Messusaalis(taja)

perjantaina, marraskuuta 21, 2014

Mä en muista mitkä ovat ensimmäiset messut, joissa olen koskaan käynyt. Mutta ensimmäinen muistikuva messuista joilla olisin ollut, on äidin ja isäpuolen kanssa MP-messut eli moottoripyörämessut. Enhän mä sieltä mitään kivaa saanut eikä ne silloin mitkään hekumalliset messut olleet, mutta jo silloin mulle on varmaan istuutunut päähäni ajatus, että mä tykkään messuilusta. Olen pienillä messuilla jo ollut töissäkin ja näin vanhempana mä olenkin alkanut koluamaan niitä ihan urakalla. Musta tuntuu, että musta on tullut messusaalistaja. Mä kannan joka kerta hirmuiset saaliit mukanani kotiin ja olen hyvin onnellinen niistä. Eikä siinä, mä olen onnistunut koukuttamaan jo monta muutakin messuiluun :D Seuraavan kerran meitä varmaan lähtee jo bussilastillinen shoppailemaan.

Viimeisin messuilu oli siis Outlet-messut, jossa käytiin neljän naisen voimin. Jokainen meistä melko hurja shoppailija ja me suhattiinkin messuja ristiin rastiin. Me oltiin vielä hyvissä ajoin paikalla, heti kympiltä, mutta harmillisesti puolet Helsingistä oli sähköittä ja jouduttiin odottamaan 11 asti, että päästiin sisään. Sitten me shoppailtiin ja hurjasti shoppailtiinkin. Meillä oli päivän jälkeen niin jalat kuin kädetkin kipeänä - kävelystä ja kantamisesta. Me saatiin monilta ihmisiltä hassuja katseita ja yksi mies jopa röhähti nauramaan kohdallamme. Okei, meillä oli kyllä ihan kamalasti kasseja. Mun auton takakontti oli päivän jälkeen täynnä.


Ostoksia tuli tehtyä ja kyllähän mun pitää päästä mun saalis esittelemään teillekin :) Mutta hah, joka kerta olen pitäytynyt budjetissani! Yhtään en ole tuhlannut enempää ja tällä kertaa vielä piti samalla ostaa äidille ja Skeitille, jotka eivät harmillisesti päässeet mukaan. Mutta tässä mun jäätävä saalis ;)

GLITTER läpinäkyvä laatikostp 20€
pinnit 3€
korvikset 5€/kpl

Mä olin katselut tuota ihanaa läpinäkyvää laatikostoa ihan kivijalkakaupassakin ja nyt kun se oli messuilla alennuksessa, oli mun ihan pakko saada se. Meikkejähän tuo tulee vetämään sisäänsä olenkin odotellut, milloin saisin sopivan hetken järjestellä niitä. Aika vain tuntuu katoavan käsistä. Noita tuplakorviksia olen katsonut jo monen ihmisen korvilla ja saanut himotuksen itsellenikin. Ostin heti kahdet ja lisääkin noita saisi siunaantua. Kassalla oli vielä sopivasti pinnejä, lähtivät nekin mukaan, josko innostuisi hiuksia laittamaan :D


FABIO DERICCI kengät 15€/pari

KENKIÄ!!! Mä olen ollut joka kerta ihan onnesta soikeana, kun messuilla on ollut saatavilla ihania kenkiä. FabioDericcin pisteellä ne myyjät tunnistaa jo mut...tuota...olen joo shoppaillut siellä aika paljon. Ja tälläkin kertaa mukaan lähti kolmet kengät, joista yhdet oli äidille. Yhteensä me tyttöjen kanssa roudattiin vissiin kuudet parit kenkiä sieltä. Saatiin kunnon ryhmäale, kun kerralla lähti niin monet. Ja mä olen kyllä ollut tyytyväinen näiden kenkien laatuun ja tuntuun. Eikä todellakaan olleet kalliita vaikka hajoaisivatkin. Mä rakastuin noihin molempiin kenkiin kertaheitolla. Vai mitä sanotte? Alemmat sopii täydellisesti mun konjakkisen nahkatakin kanssa ja mustat nyt vaan sopii kaikkien kanssa. Ja multa oikeasti puuttui mustat nätit nilkkurit. Saappaat odottavat vielä käyttökertoja, mutta nilkkurit ovat olleet jo muutaman kerran jalassa. Okei, mun on totuteltava niihin, ne on tosi korkeat :D

