Livbox - syyskuu 2014 arvostelu

torstaina, lokakuuta 02, 2014

Jukranputi, kauhiaa vauhtia tämä aika vaan suhajaa. Enää yks yö ja mun pitää laulaa. Kaks yötä, nousen aamulla vuoden vanhempana tutkimaan uusimpia ryppyjä :D Hurjaa, sanoisinko. Mutta on siis jo toinen lokakuuta, joten eiköhän käydä viime kuun Livbox tuotteet läpi.


Katy Perry Royal Revolution, oih, mä rakastuin! Tuoksu vei mut takaisin menneisyyteen, hetkeen, joka toi mieleen Niksun ensimmäisiä kertoja tavattessani. Tuoksussa on jotain, mikä muistuttaa siitä ajasta. Muistot menneestä ja silti samalla ihanan makea ja silti jotenkin raikas tuoksu. Juuri sopiva minun syksyyni. Harmittaa vain se, että tuoksu tuntui katoavan iholta hetkessä. En sitten tiedä, miten suihkupullosta käytettynä, mutta suoraan iholle lorotettuna en haistanut tuoksua enää hetken päästä. En osaa tuoksuja siis edelleenkään kuvailla, mutta myskin ja vanilja olin tästä tuoksuttavinani. Infokortissa kerrotaan tuoksun sisältävän yhdeksän eri tuoksua, mutta mä kun en näissä ole expertti, jätän homman suosiolla ammattilaisille. Ihana oli ja todellakin haluan omaan hyllyyni!

L'occitane Shea Butter käsivoide oli myös ihana! Imeytyi todella hyvin käsiini ja kosteutti syksykäsiäni sopivasti. Talven rutikuivia hantaakeja en usko tarpeeksi jeesaavan, mutta nyt on todella oiva! Tuoksu ei ollut mielestäni mitenkään erityisen ihana, kovin perus rasvamainen, jos yhtään tiedätte mitä tarkoitan. Ja tuo lahjakortti, jolla sai jalkavoiteen ilmaiseksi. Jep, on käytetty. Tilaus on laitettu menemään, nyt vain odottelen pakettia saapuvaksi ;)

Nivea Lip Butter Blueberry Blush, siis oh my good! Niin ihana tuoksu, täydellisen kosteuttava, kerrassaan mahtava huulirasva! Olen laittanut tätä huuliini joka ilta reippaan kerroksen ja nuuskutellut onneissani sängyssä huuliltani mustikkaista tuoksua. Hetken aikaa mietiskellessä, on ihanaa saada mukava tuoksukin samalla. Yön aikana huulet ovat hoituneet kuin itsestään ja ovat ihanan kosteutetut. Tätä mun on ehdottomasti saatava lisää. Mun rakas Bebanthen sai todellisen kilpailijan. Tää on huippua tavaraa! Päivällä en välttämättä käyttäisi, on sen verran tuhtia. Tai mikäs siinä, jos todella rasvaa tarttee. Sävyä tästä ei tule, vaikka hentoisen lilahtava voide onkin.


L'oréal Paris Skin Perfection päivävoide on ollut mulla vähän vaihtelevalla käytöllä. Ensin laitoin sitä yövoiteena, sillä en koe tarvitsevani päivävoiteita oman ihon rasvaisuuden vuoksi. Voiteesta tuli kuitenkin hieman silikoninen pinta ja ajattelin sen sopivan hyvin meikin alle ja kappas. Mä käytänkin päivävoidetta. Ainakin siis silloin tällöin kun aamulla muistan. Ei ole kuulunut mun tapoihin sit ikinä. Mun on tällä hetkellä kovin vaikea arvioida mun ihoa, mikä tuote tekee mitäkin, kun samalla syön akneantibioottia. Muutoksia on ehkä vähän tullut jo. Mutta tämä ihana vaaleanpunainen voide on kyllä sopiva iholleni noin muuten. Tuoksu tässä ei ole myöskään mikään huumaava, kovin perus rasva tuoksu. Mutta voide itsessään on söpön vaaleanpunaista.


Ja tuo puteli, olen ihan rakastunut tuohon kirkkaaseen pinkkiin purkkiin. Tämä saa olla ihan esillä pöydällä. Ihanaa, kun purkki antaa ylellisen tyttömäisen fiiliksen :)

Ja tämä akneiho on ollut myös kovasti Lumenen Clear it Up! putsarin armoilla. Hyvä vaan, se tuntui ilman lääkkeitäkin rauhoittavan ihoa. Ihana marjaista tuoksu, mukavasti vaahtoava geeli ja hyvin kasvomeikin pesevä putsari. Mielestäni tämä ei kuitenkaan kattanut lupaustaan silmämeikin puhdistuksesta. Hyvä ettei silmiä saanut hinkata irti, että meikki irtosi. Okei, mulla on kyllä luomilla yleensä sellaiset tököttit, ettei mikään niitä ole kunnolla tuntunut pesevän pois :D Perus hentoinen silmämeikki varmasti irtoaa. Todellakin on ja pysyy käytössä.

Tässä vielä kaikkien koostumukset.


Viimeisenä vielä L'oréal Ellnet hiuslakka. Mä olen ihan järkyttävän huono arvioimaan näitä lakkoja, niitä kun ei oikeastaan koskaan tule käytettyö. Järkyttävän huono tukanlaittaja täällä vaan hei! Sanoisin, että pito oli ihan kohtuullista, tuoksu sellainen, noh, lakkamainen ja mitä vielä. Lakka :D Asiantuntevammat saa antaa tästä paremmat arviot. Mä en ole koskaan oikein hiffannut, miksi jengi käyttää päivittän lakkaa. Mä en ole koskaan kokenut tarvitsevani. Kyllähän sitä on kuitenkin ihan hyvä tuolla kaapissa olle ;)


Vähän tosiaan jännitti, että miten tulen tästä uudesta boxista tykkäämään, elokuu kun oli ihan tajuttoman hyvä. No, ei tämä todellakaan ollut yhtään sen huonompi! Hurjan hyvät tuotteet, melkein kaikki jokapäiväiseen käyttöön ja vielä itselle sopivia tuotteita. Tykkäsin tästäkin boxista ihan mielettömän paljon! Nyt taas innolla odottelee uutta boxia saapuvaksi. Ei varmasti tule huomiseksi, en siis saa sitä synttäreiksi, joten ensi viikolla kytätään silmä kovana postilaatikkoa.

Mitäs te olitte mieltä tästä boxista? Tai boxittomat, onko tuttuja tuotteita teille muuten?


p.s. omg, mua jännittää huominen. Biisit on nyt päätetty...

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Toivottavasti boxi saapuu tänään! Otin Elnetin lakan käyttöön ja se tuoksu on kyllä kaamea. Käytän mieluummin kampaamon tuoksuttomia ja parempia lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksut on kyllä monesti tuotteissa se nou nou juttu. Vaikka tuote itsessään voisikin olla ihan hyvä, pahan hajun vuoksi jää käyttämättä.

      Poista
  2. Joka kerta kun joku esittelee Livboxia blogissa, mietin, että pitäisi varmaan tilata itsekin, mutta aina se unohtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kannattaa tilata. Joka kuussa saapuva ylläripaketti on kyllä niin kiva :)

      Poista