Kirjasuosituksia - BookBeat

perjantaina, huhtikuuta 20, 2018

*Postaus yhteistyössä BookBeatin kanssa*

Kuten lupailin jokunen aika sitten, nyt ajattelin kertoa teille kirjasuosituksia. Olen ollut tosiaan BookBeatin tyytyväinen käyttäjä kohta jo vuoden ajan ja palvelusta on löytynyt monen monta hyvää kirjaa. Osa vielä kesken ja listalla vielä monen monta luettavaa ja aina löytyy vaan lisää kiinnostavia yksilöitä. BookBeatissa on hyvää se, että voit tallentaa itsellesi ne kirjat, jotka todella kiinnostaa. Ei tarvitse joka kerta etsiä uudelleen mitähän sinne luettavaksi halusikaan. Kirjojen selailu on helppoa ja luettavaa löytyy mielestäni todella hyvin. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, olen löytänyt kaikki kirjat palvelusta, joita olen halunnut lukea. Ja toki enemmänkin siis, joista en ole aiemmin edes kuullut.Henriikka Rönkkönen - Mielikuvituspoikaystävä

Voi elämä miten olen saanut nauraa räkättää tämän kirjan parissa! Teksti on paikoittain melko ronskia, mutta on osunut todella hyvin ainakin omaan nauruhermoon. Kirjan on kirjoittanut vuonna 1984 syntynyt äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, joka kirjoittaa suosittua sinkkublogia. Varmaan osa kirjan tarinoista on saanut ammennusta omasta elämästä. Ainakin hyvin voisin kuvitella. Varsinkin - "pieru aktin aikana" :D Joo, jätän ehkä tämän tähän, kertomatta enempää. Mutta suosittelen ehdottomasti lukemaan. Yksi ystäväni kävikin tämän jo ostamassa ja taisi lukea melkein kertaistumalta. Lopulta tuli viestiä: "nauroin kuollakseni". Eli upposi sinnekin :)


Maaret Kallio - Lujasti lempeä

Mua kiinnostaa ihan hirveästi lukea kaikkia mielen työkirjoja. Näistä saa kovasti ajattelemista ja mahdollisesti apuja omaan ajatusmaailmaan. Maaret Kallio on tullut minulle tutuksi Ensitreffit alttarilla-ohjelmasta ja sitä myötä kiinnostuin myös hänen kirjoistaan. Hän ei päästä lukijaansa helpolla vaan haastaa pohtimaan armollisuutta kuin vaativuuttakin. Todella mielenkiintoinen elämänajatteluopas.


Kimmo Takanen - Tunne lukkosi

Tunne lukkosi mun pitäisi oikeasti lukea nyt alusta uudelleen. Jäi vähän kesken luku ja tämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tiedostamalla omat tunnelukkosi ja auta vapauttamaan itsesi niistä. Vaaditko esimerkiksi itseltäsi liikoja? Kyllä, kirjassa on vinkkejä siihen miten päästä näistäkin mahdollisesti eroon. Suosittelen todella.


Jutta Gustafsberg - Jutan Voimakirja

Samoilla linjoilla jatketaan. Jutta on varmaan monellekin teistä tuttu ja itse olen moniakin hänen TV-ohjelmiaan seurannut. Henkistä ja fyysistä vahvuutta, Jutta on aikamoinen voimanainen, joten kyllä kiinnostaa lukea hänen voimakirjaa.Marie Kondo - Kon Mari

Siivouksen elämänmullistava taika, tuo pinkki kirja onkin näkynyt blogissa jo aiemmin. Suosittelen sitä edelleen vahvasti ja Konmaritus onkin meillä täällä kotona käynnissä (ollut tosin jo liian pitkään, mutta kun aika on rajallista). Suosittelen todellakin lukemaan, miten karsia tavarat minimiin ja saada kaapeista ja kodista toimiva.
Iloa säkenöivä järjestys jatkaa mahtavaa ykkösosaa ja siivousguru antaa tässä kuvitetussa kirjassaan lisää vinkkejä kodin järjestyksen ylläpitoon. Mä olen muutenkin aina ollut sellainen kaapien ja tavaroiden järjestelijä, niin nämä kirjat ovat todellakin uponneet omaan maailmaani todella hyvin.


Kaisa Jaakkola - Reipas, rakas raskaus

No, raskaana kun taas ollaan, niin kyllähän mua kiinnostaa raskausajan jutut. Reipas, rakas raskaus on monipuolinen hyvinvointikirja raskautta suunnitteleville ja jo raskaana oleville. Ravinto, liikunta ja lepo, kirjassa annetaan käytännöllisiä elämäntapavinkkeja, joista on helppo pitää kiinni. Suosittelen todella tutustumaan tähän. Kirjassa käydään läpi myös ensimmäisiin kuukausiin synnytyksen jälkeen.


Ja muistuttelisin tässä vaiheessa, että kun käytte rekisteröitymässä  www.bookbeat.fi/blogitiimi saatte 1 kuukauden ilmaista kokeiluaikaa BookBeatiin. Kuukaudessa saa jo melko paljon irti ja näin kesän kynnyksellä, kohta rannalla loikoilemassa, mikä sen parempaa viihdettä kuin kuunnella voimaannuttavia kirjoja.


Oletteko te lukeneet ehkä jotain näistä kirjoista?
Ja jos teillä on jotain suosituksia, niin ehdottomasti kommenttiboxiin vinkit :)

*BookBeat palvelu saatu blogin kautta

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kirjoista mikään ei ole tuttu vaikka mielelläni useampaa niistä lukisin. Mä olen vaan tosi huono lukemaan puhelimelta kirjoja, pitäisi olla semmoinen "oikea kirja" jota lukea. Vähän ehkä aikaani jäljessä tämän kanssa :D

    Rentouttavaa vappua!

    VastaaPoista