Lemppari silmämeikki

keskiviikkona, toukokuuta 14, 2014

Mä taiteilin viikonloppuna ihan vahingossa just niin mun makuun täydellisen silmämeikin, että piti tehdä sama meikki molempina päivinä. Harvemmin näin, enhän yleensä edes osaa tehdä kahta samanlaista. Se on vähänä niinkuin tuurista kiinni, millainen setti minäkin kertana tulee. Nyt kuitenkin onnistuin oikein hyvin ja rakastuin tähän perusturvalliseen meikkiin ihan satasella. Helmiäistä liikkuvalla luomella. Varjostukset matalla. Ihana kombinaatio. Äitikin kommentoi oikein, että on ihana meikki ;)



pohjustus // Urban Decay Primer Potion
luomivärit // Sleek Storm paletti
rajaus // Bobbi Brown Gel liner
ripset // Estee Lauder Sumptous
kulmat // Inglot luomiväri, Lumene kulmakeeli


Koko naappelista ei nyt ole kuvaa, kun otin ihan vain pikaräpsyt silmistä. Piti ottaa naamastakin, mutta sit piti kiirehtiä juhlistamaan äitiä. Ja lauantaina sit vaan unohdin. Mutta täytyy sanoa, että tässä meikissä tunsin olevani kotona. Ja Sleekin luomivärit...ihan huippuja! Levittyvyys, pigmentisyys ja häivytys, ihan superia. Jos jotain halpoja ja hyviä luomiväripaletteja etsit, niin testaapa Sleekiä. Ainakin tämä Storm paletti saa multa melkeimpä täyden kympin :)

Mitäs te tykkäätte meikistä? Super or shit? :p

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Ihan super :) näyttävä juhliin mutta myös töihin. Itse teen usein työmeikin helmiäinen luomella ja mattaa varjostuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmiäisen ja matan combinaatio on kyllä mun mielestä niin kiva. Matta kuitenkin tasoittaa sitä säihkettä, vaikka mä siitä säihkeestä kovasti tykkäänkin. Kiitos ihanuus ♥ Mutta tämä meikki on just sellainen, jota voisin käyttää niin juhlissa kuin töissä :)

      Poista
  2. No ei oo ainakaan paskaa nähnykään tämä meikki! :D Ihanasti sopii sävyt sulle. Sleekin ainoasta paletistani oon tykännyt, mutta ilman kunnon pohjaa se ei kuitenkaan mitään huippulaatua ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus ♥ Mikä Sleekin paletti sulla on? Mulla on kolme ja kaikkien laatu on mun mielestä todella hyvä, mitä nyt muutama väri hieman pölyisempi ja vähemmän pigmenttinen. Mutta muuten ei mitään valittamista :)

      Poista
  3. Meikki sopi sinulle nätisti, oli sellainen luonnollinen. Äitin silmää hivelevä. Onhan sinulla kyky loihtia, milloin minkäkin väristä taidetta kasvoille. ;-)

    VastaaPoista
  4. Ihana! Mä just keksinkin et saat meikata mut sit ens viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää! :D Vähänkö nyt pistit paineita ;p
      Ihana sinä♥

      Poista