Miesten Livbox marraskuu 2016

perjantaina, marraskuuta 11, 2016

Tulevana sunnuntaina vietetään isänpäivää. Tämä on meille ensimmäinen isänpäivä, jolla on todella merkitystä. Tai siis Niksulle sillä on suuri merkitys. Vaikka poikamme ei ole vielä syntynyt, on hän silti niin vahvasti läsnä meidän jokapäiväisessä elämässä. Niksu höpöttelee pojalle ja molemmat odotamme häntä saapuvaksi. Vielä emme sen ihmeemmin juhlista isänpäivää. Niksu vielä harmillisesti on töissä koko päivän, mutta varmasti keitän aamukahvit ja jotain pientä lahjusta. Yhden hankinkin jo ja se on miesten Livbox. Niksu on tykännyt kovasti näistä mustista mysteeriboxeista ja hänkin on niistä löytänyt itselleen uusia suosikkeja käyttöön. En siis miettinyt kahta kertaa, kun uudesta miesten boxista ilmoitettiin. Tietysti tilasin hänelle lahjaksi. Tuli vähän ennen isänpäivää, mutta yllätys oli silti, kun paketin haki :D


Miesten Livbox maksaa 19,90€ ja niitä on ollut nyt muutaman kerran vuodessa. Tämän kertaisessa boxissa tuli yhteensä yhdeksän tuotetta, joista moni pääsikin jo Niksulla käyttöön. Harmillisesti onnistuin hävittämään tuon tuote esittelykortin tänne remontin keskelle, joten en tarkasti voi kertoa tuotteista mitä boxista tuli. Onneksi kuvasta kyllä näkee hyvin.


Niksun ehdottomiksi suosikeiksi nousivat Biozellin suolasuihke, idHairin vaha ja David Beckhamin tuoksu. Dove on ihan ok, samoin Lumenen kosteusvoide. Naturalin partaöljy ei saanut Niksulta hehkutusta kerran kokeilun jälkeen. Niksulla on erittäin tuuhea parta, mutta hän ei sitä kyllä tykkää kasvattaa. Öljyisestä tunteesta iholla ei myöskään pitänyt.
Redkenin shampoo on vielä testaamatta. Jordanin hammastahna maistui ihan kamalalle ja hamaslankaimet nyt tietysti saa pelkkää plussaa.

Kokonaisuudessaan oikein miellyttävä miesten  boxi siis, vaikka kaikki tuotteet eivät olleetkaan ihan sitä ominta juttua.

Oikein ihanaa isänpäivää kaikille iseille ja tulevillekin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Tuohan näyttää ihan yllättävän hyvältä! Olisi hauska idea vaikka joululahjaksi, jos ei ole ihan varma, mitä toiselle hankkii. :)

  Dodiin ja nyt saat kertoa mitä mieltä olit outlet-messuista ja mitä kaikkea kivaa löysit sieltä?? ;)
  Itsellä meni kyllä niin yli budjetin, mutta oli kyllä pari niin hyvää löytöä, että en valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hitsin hyvä joululahjaideakin :) Meillä ainakin on aina otettu ihan mielellään vastaan näitä yllätysboxeja :D

   Arvaa vaan, mulla ei mennyt rahaa oikeastaan ollenkaan. Yhden korun ja viltin vain ostin :D Mun mielestä siellä ei oikein ollut nyt mitään kivaa. Koska kenkiä en voinut ostaa :P

   Poista