Äidin omaa aikaa

torstaina, huhtikuuta 05, 2018

*Postaus yhteistyössä BookBeatin kanssa*

Huh, miten hektistä aikaa täällä vietetään! Töihin on palattu, Oliver on mummin hoidossa päivät ja kotityötkin odottaa tekijää. Kyllä tuntuu tämän äidin aika olevan kortilla. Töiden jälkeen pitäisi tosiaan tehdä kotityöt, mutta samalla sitä haluaa viettää tietysti aikaa lapsensa kanssa, kun on jo päivän ollut erossa. Oma aika on todellakin nyt kortilla. Tällä hetkellä kuulen jopa omia ajatuksiani työmatkoilla sekä illalla ennen nukkumaan menoa :D Ja ne hetket tosiaan olenkin pyhittänyt aikalailla omiin juttuihin. Olen vahvasti sitä mieltä, että mitä paremmin voiva äiti, sitä paremmin voiva perhe. Oma aika on siis oikeasti tärkeää ja sillä ajalla pitää ehdottomasti tehdä sitä, mikä voimaannuttaa. Olenkin ollut todella iloinen, kun pääsin tekemään yhteistyötä BookBeatin kanssa.


Mikä BookBeat sitten on? Moni teistä varmasti tietääkin mistä on kyse ja itsekin näen telkkarista heidän mainoksiaan useasti. Tai käytännössä lähes aina kun telkkarin avaan. Ja se on muuten harvoin :D BookBeat on e- ja äänikirjojen tilauspalvelu. Samankaltainen kuin vaikka Spotify tai Netflix. BookBeatilla saat 16,90€ kuukausimaksulla tuhansia kirjoja luettavaksi sekä kuunneltavaksi niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. BookBeatissa ei ole sitovia määräaikaisuuksia vaan palvelun voi lopettaa milloin itse tykkää. Minä olen ihan kohta käyttänyt palvelua vuoden verran ja voin kertoa, että kauan kadoksissa ollut lukutoukka on päässyt paremmin henkiin BookBeatin avulla.


Monesti sitä ei oikeastaan edes ymmärrä, miten tärkeää se oma aika päivästä on. Mutta ne hetket, kun on oikeasti ottanut itselleen ja rauhoittunut, jaksaa loppupäivän tuhannen paljon paremmin. Olenkin tehnyt niin, että otan hyvän asennon Oliverin päiväunien ajaksi ja joko luen taikka kuuntelen BookBeatista kirjoja. Luku- sekä kuuntelulistallani on helppoja ja hauskoja sekä itsensäkehittämis kirjoja. Sopivassa balanssissa molempia. Olen tallentanut jo 38 kirjaa listalleni, jotka todella haluan lukea tai kuunnella. Ja tää kuuntelumahdollisuus on ihan huippu! Kuinka kätevää on yhdistää samalla lepo ja hyvän kirjan kuuntelu? No onhan se! Saan samalla energiaa levosta, mutta niin myös kuulemastani. Ja tää jos mikä on mullistanut mun päiviä. Kuten sanoin, hyvinvoiva äiti todella tietää paremminvoivaa perhettä ♥ Se on nyt todistettu omalla kohdallani.BookBeat sovellus on tosiaan puhelimessani. Kuuntelen kirjoja monesti Oliverin unien aikana, ruokaa laittaessa sekä työmatkoilla. Menee muuten nekin paljon rattoisammin. Iltaisin sängyssä yleensä mieluummin luen, koska mä nukahdan alta aikayksikön, jos alan kuuntelemaan. Testattu sekin :D Havahduin aamuyöstä, kun kuulokkeet painoivat päässä ja kirja oli edennyt pitkälle yli puolen välin. Ja mikä parasta, puhelimesta lukeminen ei häiritse pientä ihmistä vieressäni. En tarvitse erillistä valoa kirjanlukuun eikä tarvitse kääntää sivuja. Toimii todella!


Ja jotta mä en yksin nyt pääse teille vain hehkuttamaan tätä ihanaa palvelua, niin minulla on ilo kertoa, että saatte kuukauden ilmaisen kokeilujakson! Käytte vain rekisteröitymässä www.bookbeat.fi/blogitiimi ja kuukauden ilmainen käyttö voi alkaa. Suosittelen, varsinkin näin äiti-ihmisenä :D

Ajattelin kertoa teille vielä kirjasuosituksia seuraavassa postauksessa, jotta pääsette todella kuukauden aikana ainakin niitä kurkkimaan, jollei joku muu mieleinen osu silmiin. Minä meinaan nyt todellakin otan kuulokkeet korville ja lähden hetkeksi taas kuuntelemaan kirjaa. Kohtahan tuo minun pieni mieheni tuolta meinaan taas heräilee. Onneksi hän toimii melkein kuin kello, niin osaan ajoittaa oman aikani käytön ;)

*palvelu saatu blogin kautta

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tätä voisi kyllä ehdottomasti joskus kokeilla, viime vuosina lukeminen on jäänyt aivan olemattomiin..

    VastaaPoista
  2. Minä olenkin jo testannut BookBeatia ja kuten sanoit, kirjojen kuuntelu on tosi kivaa puuhaa muun puuhan ohessa.
    Mukavaa torstai-iltaa Janet!

    VastaaPoista