavani vielä uudelleen. <3 Päivä oli kerrassaan ihana ja te kaikki teitte siitä ihan täydellisen. Olen edelleen yhtä hymyä <3 :)

MUISKIS TEILLE IHANUUKSILLE <3

You Might Also Like

22 kommenttia

  1. Voi että miten ihana postaus ja ihanat kuvat! Olipa kyllä tosi huippua nähdä, toivottavasti tavataan taas pian!! :) Olet upea <3 Ja nuo sun hiuksesi, mielettömät!! Voi että, kumpa joskus omatkin kasvaisivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anna-Maria, kiitos ihanista sanoistasi <3 Sinä se kyllä olet sellainen upeus <3 Toivon myös, että pääsisin tapaamaan sinut uudestaan :) Kyllä varmasti sinunkin ihanat kutrisi vielä kasvavat, anna vain aikaa :) Mutta johan ne nyt on ihanat!

      Poista
  2. Oli kyllä huippupäivä ja huippureissu! Ehdottomasti uusiks ja pian! <3 Kiitos vielä seurasta murunen!

    Mä repeilen joka kerta kun nään nyt tuolle omalle topilleni ja sille ukolle Tampereella joka tuli kysymään et: "Ootko leopardi?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru vain sulle, oli niin mahtia! Otetaan ehdottomasti uusiksi!

      Ja sä oot tästä lähin mun pikku leopardi <3 ;)

      Poista
  3. Oi ihana tuo meidän kaverikuva!! :D<3 Ja hei, muista lähettää se panta sitten tuunattavaksi mulle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli päästä kanssasi kuvaan! <3 Ja mä olen niin niiin niin onnellinen tuosta panta jutusta, piti oikein äiskälle hehkuttaa ;) <3 Olet Noora niin ihana <3

      Poista
  4. Ihana päivä teillä oli, ihanaa kun pääsit mukaan. Bloggaajamiitingit on useinkin aivan älyttömän paljon energiaa antavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin mahtavaa päästä mukaan tällaiseen tapahtumaan! En oikein vieläkään käsitä, miten pääsinkin mukaan. Nyt haluaisin kovasti päästä uudelleen :) Sä taidatkin olla jo konkari :)

      Poista
    2. No en mä sentään ihan :) Mä en ole tuon kaltaisissa bloggarijutuissa käynytkään. Isommissa vain, missä ei ole ollut varsinaisesti kovin "intiimiä". tuon tyyppisen päivän kyllä haluaisin kokea!

      Poista
  5. Oli hurjan kiv tavata sinut, ja kaikki muutkin bloggaajat. Olen jotenkin itse niin vieraantunut blogimaailmoista, kun arkeen on tullut niin paljon kaikkea muuta, että en edes muistanut miten inspiroivaa on jutella muiden bloggareiden kanssa tästä harrastuksesta.
    Ja nyt olen tosiaan jo _harkinnut_, josko saisin itsekin taas pitkästä aikaa kirjoitettua kuulumisia blogiini. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ilona, kävin kurkkimassa blogiasi, kirjoita ihmeessä lisää! Niin upeita kuvia ja ihanaa tekstiä <3 Ja sinun kaikki valokuvat ovat niin upeita! Olisi mahtavaa päästä sinun kuvattavaksi :)

      Poista
  6. Hih, vähän eri valmistautumistyyli bileisiin kuin mulla. Itse olin vielä klo 12 leikkipuistossa ja klo 13 lähti juna. Kaappasin vähän meikkiä naamaan, jotain päälle ja juoksin. :D :D Mutta hei, mäkin nukuin kampaus päässä! Oli ihana päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mut sä olit silti niin upean hehkeä! Mitä ihmeen taikoja siellä leikkipuistossa on sit oikein tapahtunut? ;) Päivä oli todella niin ihana! Toivottavasti päästäisi uusiksi moiseen :)

      Poista
  7. Sä oot Janet tiätkö ihan mainio tyyppi, niin täynnä positiivista energiaa, josta riittää muillekin iloa pitkäksi aikaa. Se on upea piirre ihmisessä, jos saa omalla olemuksellaan muutkin hyvälle tuulelle. :) Pidä siis siitä kiinni!

    Oli superkiva vihdoin tavata sut, mä otan kyllä ton "jännäkakan poistaja" -tittelin tehokäyttöön, se on meinaan aika muikea mun mielestä - tänks! ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru, ää, sie ihana muru <3 Mä oon ihan sanaton! Apuva. Itse olet niin ihana ja persoonasi niin valloittava <3 Ikävä ihan jäi <3

      Olet kyllä oikea jännäkakan poistaja ja se on nimenomaan kohteliaisuus! Mä oon vaan niin hirmuinen jännäilijä ja sä taidokkaasti sait mulle rennon filiksen <3 Olet huippu <3

      Poista
  8. Ihana postaus! <3
    Mäkin nyt ens viikolla tsemppaan tän asian kanssa!! :D

    Oli mahtava tutustua ja käydä vielä jätskilläkin - haaveilen kyllä tuosta annoksesta päivittäin! :D

    Olet ihana energiapakkaus *pus* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta ihanuus ♥
      Odottelen innolla, että pääsen lukemaan sunkin postauksen :)

      Oli kyllä niin huippu jäätelöhetki ja seura ♥ Kiitos!

      Voi sie ihanuus, itse olet niin mahtava ♥

      Poista
  9. Vau, teillä on ollu ihan mahtavat pirskeet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä, vieläkin muistelen hymyllä :)♥

      Poista