Mahtavia naisia Indiedays Inspiration Dayssa

sunnuntaina, lokakuuta 26, 2014

Mulla on ollut tänään ihan krapulainen olo. Ei, en mä ole juonut eilen mitään muuta kuin vettä. Se taitaa vaan olla tää ikä ja muiden juoma alkkomahoolit. Mulle riittää pelkät höyryt ja seuraavana päivänä päänsärky on taattu. Mutta eipä haittaa. Viime yönä nukuin kuin tukki ja paljon normaalia pidempään. Tänään olen päänsärystä huolimatta ollut yhtä hymyä, sellainen vaikutus vaan on upeilla naisilla. Siis apua, miten upeita naisia sainkaan eilen tavata! Se oli ehdottomasti parasta päivässä <3

Mä siis sain kutsun ihanalta LittleB:ltä Indiedays Inspiration päivään. Sain kunnian toimia hänen avecina. Kiitos muru vielä, että kutsuit miut <3 Päivä oli siis Indiedaysin järjestämä bloggaajatapahtuma ja päivälle oli suunniteltu kaksi ohjelmaa. Toinen niistä oli päivällä ja toinen illalla. Mehän oltiin siis molemmissa ja voi miten ihana päivä olikaan! Kuvarykäys siis tähän väliin :)



Päivätapahtuma järjestettiin Ravintola Sipulin valoisassa talvipuutarhassa. Tila oli mielestäni todella kaunis ja kivasti mahtui iso poppoo bloggaajia paikalle :)






Tarjolla oli söpöä sormiruokaa ja ehkä maailman parhaimmalle maistamiani macaronseja. Niin ja sitä alkkomahoolia, jota en siis nauttinut yhtään. Macaronseja myönnän pistäneeni suuhun ainakin neljä ;p Ne olivat oikeasti niin hyviä :D





Paikalla oli myös Suomimuotia sekä piste, jossa olisi päässyt stailaamaan makuuhuoneen, jos nyt ihan kärryillä olen. Myös asukuvavinkkejä, ruokakuvausvinkkejä ja luentoja olisi päässyt kuulemaan, mutta mä olin niin keskittynyt ihanien naisten seuraan, että multa taisi mennä suurin osa kaikista niistä Indiedaysin paikalle järjestämistä jutuista. Upeat naiset nyt vaan vei voiton ;)








Saara, mie, Satu ja Katja



Siis kerrassaan, kerrassaan upeita naisia! Olen todella onnekas saadessani tutustua teihin ihaniin upeuksiin <3 Ja aikahan näiden upeuksien kanssa ihan vilahti! Olisi tehnyt mieli pysäyttää aika ja vaan jatkaa jutustelua. Sitä tuntui riittävän. :)



Kiitos kuvasta Satu <3

Tästä me sitten suunnattiin LittleB:n kanssa hänen ystävänsä tykö valmistautumaan iltaan. Oli ihana hetken hengähtää ja laittautua iltaohjelmaa varten. Asu ja tukka uusiksi ja sitten suunnattiinkin ravintola Tivoliin, jossa oli kunnon bailumeininki.


Iltatilaisuudessa palkittiin inspiroivimmat blogit ja paikalla oli myös pari ruotsalaista huippubloggaajaa, joskin heistä näin vain vilaukset. Bloggaajia toisensa perään, mutta harmillisesti en ehtinyt kaikkien kanssa rupatella saati muistanu edes pyytää yhteiskuvaan. Illan asusta en myöskään muistanut ottaa kuvaa, mutta katsotaan josko se pilkahtaisi jossain vaiheessa jostain näkyviin :) Meistä kun otettiin paikalla myös yhteiskuvia :)

Anna ja mie

LittleB ja mie

Taru, Riikka, LittleB, Saara ja hänen avec


Satu, Riikka, LittleB, mie

Päivä oli siis ihan mahtava näin enskertalaisen silmissä. Jotain mielestäni tapahtumista jäi puuttumaan. Päiväohjelmassa odotin koko ajan, että milloin joku toivottaa meidän tapahtumaan tervetulleeksi, mutta sitä ei koskaan tapahtunut. Päivä tilaisuus taisi olla vain hengilua, joka ei mua kyllä mitenkään haitannut :D Iltatilaisuudessa  jäin kaipaamaan kunnon palkintojen jakoa voittaneille blogeille. Meteli oli niin hurja, että puolet palkintojenjaosta jäi kuulematta ja ehdottomasti myös näkemättä. Muuten tykkäsin kyllä ihan kympillä. Nämä kaikki ihanat naiset, kuvista puuttumaan jääneet ihanat upeat Mizz Annie ja Ilona ja kaikki muutkin, olitte ehdottomasti päiväni kohokohtia ja toivon kovasti, että pääsen pian tapaamaan teitä kaikkia vielä uudestaankin. Olette upeita, mahtavia ja ihan parhaita <3

You Might Also Like

18 kommenttia

  1. Olet ihana, niin aurinkoinen ja eläväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Katja ihanuus ♥ Pus ♥ Sinäkin sellainen energiapakkaus ♥

      Poista
  2. Oli niin kiva nähdä sinua vilaukselta LittleB:n seurassa :) Jäi harmittaan etten päässyt enempää teidän kanssa juttelemaan. Toivottavasti ensi kerralla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että! Ehdottomasti ensi kerralla sitten! :)♥

      Poista
  3. Kivoja kuvia näpsit ja kaunis sinä!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥ Siustakin oli ihana kuva tallentunut kameraan :)

      Poista
  4. Voi kun sinua oli niin ihana tavata! Toivottavasti nähdään pian taas uudelleen <3

    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nähdään pian uudelleen! Oli kyllä niin huippua nähdä taas ♥

      Poista
  5. Kuulostaa ihanalta päivältä. Mä aina kadehdin just noita syömisiä näistä, näyttää noikin kaikki napsittavat niiiin hyviltä :D Ja sä oot ollu niin upeena että ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahti päivä :) Olihan nuo herkut aikas maittavia, joskin macaronsit ehdottomasti parhaita ;D
      Ja kiitos muru ihanuus ♥

      Poista
  6. Puspus vaan mussukalle! <3 Ja hei oikeesti Janet toi mun kuva, KIITTI sikana vaan... :D Jäätävä kertakaikkiaan. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pus vaan toinen murunen ♥ Mutta kuulepas nainen, susta otetut kaikki kuvat on niin kauniita, kun sä olet. Mikään jäätävä ole :P Upeapas ♥

      Poista
  7. Voi Janet <3 <3 Että oli ihanaa nähdä. Toivottavasti taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pus sinnekin ♥ Oli todellakin ihana nähdä ja toivottavasti pian uudelleen ♥

      Poista
  8. Voi että teillä on ollut varmasti niin kivaa!! Harmittaa, että sillon, kun ite kuuluin Indieen niin siellä ei tainnut olla puoliakaan noista kuvan ihanista naisista, jotka mielellään joskus tapaisin kans <3 Olis ollut hauska juhlia hyvässä seurassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hööh, olisi ollut niin ihana nähdä siutakin <3

      Poista