Livbox - lokakuu 2014 arvostelu

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Hui! Joku oli eilen laittanut Instagramiin kuvaa marraskuun Livboxista. Onneksi reaktiokykyni vielä toimi ja sain suljettua silmät salamana ja sormetkin toimivat sen verran, että sain kuvan rullattua pois näköpiiristä. Melkein meni pilalle koko yllätys. Mutta se taas muistutti siitä, että edellis kuun boxi pitäisi arvostella. Tää kuun alku tulee aina ihan yllättäin ja tää arvostelu meinaa monesti lipsua puolelle kuulle. Ää, oottakaa hetki! Tuolla menee postiauto!....

...hah, ehdimpäs! Kerrankin, siis kerrankin onnistuin saamaan postipaten kiinni ja tiedättekö, mulla on uusin Livbox käsissäni. Uuu! :) Hih, olipas tämä kerrassaan yllätys. Mutta joo, käydään nyt ensin lokakuun boxi vielä läpi.


Kuten olen aiemminkin kertonut, mä kun olen niin huono hiusten laittaja, että yleensä kaikki lakat jää multa käyttämättä. Tätä Osis+ Glaminationia tietysti testasin kuten kaikkia muitakin aina ja tää mun arviointi on aina niin samaa :D Kai se hyvin pitää hiukset paikallaan, mutta jopa se ero mitä mä tästä osaan muihin sanoa, on kiilto. Tämä lakka saa hiukset kiiltämään nätisti. Mutta siinäpä se. Paremmin en osaa kertoa :D Kyllähän tämäkin käyttöön joskus tulee. Mä yritän kovasti opetella hiusten laittoa. Viimeistään Niksu sitten kuluttaa salavaivihkaa mun lakat loppuun, kun hänen omansa loppuu :D

ACO Face Young mattapinnan jättävä päivävoide ehti olla vain hetken aikaa testissä, ennen kuin aloitin Skin Perfection-haasteen. Mutta siinä hetken testauksessa ehdin rakastumaan tuotteeseen aika täysiä! Erittäin toimiva pumppupullo annostelee voidetta sopivan määrän ja se, että tuote pysyy hygienisenä sen avulla. Ja tuote itsessään pitää sanansa mattaavasta pinnasta. Tällä rasvanaamalla se on oikeasti tärkeä ominaisuus ja tämä teki sen. Kunhan Skin perfection-haaste on ohitse ja tuotteet kulutettu antaumuksella loppuun, tämä todella tulee taan minulle päivä käyttöön. Aamulla tämä voide todellakin sopii hyvin meikin alle. Ja vaikka tämä on Young - eli nuorille tarkoitettu, taitaa tämä sopia teini-ikää imitoivalle iholleni oikein oivasti.

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp shampoossa taitaa olla enää yksi käyttökerta jäljellä. Vaikka normaalisti en pidä ruusun tuoksusta, on se tässä shampoossa sopivan mieto ja makea. Tästä ruusun tuoksusta siis pidin. Shampoo pesee oikein kivasti ja koin, että se sopii kuivalle päänahalleni todella hyvin. Hah, onko vähän ristiriitainen kroppa mulla? :D On! Voisin jopa ostaa tätä uudelleenkin, mutta muiden shampoiden tekevän kohtuullisesti samaa paremmalla tuoksulla, taidan jatkossa valita jonkun muun.

BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljyä käytin tehohoitona päänahalleni ennen saunaan menoa kuivilla hiuksilla. Voi luoja, tää todella teki hyvää mun päänahalle! Muutamia päiviä käytön jälkeen päänahka voi niin hyvin, että ihan hämmästyin. Nyt kun pieni testeri meni kahden kokeilun jälkeen loppumaan, olen vahvasti sitä mieltä, että mun on saatava joku vastaava tehohoito vakikäyttöön. Tykkäsin tästä kovasti, hentoinen ruusuntuoksu tässäkin, mutta sekään ei haitannut. Tehohoitona käytettynä varoitan, hiukset tulevar rasvoittumaan päivässä, mutta rauhoittuu kyllä muutaman parin pesun jälkeen. Päänahalle tekee kyllä niin hyvää.

Viimeisenä vielä Lumene Arctic Sand  roosanauhna kynsilakka. Tykkäsin, voi miten tykkäsinkin tästä! Kuivui ihan salaman nopeasti. Sopivan karhea hiekkapinta ja mitä söpöin sävy. Tässä vielä minun lokakuun roosanauhakynnet.




Peukalossa ja nimettömässä tätä Lumenen lakkaa. Muissa H&M ja roosanauhamerkki tehty vapaalla kädellä Essien lakalla. Tykkäsin näistä kynsistä ihan hirmu paljon :) Pitänee tehdä toistekin :)


Lokakuun boxi oli kokonaisuudessaan ihan kiva. Ei nyt päässyt kahden edellisen tasolle, mutta ei tämäkään siis huono ollut, ehei! Kaikki tuotteet kuitenkin sellaisia käyttötuotteita ja ihanan pinkkejä, mutta the wow jäi tästä jotenkin puuttumaan. Mutta nyt, nyt mun on mentävä avaamaan uusi boxi ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Mulla on ollut taas käytössä lakka ja päivävoide, muut jääneet vähemmälle käytölle. Saas nähdä mitä uudessa boksissa on, siellä se postissa nököttäisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis hiuslakka? :D No mut sun hiukset onkin aina niin upeasti :)
      Uus boxi on jo avattu. Siitä lisää toisessa postauksessa ;)

      Poista
  2. Multa sopivasti päivävoide loppui suunnilleen samoihin aikoihin kun boxi tuli joten pääsi tuo kasvovoide heti käyttöön. Ja olen tykännyt :) Muut onkin sitten vielä kokeilematta..

    VastaaPoista