Viikko 44

maanantaina, marraskuuta 07, 2016

Väsymys, turvotus ja nälkä, niistä on mun tämä maanantai tehty. Viime yönä sain nukuttua vaivaisen neljä tuntia. Poika päätti pistää jumppatuokion pystyyn puoli neljän aikaan aamulla ja sen jälkeen en saanutkaan enää unen päästä kiinni. Oma vika tietysti, kun ilta venyi remontin takia vähän myöhäiseksi, mutta senkin ajan mitä saisi nukkua, niin joku muu pitää hereillä. Tähän sitä on nyt sitten opeteltava. Vielä kyllä nukkuisin mielelläni, kun oikeasti saan. Kohta asiat onkin ihan toisin. Ja turvotus, mistä sinäkin tiesi mun kroppaan löysit? Sormet on kuin ylitäytetyt nakit ja jalat tuntuu ihan oudoilta. Hyvä, että kengät mahtuu jalkaan. Voisin veikata, että huonoilla yöunilla on jotain vaikutusta tähän asiaan. Vettä olen kuitenkin juonut erittäin hyvin. Vessassakin saa rampata vähän väliä :P Eikä ruoka tunnu saavan nälkää pois. Voisin syödä vaikka millaisen annoksen just heti nyt. Onneksi mun lounassalaatti oli sentäs hitsin hyvää, vaikkei se nälkää vienytkään pois. Näistä on mun maanantai nyt sit tehty. Odotan kotiinpääsyä ehkä eniten kovaa tänään. Loppuviikko onkin pakko ottaa taas iisisti ja varmaan jään kotiin töihin.


Nyt mä todellakin lasken päiviä mammaloman alkuun, kun kroppa ei oikeasti enää jaksa. Enää kaksi maanantaita jäljellä, kaksi kokonaista viikkoa ja vain 21.11. maanantai, jolloin tuon töihin jotain läksiäispullaa. Sit mä jään eirräin hyvillä mielin mammalomalle ja käyn todellisiin pesänrakennuspuuhiin. Tosin, ihan kuin niitä ei olisi jo tehty, aika paljonkin. Aika vaan kuluu ihan hurjaa vauhtia ja pelko kodin valmistumisesta korostuu päivä päivältä. Mistä sitä meinaan tietää, koska poitsu päättää masuelämän riittävän ja haluaa tulla maailmaan. Toiveissa on edelleen 1.1.2017, mutta eihän nää asiat koskaan mene miten haluaa :DMarraskuu tosiaan tuli, ihan varkain sekin. Laskettuun aikaan enää alle kaksi kuukautta ja tämän takia suunnattiin nokka kohti Ikeaa. Koska syntymäaikaa ei tosiaan voi tässä vaiheessa tietää, niin todettiin parhaimmaksi aloittaa tässä vaiheessa kuitenkin vauvan tarvikkeiden valmiiksi laitto. Sänky haettiin Ikeasta, tuosta meidän suosikki huonekaluliikkeestä :D Meillä sängyn patjoineen valitsi Niksu. Annoin hänelle täyhdet valtuudet hommaan ja pakko sanoa, että eipä tuo olisi paremmin voinut valita. Niksulle oli tärkeää, että sänky on just sellainen täydellinen. Tämä yksilö sopii täydellisesti meidän uuden makkarin sisustukseen, joka on kylläkin ihan täysin Ikeaa :D Seuraavaksi aloitan pyykkirumban, että vaatteet ovat valmiina pienelle tulijalle.


Meillä on nyt parista vuodesta ihanat muistot ensilumelle. Silloin kun me muutettiin tähän meidän omakotitaloon 6.12.2013 satoi ensilumi maahan. Me äidin kanssa vielä jännitettiin pakettiautossa, kun Niksu ajoi moottoripyörää siinä kelissä uuteen kotiin. Ehjänä onneksi päästiin kaikki. Mutta muistoihin jäi se ensilumi. Ja sama kävi tänä vuonna. Ensilumi satoi maahan, kun me kasattiin pojan sänkyä. Tätäkin tulee varmasti vanhana muisteltua siellä kiikkutuolissa. Me kuunneltiin lastenlauluja ja yhdessä kasattiin sänky paikalleen. Kyllä on elukatkin pyörineet mukana ihmetellen, mikä tämä kodin kokonaisvaltainen muutos oikein on.Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä yrittää jatkaa maanantai loppuun asti. Varmasti sammun tänään kuin saunalyhty. Mut sehän on vain hyvä tapa päättää maanantai ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa muruset! Mitä teidän marraskuuhun kuuluu?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää vauvan sänky. Kiva kun sulla on mahdollisuus tehdä töitä myös kotona.
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana sänky, istuu tuohon hyvin. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana sänky ♥ Ja nyt kuule niitä kuvia siitä makkarista! ärh. :D

  VastaaPoista
 4. Toihan onkin kätevä pinnasänky, kun säilytystilaa on alla! Me ollaan toistaiseksi katsottu pinniksiä käytettyinä tori.fi:stä. Eihän meillä vielä ole hoppu sille, kun vasta maaliskuussa meidän pieni olisi syntyvän.

  VastaaPoista