Loppuneet tuotteet lokakuu 2014

tiistaina, marraskuuta 04, 2014

Hämmästyin taas kerran. Oikeastaan joka kerta, kun kuun loppuneita alan käydä läpi, saan kunnon leuka lattiaan efektin. Kyllähän niitä puteleita nähtävästi ihan kivasti joka kerta kuitenkin tyhjenee, vaikka olettamuksena onkin joka kerta se ihan pari putelia vaan. Tälläkin kertaa siis sain hämmästellä, että sen 11 tyhjää purnukkaa ja kaksi muuta kasvotuotetta odotti kuvaamista.


Enitenhän noita peruskäyttökosmetiikkaa multa tyhjenee, eikä varmaan ihme. Niitä kun nyt tulee ehdottomasti käytettyä eniten. Meikkejä näkee harvemmin, mutta onhan niitäkin aika silloin tällöin.


Aussien Miracle Moist Shampoolle kävi samoin kuin monelle muullekin shampoolleni. Kun hoitoaine poikkeuksetta aina loppuu ensimmäisenä, jää shampoot pohjalle odottamaan käyttöä. Nyt kuitenkin mein Cittarissa oli hoitsikoita tarjouksessa, ostin siis shampoille pareiksi erimerkin hoitsikat ja täähän on ollut mulle ihan järkytys :D Mä kun aina käytän saman merkin pesureita ja eri merkit sekaisin tuntuu pesu kummalliselta :D Mutta tykkään, tykkään todella kovin noista Miracle Moist pesureista. Tuoksu on niin huumaava ja tekeehän nuo hiuksille hyvää. Tuntuvat todella kosteutetuilta.

Pirkka Lady Shave Fruity tuli ostettua kesälomareissulla Itä-Suomessa, kun sääri- ja kainalokarvat oikein rehahtivat. Eihän se kesällä käy päinsä. Kovasti vaahtoava geeli oli oikein passeli karvojen ajeluun. Mä en oikein pysty pelkällä saippualla ajelemaan, kintutu kun lehottaa sen jälkeen ihan kirjjaan punaisina. Oikein toimiva on siis Pirkkakin, huomattavasti halvempaakin kuin vaikka Gillette. Voin siis jatkossakin ostaa tätä.

Yves Rocher Lime saippua, ah, ihana tuoksu tässäkin! Oikein perussaippua ja tuoksun perusteella voisin ostaa uudelleenkin. Ihanan raikas ja pirteä :)


Sitten kolme tuotetta, jotka muistaakseni kaikki on jo kertaalleen näkynyt täällä. Rexonan Lime Time käsisaippua, oikein toimiva. Perus, tuoksu ei nyt mikään maatamullistava. Saippuoita kun menee, niin kiva vaihdella aina. Oral-B White tuli aikoinaan Livboxista ja silloin en tainnut yhtään uskoa sen vaalennustehoon. Sitten käytin taas perus Pepsodenttia ja jaahas, hampaat näyttivät paljon tummemmilta. Ostin tämän siis uudelleen ja mielestäni hampaat hieman kirkastuivat. Ehkä tarvitsen vielä kolmannen tuubin todetakseni tehon ;) Rexona Shower Fresh roll-on on tällä hetkellä ykkössuosikkini. Ei tunnu päästävän hienhajua läpi ja on ihanan raikas tuoksu. Kainalotkin tuntuvat raikkaalta :)


Uuh, mä olen sitten rakastunut Misellivesiin! Sain veljen vaimolta Skeitiltä kesällä muutamia tuotteita itselleni, joita hän ei kokenut omakseen tai muuten vain vähän vääränlaisia tuotteita hänen iholleen ja joukossa oloi tuo L'oréalin Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water. Se oli sit kertakokeilulla menoa. Tuote poisti meikit todella hyvin kasvoilta, siis jopa sen mun kunnon pakkelikerroksen. Tykkäsin käyttää tätä myös lisäpuhdistuksena kasvoveden tilalla, sillä tämä tuntui puhdistavammalta. Myös aamuisin käytin tätä pesun sijaan. Koin tämän oikein toimivaksi ja Misellivesi on tainnut tulla mun kokoelmiin jäädäkseen.

Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask on finninaaman pelastaja naamio. Pahimpina finnipäivinä tämä on auttanut niitä kaikkein kirkkaimpia finnejä rauhoittumaan, finnit kuolevat nopeammin ja kasvot tuntuvat muutenkin puhtoisimmilta. Tämä on ollut ehdottomasti yksi lempi naamioistani. Naamio hieman kihelmöi iholla, varsinkin niiden tulehtuneimpien finnien päällä ja oikein tekee gutaa, kun tietää naamion tehoavan. Onneksi mulla on tätä nyt jo uus puteli. Mulla on jotenkin sellainen mielikuva, että tämä olisi lopetettu. Olenko väärässä? Korjatkaa jos olen.

The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser pohjustaja on ollut oikein oiva myös finninaaman pohjustukseen. Olen nyt jo testannut useampaa pohjustajaa ja monet kovasti silikonia sisältävät eivät tunnu kasvoilleni sopivan lain. Mulla pukkaa ihan parin tunnin sisään tuhottoman monta valkopäistä finniä ja tämä siis aina, kun pohjustajia olen käyttänyt. Tämä Tea Tree pohjustaja kuitenkin on tuntunut sopivan. Ehkä se on tuo teepuu öljy tuotteessa, mikä sitten pitää finnit kurissa, vaikka tämäkin sitä silikonia sisältää. Pohjustajan pitävyydestä en nyt lähtisi tällä rasvaiholla mitenkään erityisesti hehkuttamaan, mutta on se varmasti meikkipohjan kestoa lisännyt. Luultavimmin ostan tätä kuitenkin lisää. Vaikkei se välttämättä kestoa lisännyt niin hirveästi, niin riittävästi mun mittapuulla :D

Konjac sieniä lähti tällä kertaa roogeriin kaksin kappalein. Valkoinen normaalille iholle sopiva tuli Livboxista ja tuo musta rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle sopiva on ostettu kauan sitten jo. En huomannut näissä kahdessa sienessä mitään todella suuria eroja, mutta muuten koin niiden tekevän iholle hyvää. Olen käyttänyt näitä aina iltaisin kasvojen puhdistuksen perään ja tämän jälkeen siis vasta kasvovesi. Oikein kivalta on tuntunut, mutta tässä finninaamassa en kokenut mitään todella suuria muutoksia. Skeit oli ostanut itselleen tuon valkoisen normaalille iholle sopivan ja hän lahjoitti sen minulle, että saa itselleen herkänihon vastaavan. Eli käyttöön lähtee kyllä taas uusi sieni :) Sienen kesto sanottiin olevan yhdestä kolmeen kuukauteen. Valkoista käytin reilun kuukauden ja mustaa taas lähemmäs kolme. Uskoisin, että molemmat olisivat vielä kestäneet pidempääkin käyttöä, mutta hygieniasyistä pistin tuotteet pois. Uusi otetaan silti innolla käyttöön.

L'occitane Shea käsivoide oli ihanaa. Se imeytyi vallan nopeasti käsiin ja kosteusteho tuntui ihan hyvältä näin syksyllä. En usko, että pahimmilla talvipakkasilla olisi miun korppukäsille riittänyt. Kiva tuote ja L'occitaneahan mä sit tilasinkin lisää tähän tutustuttuani Livboxin kautta.


Vimoisena vielä viime jouluna lahjaksi saatu Bruno Banani Dangerous Woman. Tykkäsin tästä tuoksusta, mutta ei se silti ihan lemppareiksi yllä. Pehmeä tumma tuoksu, jossa ensituoksuna mustaherukkaa ja sydäntuoksuna kookosmaitoa ja kukkaistuoksuja. Koen tämän sopivan paremmin hämärtyviin iltoihin kuin kesän raikkauteen. Sen vuoksi tämä tyhjenikin vasta näin syksyn tullen. En välttämättä ostaisi uudelleen. Koen, että tämä sopii hieman paremmin ehkä minua nuoremmille.


Olikos tuttuja tuotteita teille? Kertokaahan omia mielipiteitänne, jos samoja tuotteita on käytössänne :) Saa myös vinkkailla omia suosikkeja, mä tykkään kokeilla uusia :)

Ja muistakaa, illalla tulee synttäriviikon arvonta numero kaksi ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Munkin pitää saada tuommoinen misellivesi, välillä kun on ollut meikitön päivä eikä millään jaksaisi pestä nassua mutta kasvovesi ei tunnu riittävältä niin tää vois olla just eikä melkein sopiva siihen.. Ootko käyttäny muitakin merkkejä, suosikkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä Garnierin vastaava. Tykkään siitäkin paljon, ehkä vähän enemmän kuin lorkun. Suosittelen testaamaan. Tää "pesee" just sopivasti :)

      Poista