Juttuloita ja leffa arvosteluja

maanantaina, helmikuuta 21, 2011

No niinhän se viikonloppu taas vierähti nopeasti ja tekemistä oli :) Kaveri oli koko viikonlopun meillä yötä ja mekin käytiin kyläilemässä veljen luona. Lapset kasvaa ihan liian nopeasti. Kummi-tyttö vierasti kauheasti ja pelkkä katsominen sai itkut aikaseksi. Voi toinen. Suht rauhallinen viikonloppu oli ja syötiin ja rentouduttiin. Saunottiin kahtena päivänä ja tuijotettiin telkkua sekä vuokrattiin leffa. Olin oikea emäntä :) Lauantaina aamupalaksi tein pekonia ja munia, sunnuntaina sämpylöitä ja ihania sisuksia sinne. Ja omatekoisella pizzalla mentiin koko viikonloppu. Oli muuten hyvää :) ja nyt on sit tiedossa taas kauhea kuntoilu :D

Mutta joo, ajattelin taasen päivittää näitä meidän katsottuja leffoja vaikkakin niitä on tällä kertaa vain kolme. Muuten mä unohdan mitä on tullut katsottua :D

The Last AirbenderKoe jännittävä toimintaseikkailu, joka pohjautuu Nickelodeonin suosittuun tv-sarjaan Avatar: The Last Airbender. Pääosassa on Aang, erikoislaatuinen poika, jolla on hämmästyttäviä "taitoja". Hän taivaltaa halki salaperäisen maan, jossa on kosolti taikaolentoja ja tarmokkaita ystäviä. Koska hän on Avatar, hän on ainoa joka pystyy päättämään neljän kansakunnan - Ilman, Veden, Maan ja Tulen - välisen ikivanhan taistelun. Kiehtova The Last Airbender on jännittävä koko perheen elokuva!

- Eipä ollut elokuva ihan perinteinen meidän valitsema, mutta tämän elokuvan mainokset joskus aikoinaan sai meidät miettimään katsomista. Joo tämän olisi voinut jättää väliinkin, mutta oli ihan katsottava pätkä. Juuri lapsille suunnattu juonen naiivisuuden takia. Hyvä voittaa aina jne. Meille tämä oli oikein aivot narikkaan elokuva ja naureskelimme vähän väliä näyttelijöiden liikkeille.

Resident Evil: Afterlife


Hyökättyään yksin Umbrella Corporationin päämajaan Alice on menettänyt yliluonnolliset kykynsä. Hän pakenee T-viruksen saastuttamia zombi-joukkoja ja saa seurakseen Claire Redfieldin sekä tämän veljen Chrisin. Yhdessä muiden selviytyjien kanssa he hakeutuvat suojaan hylättyyn vankilaan, missä verenhimoiset zombit yrittävät estää heitä...

- Oli oikke kelepo pätkä. Eli kaikki aikaisemmatkin Residentit ollaan katsottu ja pelejä pelattu. Milla Jovovich sopii rooliin kuin nakutettu. Aika räiskintä elokuva, mutta kuuluu meidän suosikkeihin silti.

Shelter

kuvat:google tekstit:filmtown

Piinaavassa trillerissä persoonallisuushäiriöihin erikoistunut psykiatri Cara Harding saa asiakkaakseen nuoren miehen Adamin, jonka pelokkaat persoonat ovat kaikki julmien henkirikosten uhreja. Caran on avattava miehen mielen synkät salat ennen kuin on liian myöhäistä.

- Tämä oli aika selkäpiitä kaamiva elokuva. Vielä kaiken huippu kun mies kulta nukahti kesken ja katsoin yksin loppuun. Suosittelen katsomaan tämän thrillerin. Olipahan aika mielenkiintoinen syy tämän miehen persoonallisuushäiriöihin.

Se olis sit taas viisi päivää pakerrettava töitä iltavuorossa. Kiinnostus ja motivaatio on enemmän ku miinus miljoona. Pää taas vaihteeksi ollut tästä aamusta asti kipeä. Mutta eipä saa synkistellä paistaahan se aurinko joskus risukasaankin, paistaahan?

You Might Also Like

0 kommenttia