Ensimmäiset kesäkynnet

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2017

Mulla olisi teille niin paljon näitä meikki aiheisia postauksia. On meinaan tullut markkinoille nyt niin paljon kaikkia ihania uutuuksia! Ja niin monta sellaista, jotka pitäisi munkin päästä teille kertomaan. Aloitetaan nyt kuitenkin tästä yhdestä suosikistani. Yhdestä niistä liian monesta :D Maybellineltä on tullut vaikka mitä ihanuuksia, mutta tämä Color Show Neon Pastels sai kynsilakkahimoni jälleen syttymään. Tämä kesäinen herkku oli saatava kynsille heti sen saatuani.


481 Punchy Peach on ihanan persikkaisen pinkki hennolla shimmerillä. Erittäin helppo levittää ja kuivuikin nopeasti. Sopii tällaiselle touhukkaan lapsen äidille ;) Kynnet pitää olla kuivana pikavauhtia ja tämä kyllä onneksi melko hyvin siis kuivahti. Ainakin näissä nysäkynsissä. Ihan kamalan näköiset nämä mun kädet, ettehän anna sen haitata :D En osaa yhtään pitää pitkiä kynsiä, kun tuntuu, että aina olen niillä tökkimässä pientä miestä.

Tämä lakka on nyt viime kuussa tullut myyntiin ja kuuluu kesän kausikokoelmaan. Pakko sanoa, että kaksi muutakin sävyä himottaisi. Ihan kuin mulla ei noita lakkoja tosin olisi jo ennestäänkin :D


Pakko sanoa, että vaikka kädet ja kynnet ovat niin karut, tekee lakkakerros niistä miellyttävämmät katsoa. Ja voin kertoa, että joku pieni ihminen on äitinsä kynsistä myös erittäin kiinnostunut :D Pieni piristys siis äidille ja iso ihmettely lapselle :D Toimii :)

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

4 kommenttia