Livbox - marraskuu 2014 arvostelu

tiistaina, joulukuuta 09, 2014

Pakko myöntää, tässä kuussa olen jo ehtinyt odottamaan Livboxia. Oikeasti olen odottanut sitä kamalasti. Olin ihan varma, että boxi olisi tullut viime viikolla ja niin sitten perjantaina kuitenkin tuli se todellisuus hetki, etten päässytkään ihastelemaan uutta kosmetiikkaa. Tällä viikolla boxin on jo pakko tulla, ihan pakko. Toivottavasti jo vaikka heti tänään.


Viime kuun boxi on nyt tutkailtu, testattu ja valmis arvosteltavaksi. Pakko sanoa, että marraskuun boxi ei lopulta sykähdyttänyt ihan hirmuisesti. Se oli taas kategoriassa ihan jees, mutta hieman harmitus lopulta jäi. Kiva oli tietysti taas tutustua ihan uudenlaisiin tuotteisiin, mutta yksikään niistä ei lopulta ollut niin mahtava, että todella olisin kokenut kosmetiikkarakastumisen.

Natural Coden huulikiiltokynä sävyssä 1 Cotton candy oli lopulta tämän boxin kivoin tuote. Joskin olen parempiakin huulukyniä testannut. Mielestäni jopa Hennesin yksilöt menee tämän ohi heittämällä. Tämän koostumus oli jotenkin kuivaa ja tymäkkää. Mielestäni se ei myöskään tuntunut huulilla ihan nin kivalta kuin muut vastaavat testaamani. Sävy on kyllä oikein kiva, kesäinen, joten hämmästelin sävyvalintaa talviboxiin.Näitä huulipunakiiltokyniä on hirmuisen kiva pitää mukana laukussa. Mielestäni näitä on helpompi lisätä huulille nopeasti entä tavallista huulipunaa. Tykkään näistä siis ihan mielettömästi, mutta juurikin tämä yksilö ei yltänyt kärkisijoille. Tymäkkä tuntu antoi miinuspisteitä, vaikka sävy olikin ihana.

Bernard Cassiere mustikkanaamiosta odotin ihmeitä. Aiemmin boxista tullut suklaakuorinta oli jotain niin ihanaa, että mustikkanaamiolta odotin vähintään yhtä ihanaa kokemusta. Harmi, niin ei kuitenkaan käynyt. Vaikka videollani totesin, että naamio tuoksuu ihanan mustikalle, oli totuus hieman eri kun sain sen lopulta kasvoille. Ei se niin mustikkainen ollutkaan. Melko teollinen haju eikä se oikeastaan innostanut tuoksultansa yhtään. Muuten tuote oli kyllä hyvä! Jopa vähän hämmästyin miten hyvin se sopi tähän finni-ihoon. Se rauhoitti pahimpia punoituksia ja ihan kuin jopa pahiten tulehtuneet finnit olisivat hieman rauhoittuneet. Eli naamio oli muuten kyllä kiva, mutta se tuoksu lopulta ei iskenyt sitten yhtään.

Marvis hammastahnan puteli on ihana, jotenkin kivan retro. Tahnan makuelämys oli myös ihan omaa luokkaansa, Cinnamon mint, kaneli-minttu. Kyllä vain maistoin molemmat maut ihan täysin ja kohtuullisen raikas hampitahna silti oli, vaika pelkäsin saavani joulupuuroefektin suuhuni. Mutta se mikä mua ihmetyttää, kun nämä Marvikset tahnat ovat fluorittomia, että eikös fluori nimenomaan ole hyväksi hampaille? Vai olenko mä nyt ymmärtänyt lapsesta saakka jotain aivan väärin. Tämän tahnan koostumus oli myös inha käytössä, se muuttui suussa vetiseksi vaahdoksi ja onnistuin monta kertaa lurauttamaan ne suustani ryntäille. Hirveen kiva aamuisin, kun puhdas paita päällä. Pesun lopputulos ei myöskään olut ihan haluttu. Mun mielestä hampit jäi vielä vähän likaisen tuntuisiksi tämän käytön jälkeen. Meistäkään ei tullut parhaita kavereita.

