Livbox - joulukuu 2014

torstaina, joulukuuta 11, 2014

Voiko kirjekuorien liiman nuolemisesta tulla pöhnät? :D

Hyvin ajoitettu taas kerran boxin tulo ja etäpäivä. Tai pakko tässä vaiheessa kiittää äitiä, joka Thaikkujen matkan jälkeen tuli moikkamaan tytärtänsä ja käytti koiraa pihalla, ja onnistui saamaan postiauton kiinni ja sai mulle boxin suoraan kotiin :D Pakkohan siinä oli hetkeksi pistää hommat tauolle ja käydä boxin kimppuun. Kuten aiemmin kerroinkin, niin tässä kuussa ehdin boxia jo malttamattomana odottaa. Mutta tässä kuussa boxi tulikin mielestäni normaalia vähän myöhemmin.


Oli ihana saada jouluisen näköinen paketti, ihana joulunpunainen sävy koristi boxia. Silkkipaperien sisältä löytyi kovin monta kartonkikorttia. Ihan hämmästytti mitä kaikkea niissä oikein luki. Ajattelin, että meille olisi laitettu joulukortit, mutta kartongit kertoivatkin lisätuotteista. Perussisältöön kuului viisi eri tuotetta sekä suklaata, joka oli laitettu pieneksi lahjaksi. Mahtavaa :)

Vichy Aqualia Thermal Rich kosteusvoide on ihanan söpössä näyteputelissa. Erittäin hyvänkokoinen näyte onkin, tästä pystyy taas muodostamaan kunnon mielipiteen tuotteesta. Aqualian sanotaan olevan vahvistava ja rauhoittava voide, joka parantaa ihon omaa kosteustasapainoa. Mun naama elää edelleen ihan omaa elämäänsä enkä tiedä mitä tuotteita sille olisi hyvä laittaa, mutta jos tämä korjaa kosteustasapainoa, niin eikös sen pitäisi avittaa liikarasvaisuuteenkin?

Mä todellakin tiedän, että mun pitäis käyttää jalkavoiteita, silla mulla alkaa olla karheat jalkpohjat. Mulla odottaa monta voidetta testausta ja sain vielä yhden lisää. LV Täyteläinen jalkavoide nyt taas muistutti, että niitä voiteita oikeasti pitäisi käyttääkin. Eli josko nyt muistaisi sitten testatakin.

Jee, jee!! Tässä boxissa tuli meikkejä. Oikein kaksin kappalein. Paese on merkkinä tuttu boxista jo ennestäänkin ja tällä kertaa merkiltä tuli silmärajauskynä mustana, jossa on hopeisia glittereitä. Oletettavasti sävy 19, joka löytyi kynän kyljestä. Mahtavaa, tykkään ihan hirmuisesti jo pelkästä ajatuksesta. Toivottavastsi toimiikin hyvin. Olen kuitenkin ollut äärimmäisen utelias muiden boxien sisältöjen suhteen ja sain selville, että toiset ovat saaneet Paesen tilalla Clarinsin meikinpohjustajan. Pakko sanoa, että tällä kerralla olisin mieluummin ottanut sen. Multa alkaa meikkikyniä löytymään jo ihan mieletön määrä, mutta pohjustajia mulla ei ole kuin yksi enää. Noh, näin tällä kertaa.

Myös ripsivärit olivat boxeissa erilaiset, joskin käsittääkseni Rimmeleitä molemmat. Toinen meikkituote boxissani oli siis Rimmel ScadalEyes Retro Glam Mascara. Mustassa hylsyssä oleva ripsari ei kaupassa olisi kyllä ulkonäöllisesti houkuttanut, joten ostamatta olisi jäänyt. Mielestäni onkin siis ihan mahtavaa, että boxissa tulee ripsareita, niin näytteitä kuin täysikokoisia. Näin voi löytää seuraavan mahtiripsarin mieluumin. Mä en meinaan ainakaan raaski ostaa uutta täysikokoista kaupasta, jos tuote ei miellytäkään. Tulee aina ostettua se sama vanha tuttu. Joskin mun ei ole tarvinnut pitkään aikaan ostaa, kun noita ripsareita on jotenkin kummallisesti kertynyt :D Mielenkiinnolla siis testiin tämäkin.

Calvin Klein Reveal tuoksunäyte on taas pakattu fiksuun pieneen suihkepulloon. Tällaiset tuoksunäytteet saavat multa myös peukun. Helppo testata. Mun tuoksuhulluun ei kyllä mene ihan yksiin migreenini kanssa. Rakastan tuoksuja, mutta ne saattavat aiheuttaa mulle myös päänsärkyä. Senkin uhalla aina nuuskuttelen tuoksuja oikein urakalla. Eli nenu hommiin :)

Ja sitten vielä ne suklaat. Oikein tryffeleitä, Duc d'O merkkisiä :) Nams!


Sitten niitä lisäkartonkeja. Toinen niistä kertoi taas jaetusta ilosta, tällainen on ollut ennenkin. Niksu tykkää, kun pääsee taas tuoksuttelemaan uutta tuoksua. Kovasti tuo on jo kysellyt miesten Livboxin perään ja harmillisesti olen saanut joka kerta sanoa, ettei vielä ole kuulunut uudesta. Jokohan ensi vuonna saataisi seuraava. Täällä olisi yksi innokas mies. Calvin Klein Euphoria tuoksu meinasi karata boxista jo muualle ennen kuvaamista, kun Niksu olisi heti halunnut käyttöön. Enpä antanut :D Mutta nyt sitten hän pääsee testaamaan.


Kolmas kartongeista olikin sitten kiitos kortti. Voi miten olin iloinen. Taas meitä pitkäaikaisia tilaajia muistettiin ja tällä kertaa saimme Jamelan 24K Kultakollageeni silmänalusnaamiot. Näitä näin monien silmänalusilla I Love Me-messuilla ja ihmettelin mitä ne ovat. Nyt pääsenkin itse testaamaan niitä. Olin näistä tosi iloinen. Ja pakko sanoa, että nämä pitkäaikasen tilaajan kiitos tuotteet ovat olleet ihan mahtavia.

Tästä boxista tykkäsin taas kovin ja auttoi edellisen boxin harmitukseen hyvin. Mitäs siellä ollaan mieltä joulukuun boxista?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tykkäsin kanssa boxista, vaikka kynän tilalla olisi mieluusti voinut se pohjustaja olla ;) kynä jääkin varmaan käyttämättä, etenkin kun siitä noita hilusia löytyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilusia :D Kokeile, saatat vaikka tykästyä ;) Mutta se pohjustaja olisi kyllä kiinnostanut kovin.

      Poista