FORSMAN TEA 8€/ 6pss
NORDQVIST teet 5€/2pss+muumirasia 1€/easypaketti

Teetä nyt ei vaan voi koskaan olla liikaa! Me Niksun kanssa lillitetään sitä niin paljon, että pussit hupenee nopesti tyhjäksi. Ja meillä käy myös moni muukin juomassa teetä. Sitä ei siis koskaan voi olla liikaa :)

LUMENE Kynsilakanpoistoainepurkki 9€
Kiillot ja punat (kipossa)
Spot Delete 5€
Anti Shine kasvovesi 5€

Lumenella tuli pieni sekoaminen. Tästä kuvasta puuttuu nyt kynsilakat, niitäkin tuli siis ostettua. Lumenen pisteellä oli hauska tarjous, täytä kuppi (tietyt tuotteet joista sai valita) niin täyteen kuin saat ja se maksaa 18€. Mähän pelasin siinä tovin tetristä, että saan kupin mahdollisimman täyteen ja mielestäni onnistuin siinä aika hyvin ;D


Tässä mun tetris saavutus ja kippohan oli äärimmilleen täytetty :D Eli kynsilakkojakin löytyi reipas määrä. Ja siis muutenhan nuo kipossa olleet tuotteet olisivat maksaneet 3€ kappale tai kaksi kappaletta 5€ ja mähän sain purkin reippaasti halvemmalla.

ESSIE 5€/kpl
L'ORÉAL 2€/kpl
LUMENE (kipossa)

Kynsilakkasaaliini oli melko tuhti. Mutta eihän nuo kaikki olleet mulle, puolet menee Skeitille. Kaikki Essiet, niiden vieressä kaksi L'orélia sekä kaksi Lumenea oikeasta reunasta. Mulle sitten muut.

MAYBELLINE silmäpaketti 7€
huulikiilto 2€
GARNIER Misellivesi 6€
kasvovesi ilmainen

Lähti Lorkun pisteeltä vielä muutakin matkaan. Ripsari-rajaus paketti oli vain niin houkutteleva. Garnierin Misellivesi on nyt ihan ykkönen, joten halvalla kun sai, pakko ostaa. Huulikiilto oli niin syötävän herkullisen värinen, ettei sitä voinut jättää pois. Kasvoveden sain sitten vielä ilmaiseksi mukaan, kun kassatyttöjen kanssa siinä rupateltiin. Olin ihan innoissani, kun sain vielä moisen kokeiluun :)

L'ORÈAL Men Expert 5€/kpl

Ja pitihän sitä Niksulle näiltäkin messuilta jotain tuoda, hän osaa jo odottaa, että joka kerta saa jotain kivaa :D Lorkun pisteeltä lähti siis kasvohoitojuttuja, mä kun olen saanut hänet vähän innostettua kosmetiikasta ;D

Sitten tuleekin totaalisekoaminen. Messuilla kuulutettiin juuri sopivasti Seppälän hintojen romahtamisesta, kun me osuttiin paikalle. Alkujaan hinnat olivat -50% jo alennetuista hinnoista, mutta he ilmoittivat juuri, että hinnat lasketaan -80%. Tavara lähtee siis oikeasti lähes ilmaiseksi pois, me tyttöjen kanssa pistettiin turbovaihde silmään ja luoja mikä määrä vaatteita meidän mukaamme lähti :D Kuvat harmillisesti huonoja, tiedättehän...valo.

SEPPÄLÄ Bleiseri 10€ -80%

SEPPÄLÄ Bleiseri 10€ -80%

SEPPÄLÄ Neule 10€ -80%

SEPPÄLÄ T-paita 4€ -80%

SEPPÄLÄ T-paita 4€ -80%

SEPPÄLÄ T-paita 4€ -80%

SEPPÄLÄ Neule 10€ -80%

SEPPÄLÄ Karvakaulukset 3€ -80%

SEPPÄLÄ Hame 5€ -80%

SEPPÄLÄ Takki 20€ -80%

SEPPÄLÄ Neulemekko 10€ -80%

Eikös ole aikamoinen saalis. Kuvista puuttuu vielä mustat farkut, mutta en jaksanut mennä sovittamaan niitä ja näin ollen saivat uuden kodin äidin luota. En pitänyt bootcut farkuista sittenkään, joten äidille olivat sopivat :) Ajatelkaas, mun loppusumma näille oli kokonaisuudessa 108€, mutta alennusten jälkeen jäi maksettavaa enää 21,60€. Siis hurja alennus. Olisi mieli tehnyt oikeasti tutkia vielä tarkemmin rekit läpi, mutta mitenkään ei jaksanut enää. Meillä meni muutenkin tunti pelkässä jonossa. Ihania juttuja sain kuitenkin :)