Bangerheadin pinsetit lähti heti paketista käyttöön ja testaukseen. Mä nypin yleensä joka toinen päivä kulmakarvojani. Tai ainakin silloin kun ne rehottaa ihan kamalasti :D Mä olen tullut todella kriittiseksi, millaisilla välineillä mä karvojani nypin, sillä onhan se nyt inhottavaa, jos et saa pinseteillä karvoja irti vaan nyhdät ihon kipeäksi. Tai vaihtoehtoisesti pinsestit sitten katkaisevat karvat ja lopputulos näkyvä sänki. Harmillisesti tämä jälkimmäinen osuu näiden pinsettien kanssa yksiin. Nämä katkaisivat multa karvat poikkeuksetta joka kerta. Sitten mä nyhdän sitä sängenpäätä kulmien iho verillä. Mulla on Tweezermanin pinsetit ja ne on niin hyvät, ettei ole vielä voittajaa niille löytynyt. Kyllä nämäkin siis vielä käytössä jatkavat, mutta vain niille jämäkimmille karvoille.
   Ja tuo Bangerheadin alennuskuponki. Ei, en käyttänyt sitä. Mutta kyllä mä silti bangerheadille tilauksen tein :D Siellä oli vain sopivasti parempi tarjous, 50€ ostoksista 10€ ale. Sen mä käytin. Ja iih, se paketti odottelee mua parhaillaan Ärrällä.

Viimeisenä vielä Iberon irtoripset, tuote joka ei mulla kyllä oikeastaan päässyt käyttöön. Ensinnäkin, mä en vain osaa laittaa irtoripsiä. En edelleenkään vaikka olen kovasti harjoitellut. Mä en vain tajua miten ihmeessä ne saa pysymään. Kikka kakkoset ja kolmosetkin on jo testattu. Testasin toista noita ja ensimmäinen havaitsemani asia oli, että näissä ripsissä on kamalan paksu ranka ja jo se teki hommasta haastavaa. Toisekseen mielestäni liima ei ollut tarpeeksi tymäkkää. Okei, tässä päästään siihen, että totaali amatööri on asialla, joten lopputulos ja arviointikin on sen mukainen. Mutta testaan, varmasti testaan vielä ja harjoittelu kuulemma tekee mestarin.


Mutta harmillisesti tämä boxi ei sitten lopulta säväyttänyt ihan niin täysillä kuin muutama edellinen boxi. Ihan kiva kategoriaan pääsee kyllä. Mitäs te tykkäsitte marraskuun boxista?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tämä oli niin tylsä boksi, että jäi ihan kuvaamatta ja kirjoittamatta itseltäni! Fluori kovettaa kiillettä, eli on sen kautta hyväksi hampaille, mutta fluori on myös aikamoinen myrkky. Sen vuoksi markkinoille tulee näitä fluorittomia tahnoja, koska tiedän ihmisiä, jotka eivät halua fluoriin koskea. Ja omassa lapsuudessa suositeltiin vielä fluoritabletteja, apua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos loistavasti informaatiosta :) Nyt taas on vähän viisaampi :)
   Mutta joo, tylsä on aika hyvä sana kuvaamaan boxia.

   Poista
 2. Omani taisin haukkua lyttyyn :D Fluoria aloin tutkimaan kysyttyäni samaa omassa blogissani. Se on myrkkyä kyllä, etenkin ilmeisesti lapsille (kokonsa takia ymmärsin). Joten lienevät vaihtoehto. Vaan minä lähdin ihan siitä, että jos nyt en varsinaisesti syö sitä tahnaa vaan kuuliaisesti syljen pois niin hyödyt ovat paljon kovemmat kuin haitat. Kovettaa kiillettä ja pysäyttää reikiintymisen, saattaa jopa aiheuttaa ilmiön, että reikä "paranee" jos on kyse pienestä alusta. Tiedä häntä mikä on totuus, mutta omat hampaani tulivat mielestäni puhtaammiksi fluorihammastahnalla joten sillä mutu-tuntumalla minä ainakin toimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mäkin silti haluan sen fluorin käyttää. Mulle hampilääkäri suositteli vielä nestemäistä fluoria purkuteltavaksi. Eli kyllä minäkin pitäydyn silti siinä.

   Poista