Livbox - elokuu 2014

torstaina, elokuuta 28, 2014

Anteeksi murmelin melkein heti perään toisesta Livbox postauksesta, mutta tää on pakko saada ilmoille. Elokuuhan on ihan just ohi ja uus salaisuuksienkammio eiku boxi tulee. Elokuun boxi yllätti erittäin, siis erittäin positiivisesti. En tiedä mistä muut olivat saaneet vihiä asiasta, muta elokuun boxiin tuotteet olivat valinneet upean ihanat tunnetut kanssabloggaajat. Ja siis kun boxin korttia luin, meinasi multa tipahtaa silmät päästä. Toinen toistaan upeampia tuotteita saapui mun aarrekokoelmaan.


Kahtokee nytte, voi apuva <3 Olen vieläkin niin fiiliksissä tästä boxista.

Mun yksi lemppari kosmetiikkabloggaaja Saara Sarvas samannimisestä blogista oli valinnut boxiin Lumenen Arctic Sun Bronzerin sävyssä 1 Fresh Day / Päivän hehku. IIihanaa, että boxista tuli meikkejä ja vielä sellainen meikki, joka kiinnostaa todella paljon. Tämä ei ole mitenkään kovin tumma aurinkopuuteri, joten uskoisin sopivan monelle. Paremmat arviot sitten myöhemmin.

Ensimmäisenä käteen osunut tuote oli tutunnäköinen pussukka. Boxista paljastui Konjak Sponge kasvojen pesusieni, joka oli videovloggaaja eli youtubettaja Nella Törnroosin valitsema. Nella tekeekin ihania videoita, suosittelen katsomaan. Konjak Sponge on mulle tuttu jo ennestään, vaikka te ette siitä vielä ole kuulleetkaan....koska olen unohtanut koko asiasta postaamisen. Mutta siis kovasti hypetetty kasvosieni normaalin ihon versiona oli todellakin tervetullut yksilö.

Sitten mun ehdottomasti lemppareimman kauneus vloggaaja/bloggaaja Mizz Annien Kosmetiikkaobsessio-blogista oli valinnut jo itsekin huipuksi tuotteeksi havaitun Batisten kuivashampoon. Tällä kertaa pääsenkin testaamaan XXL Volume versiota. Tuleekohan siitä kunnon muhvattitukka? :D

The Body Shopissa aina sekoaa niiden ihanien voiteiden ja tuotteiden äärellä. Ihania tuoksuja, ihania juttuja kerrassaan ja olinkin naama virneessä kun sain Honeymania Body Butterin. Johanna Kalastajan vaimo-blogista oli valinnut tämän tuotteen ja tämä kuivakinttu kiittää valinnasta. Söpön kokoinen purkki, ei siis täysikoko, mutta niin just hyvä testaukseen.

Viimeisenä vielä Clinique All About Eyes silmänymärysvoide. Tämä oli Idan Ida iholla-blogista valitsema. Muistelisin tätä ehkä joskus testanneenikin, mutta todella mielenkiintoinen tuote silti. Silmänymärykset alkavat oikeasti todenteolla tarvitsemaan suurta huolenpitoa. Kolkyt lähenee ja rypyt lisääntyy, voide tulee siis tarpeeseen.


Mutta mikä boxi! Hertsileijaa! Niin upeita tuotteita, että meinasin oikeasti tikahtua ilosta. Pakko kiittää vielä erikseen, tämä oli niin huippuboxi. Palataan siihen vielä tarkempien arvioiden kanssa hieman myöhemmin :) Mitä te tykkäsitte? Mä voisin sanoa, että tää on ehkä mun lemppariboxi tähän mennessä :)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Olin jo arvellut heivaavani koko boxin tilauksen, mutta tämä boxi yllätti iloisesti, joten päätin jatkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama ei niin innostava boxi on kyllä tullut peräkkäin, mutta tämä ainakin nosti innostukseni ihan uudelle tasolle. Odotukset on kovat seuraavaan ;)

      Poista
  2. Miulla on tällä hetkellä käytössä toi Body Shopin Honeymania Body Butter ja se on ihana! Tosi riittosaa ja kosteuttaa erittäin tehokkaasti ja pitkään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en osaa sanoa riittoisuudesta, mä löträän sillä kun on niin ihanaa xD

      Poista
  3. Hihih, ihana kommenttihyökkäys senkin..! <3 Tämä boxi oli kyllä kiva! Suosikkisilmänympärysvoiteeni pääsi mukaan! Ostin heti laivalta täysikokoisen putelin, oli pakko saada jemmaan, kun en muistanutkaan kuinka hyvä se on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eihän niitä edes ollut montaa :p ♥
      Tuo silmänympärysvoide on kyllä ihan huippua! Pitää itsekin varmaan ostaa täysikokoinen :)

      Poista