Vielä viimeisenä hyökkäsin takaisin Outlet Tukun messupisteelle ja hain siltä muutamat kivat jutut kotiin. Onneksi tuo liike löytyy Jumbon Flamingon puolelta, kun niin monta kivaa juttua jäi ostamatta.

OUTLET TUKKU viltti 4€

Tuo viltti oli viimeinen kappale ja tuokin oli toiminut mallikappaleena. Sain sen sitten vielä hieman normaalia hintaa halvemmalla. Nyt en raaski laittaa sitä mihinkään, ettei meidän rakkaat elukat heti mene karvoittamaan sitä :D

OUTLET TUKKU lääkelaatikko 5€

Söpö lääkelaatikko. Meillä on lääkkeet säilyneet vähän huonosti vain keittiön kaapissa, mutta nyt tähänkin tulee muutos :)

OUTLET TUKKU purkki nameilla 9€

Ja viimeisenä vielä Sweet Things purkki, eikö olekin söpö? En voinut vastustaa sitä. Nyt meiltä löytyy jatkossa aina keittiön pöydältä jotain pientä makeaa :)

Mitäs sanotte tämänkertaisesta saaliista? Saalistaja itse on ainakin kovin onnellinen :)

Ja hei, ihanaa kun on taas perjantai. Huomenna on tiedossa kiva päivä, siitä sitten lissää myöhemmin. Mukavaa viikonlopun alkua muruseni <3

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Tuolta outlet tukusta ostin uuden lyhtyni, joka kunstansi hurjat 5e. :D
    Sä olet kyllä sellanen messuhai, että alta pois. Haluaisin joskus olla näkemässä, kun itsekin rakastan tuolla haahuilua. Me ollaan aina samoilla messuilla, eikä törmätä. Ens kerralla laitan sulle viestiä, niin sovitaan messutreffit. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin messutreffit! Sen yhden kerran törmättiin ja sitten ollaan aina menty ohi, voi höh.
      Mut kyllä mä taidan olla aikamoinen messuhai :D

      Poista
  2. Aika huikeet shoppailut kyllä! :D Hienosti täytit purkin Lumene-tuotteilla! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Ja mä kyllä testasin muutamankin eri tavan täyttää tuon purkin, että sain sen ihan äärimmilleen :D

      Poista
  3. WAUUUUU, mikä shoppailija. Muistuttaa mun usa aikoja, kun siellä shoppailu oli juuri tuollaista eikä niin että ostat vain yhden paidan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, säkin olet siis ollut kunnon shoppailuhai :D Mut sen kerran kun halvalla saa ;)

      Poista
  4. Hehe, Cami sen sanoikin, aika kreisi messuhai sä kyllä olet!! :D Vitsit että olis ollut itsekin kiva päästä vähän tonkimaan tonne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kai mä tosiaan olen :D Sun pitää kans ens kerralla lähteä mukaan! Siihen samaan junaan vaan ;)

      Poista
  5. Oooh mikä saalis <3 Miksei täällä päin oo ikinä mitään tollasia messuja?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kuules muruseni sä hyppäät sit junaan ja tuut kans messuilemaan tänne :)

      Poista
  6. Ei hurja mikä saalis!! Ihania ostoksia, oon taas kerran niin kade et multa jääny nääkin messut väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, mä todellakin saalistin ;D Sun on maisu ihanaiseni kans tultava ehdottomasti. Kuinkahan monta kertaa ollaan tästäkin jo puhuttu? :o

      Poista
  7. Oho mikä läjä! Kengät ja lasipurkki olivat mun suosikit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läjä todellakin :D Kädet kasvoi varmaan 5cm kun kannoin kaikkia noita pusseja :D

      Poista