Keltaisesta neutraalimpaan

lauantaina, joulukuuta 20, 2014

Mä olin eilen ihan zippi. Siis ihan totaalisen tööt. Töistä kun pääsin kotiin, piti hommia vielä jatkaa, sillä nyt on kiire aika. Se on tää joulusesonki. Vihdoin kun sain hommat loppuun ja syötyä, köllähdin sohvalle ja siihen jäin. Pilkin koko loppu illan. Skeitin kanssa vielä rupateltiin puhelimessa jouluruoista ja sitten olin valmista kauraa nukkumaan. En yksinkertaisesti enää jaksanut tulla koneelle näpyttelemään. Olin kuitenkin näpytellyt koko päivän jo. Tänään ollaankin sitten hoidettu jouluruoka ja lahja ostoksia. Huomisen ajattelin pyhittää siivoukselle, sekin kun on tässä jäänyt. Niksu meinasi lähteä vielä ostoksille. Meillä alkaa sitten olla joulu pulkassa :)

Onneksi me saatiin jouluksi tehtyä jo jotain uudistusta kodille. Tai johan tää maalaus tehtiin kesälomalla, mutta nyt vihdoin on saatu tv-taso ja hyllytkin seinälle. Vielähän tämä on silti kesken, mutta jes, keltainen sävy on nyt peitossa! Ja hei, osa listoistakin on katossa, edellisessä kodissa nekin kun odotti paikoilleen pääsyä kaksi vuotta :D Tässä vielä kuvia siitä vanhasta olkkarista... Onneksi tämä on takana päin.
Mustat huonekalut saivat siis väistyä. Sohva on kyllä vielä sama vanha, mutta sekin pitäisi joskus uusia. Mutta sit joskus.

Tällaista meillä on tällä hetkellä, väri heiman muuttunut.


Vielä eteisen sininen näkyy... sekin pitäisi pian saada peittoon.

Mitäs sanotte muutoksesta?

You Might Also Like

20 kommenttia

 1. Wau, ihan huikeasti raikkaampi nyt. Keltainen voi olla myös raikas, mutta toi oli tosi tunkkainen sävy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Joo, luulis että keltainen olis raikas, mutta tuo oli kyllä jotain ihan muuta. Ja tuo katon väri tekee myös hirmuisesti.

   Poista
 2. Kivan näköistä, näyttää kyllä ihan erilaiselta!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo tv-taso ja sen yläpuolella oleva kaapisto! Ja kylläpä raikastui olkkarin ilme paljon muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Ikeasta :) Tykästyttiin Niksun kanssa molemmat niihin. Kiitos :)

   Poista
 4. Todella hyvältä näyttää, hyvä te!

  VastaaPoista
 5. Wau, muuttui ihan erilaiseksi ja todella kaunis harmaan sävy!:)) Tv-taso varsin hieno, itseltä löytyy samanmoinen :P Hihi :) Kiirutta täälläkin pitää, nytkin klo 07 alkaa työt...huoh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ewe murunen ♥ Mietittiin pitkään tuota harmaan sävyä, mutta kyllä mekin ollaan tyytyväisiä :)

   Poista
 6. Uskomatonta miten paljon värit saakaan aikaan!
  Huikean hieno muutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija murunen ♥ Värit tekee kyllä ihan hirmuisesti. Arvaa vaan miten kovasti odotan, että pääsen muistakin väreistä eroon :D

   Poista
 7. Oh wauuuu! Aivan upea muutos ja toodellakin kannatti <3. Siis upea muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru ihanainen ♥ Ja remotti jatkuu tänä vuonna entistä kovemmin :)

   Poista
 8. Ihanalta näyttää! Seinien harmaan sävy näyttää tosi kivalta. Jesjes, kyllä kannatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruseni ♥ Me pähkäiltiin pitkään tuota harmaata. Haluttiin mahdollisimman neutraali, ei taittaisi kovasti lämpimään tai kylmään. Aika hyvä tuo on, tai ainakin me tykätään :)

   Poista
 9. Todella kaunis lopputulos! :) Mä rakastan sisustuksessa vaaleita sävyjä, ja olen vähän harmissani meidän uuden kodin tummemmasta tunnelmasta. Täällä on kaikki pinnat ihan vastikään uusittu, eikä mies nyt oikein jostain kumman syystä innostu rempasta.. ;D No joo, ehkäpä kestän tumman lattian kun kuitenkin melkein kaikki huonekalut on valkoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Juille ♥ Meillä oli todella pitkään tumma kausi, mutta nyt ollaan molemmat ihastuttu vaaleeseen ja sellaiseksi olisi tarkoitus koko koti rempata :) Onneksi teilla on huonekalut vaaleita :)

   Poista
 10. Uskomaton muutos, todella tyylikäs nyt :)

  VastaaPoista